Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.164
- Поени од реакции
- 27.803
Зафатени се со virtue signalling и кумбаја филмови за толерантност.Ѓаволот се појави секаде а никој не му застана на патот.
Јао хер Шика што ти била блесава.
За мене најdeeply problematic беше сцената кога Стифлер го пиеше пивото полно со сперма...тогаш го паузирав филмот и ми требаше минута да се совземам
Ti posebna siЈао хер Шика што ти била блесава.
Патријахални и традиционални семејства се напротив пример за како се воспитуваат деца и таму всушност најмногу се внимава што се зборува пред нив. Оти еден од најважните приоритети му е да овозможи здраво потомство. А простаци ги има секаде. Ете јас со еден куп внуци, братучеди, пред мене ниеднаш не е направен таков муабет.
Не, ни одалеку.Ti posebna si
More ostaj toj muabet, posebna si, posebnaНе, ни одалеку.
Само воспитана во нормална средина, како впрочем многу наши деца .
Владе брату, што толку ми се закачи.? Ниту некаде те спомнувам, ниту пак нешто те прашувам, ниту дискутирам каков си. Ако имаш да кажеш нешто на темата, кажи, каква сум јас, каков си ти не е темата. Еуфемизам еуфемизам сте научиле, не сакам да дојдам до ниво остриот јазик да го покажам, не е зор. А знам многу убаво и да одговорам и капак да ставам. Кучињата лаат, карванот си врви, судбинска македонска приказна.More ostaj toj muabet, posebna si, posebna
Ti ako nisto drugo si kralica na eufemizmot tuka, najverojatno i posiroko.
De be ti se zakaciv, ednas ti replicirav.Владе брату, што толку ми се закачи.? Ниту некаде те спомнувам, ниту пак нешто те прашувам, ниту дискутирам каков си. Ако имаш да кажеш нешто на темата, кажи, каква сум јас, каков си ти не е темата. Еуфемизам еуфемизам сте научиле, не сакам да дојдам до ниво остриот јазик да го покажам, не е зор. А знам многу убаво и да одговорам и капак да ставам. Кучињата лаат, карванот си врви, судбинска македонска приказна.
Ај малку прибери се. Не ти личи со девојки, жени везден да се расправаш. Плачка на мајка ти или сестра ти да кажеш, поголема плачка си од мене не се секирај. Со кое право вреѓаш овде? Ако си офтопик ќе пријавам. И јас ако сум офтопик ќе си пријавам и самата. Форумов чергарска чешма ли да се стори?De be ti se zakaciv, ednas ti replicirav.
Sostori ti placka
P.s i da diskutiras, golema rabota, da ne mi se sroni biserot mozi, ke si ja vrzam glata koj sto misli za mene na anonimen forum.
P s.s klavaj kapaci ne e problem, samo ne prijavuvaj ko so si znajs, epten detski e a i gi zamaras moderatorite bez veze.
Placipice ednoАј малку прибери се. Не ти личи со девојки, жени везден да се расправаш. Ако си офтопик ќе пријавам. И јас ако сум офтопик ќе си пријавам и самата. Форумов чергарска чешма ли да се стори?