Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.419
- Поени од реакции
- 38.971
bi mu ja butnal taa purata u dupot.Леле Шчезни братот...
Bilo koj golman od mladinska ke bese podobra zamena za Pena.
bi mu ja butnal taa purata u dupot.Леле Шчезни братот...
Така е, мисли си секоја утакмица ќе е ПСЖ....И ПСЖ играа па го примија
Ти кажав само дека црвениот ја уништи скроз утакмицата, ионака Атлетико играше затворено сега уште толку, и потполна доминација, вака колку толку имаа шансаТака е, мисли си секоја утакмица ќе е ПСЖ....
А ?Така е, мисли си секоја утакмица ќе е ПСЖ....
Нема што да ја гледаме, ни ја прераскажа @NeymarJuniorБенфика:Барса за тие што не ја гледавте - обавезно гледајте ако сакате да видите како би изгледало кога Гај Ричи би режирал фудбалска утакмица.
Само што излажа за вториот пенал на Барса кој не беше дискутабилен него срамен.Нема што да ја гледаме, ни ја прераскажа @NeymarJunior
Или пеналот на Бенфика кајшто се сопна од воздухот Барса за допир по рамо од позади од страна на последен играч во одбрана има добивано безброј црвени, ама еве кога ќе добие пенал за истото е дискутабилно.Само што излажа за вториот пенал на Барса кој не беше дискутабилен него срамен.
Не го видов тој на Бенфика така да не можам да коментирам. Ама го видов тој на Барса и во најмала рака е срамен. Ако тебе она ти е пенал тогаш дај на балет да се префрлиме сите и да престанеме со гледање фудбал. Она гомноно Макиели за какви очигледни работи не дава пенал, зема ова го свирна, бог да чува и да брани. За мене најодвратниот судија на свет, да му ебам све најмило.Или пеналот на Бенфика кајшто се сопна од воздухот Барса за допир по рамо од позади од страна на последен играч во одбрана има добивано безброј црвени, ама еве кога ќе добие пенал за истото е дискутабилно.
Мек беше и според мене, но како што реков, имам видено и помеки пенали и црвени кога има контакт како последен играч од позади. Да е до мене само првиот на Барса беше 100% пенал. За овој пенал (го настапна на стапало пред очите на судијата) мораше да оди да гледа ВАР. Останатите 2 ги даде како од шала..слепец.Не го видов тој на Бенфика така да не можам да коментирам. Ама го видов тој на Барса и во најмала рака е срамен. Ако тебе она ти е пенал тогаш дај на балет да се префрлиме сите и да престанеме со гледање фудбал. Она гомноно Макиели за какви очигледни работи не дава пенал, зема ова го свирна, бог да чува и да брани. За мене најодвратниот судија на свет, да му ебам све најмило.
Проблемот со овој судијата што самиот не си е конзистентен на ставот и начинот на кој што ќе го свири натпреварот. Во текот на натпррварот свирна два пенали со млак контакт, ако беше доследен на себе требаше да свирне и пенал за Бенфика во последниот нивни напад пред да го дадат Барса голот. Зашто и таму имаше контакт, дури и поголем од млаките контакти на претходните два пенала.Мек беше и според мене, но како што реков, имам видено и помеки пенали и црвени кога има контакт како последен играч од позади. Да е до мене само првиот на Барса беше 100% пенал. За овој пенал (го настапна на стапало пред очите на судијата) мораше да оди да гледа ВАР. Останатите 2 ги даде како од шала..слепец.