Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 12.871
- Поени од реакции
- 30.786
Поарно една дупка која ти ќе ја оставиш одколку дупка од која не знаеш каде ќе се појави.Пошо ќе не бушеа у дупката у одбрана.
Поарно една дупка која ти ќе ја оставиш одколку дупка од која не знаеш каде ќе се појави.Пошо ќе не бушеа у дупката у одбрана.
После Кире Лазаров, немаме ни еден асален шутер, еве вие што сте тренирале ракомет, толку ли е тешко да се даде пенал?Кузмановски 6/9 пенали и тој го шутира решавачкиот. Необјасниво.
Од друга страна го имаш Серафимов кој е најголем коркач во репрезентацијата на светсково, а во домашно првенство дава 10+ гола на натпревар мислиш Гидсел е.Кога Мартин факинг Велковски е играчот што покажа највише муда на првенствово, нека не ве чуди исходот.
Igraat vo pogrešna apotekaНе знам која е фора со близнаците, коа има многу ракомет во нив, посебно во Павле, а и не се безкичмени пички ко пола репрезентација
Што да ги здробиме, Австрија играа без тројца најдобри играчи, што требаше повеќе?Оваа Австрија ќе ја победеше Алкалоид, штета, на крај и бодот можи да е доволен за тоа 4 место во групата....
Ама со здрави Никуч и Фитиљ ќе ги здробевме сигурно.....сега мора победа со Катар.
За што славите бе ??? Ќе ја усеревте за малце и оваа утакмица. Навистина не гледам потреба од правење селфија како да сме тепале.Se znae koj moze da glorificira vakvi uspesi ko denesniov
Прегледај го приврзокот 440925
Tuka mozebi e i glavnata pricina zasto ne gi dobivme Avstrija i Ungarija, mentalitet e vo prasanje. Ne mi se sviga ova, posle ova denes treba da si nervozen i da vries, ne da slavis, najiskreno.