Squid Game

Член од
23 август 2024
Мислења
115
Поени од реакции
195
Тоа со гласањето е баш погодено какви во принцип се луѓето,гласаат тие што се останати живи,и си викаат абе еве сум жив здрав,ќе ја поминам и следната игра плус кеш ќе направам,секој за себе си мисли дека е нај,а на крај 99.9% не ја завршуваат играта. :D

Член од
22 август 2022
Мислења
743
Поени од реакции
2.131
Пар године
Секако иронија, токсикологија године.

Последно уредено:

SweetGirl*

мудар посматрач
Член од
9 декември 2009
Мислења
144
Поени од реакции
126
Втората сезона не ме импресионираше воопшто.

Член од
23 август 2024
Мислења
115
Поени од реакции
195
Оваа и тој сликарот ќеркичката што му е болна од рак ми се непребол . Со очите глуми еј.
Имаат материјал да продолжат со снимање на епизоди и откако ќе заврши третата сезона

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Корејците малку да поработат на суптилност не е лошо.

Сезона 1: старчето со број 001 е организатор.
Сезона 2: нов играч со број 001 станува близок со победникот од минатата сезона кој очигледно е премногу глуп да собере 2 и 2.

Не дека и старецот не беше очигледен ама ајде прогледав преку тоа, преку ова не можам, многу ме иритира.

Како и да е, ја избинџав за празниците бидејќи мислев дека е целосна, тоа полусезона да ти било. Треба главниот лик да го убијат одма во наредната епизода за Нед Старк ефект, и онака не му се живее на братот.

Член од
22 август 2022
Мислења
743
Поени од реакции
2.131

Сезона 2: нов играч со број 001 станува близок со победникот од минатата сезона кој очигледно е премногу глуп да собере 2 и 2.

Не дека и старецот не беше очигледен ама ајде прогледав преку тоа, преку ова не можам, многу ме иритира.

Како и да е, ја избинџав за празниците бидејќи мислев дека е целосна, тоа полусезона да ти било. Треба главниот лик да го убијат одма во наредната епизода за Нед Старк ефект, и онака не му се живее на братот.
Се согласувам со тебе ама има еден момент. Ги Хун знае да биде ненормално лековерен. Буквално на среќа се исшлепа. Буквално на фронтменот му се испушти дека му го знае името. Кај би му избегал моментов на Санг Во, кој мозок беше тоа.
1737395146736.jpeg

Исто не ми се свиѓа воук моментот, сега знам Нетфликс е , мора , прва сезона со ВИПот направија, ама овој транс ликов мораше ли да го направат еден од најхаризматичните, најдобрите ликови...

Ликот многу го сакам , заедно со 388, таков ко детенце.
1737395345931.gif

Ги Хун, драма кинг, изгледа затоа го држат, интересно им е да го гледаат. :icon_mrgr:Црвен се офарба, до тој степен драма.

Последно уредено:

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.879
Поени од реакции
4.581

Се слагам со тебе во најголем дел.
Само мислам дека главниот лик знае за фронт мен, итоа вајда ќе биде пресврт наредна сезона. Ептен предвидливо

Член од
23 август 2024
Мислења
115
Поени од реакции
195

Чекај може има плот твист во втората полусезона,може сфатил дека 001 е од горе од управа :icon_lol:
Добро реално мислам дека ни самите корејци не очекуваа толкава популарност на првата сезона,не верувам да имаа планови за уште една,две така да јас ова го сметам за бонус и уживам дур трае,нормално не е ист квалитет како првата ама па сега..

пс:дај бе банирај го шаше од кај нас на тема,ме молам те проколнувам :semolam:

Член од
6 ноември 2024
Мислења
462
Поени од реакции
771
Играта ќе продолжи, Seong Gi-Hun ќе се просветли на крајот и тој ќе ги продолжи игрите. Мислам дека така некако би завршила серијава.

Член од
22 август 2022
Мислења
743
Поени од реакции
2.131
Човеков на шатровачки да збори, ќе биде фронтмен и на шатровачки да му се плукнам. И лузни од богињи или што и да се му стојат на човеков :love: Кај некој негов двојник не се заљуби у мене у животов па да родам еден фудбалски клуб вакви минијатури.

Последно уредено:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.353
Поени од реакции
30.720

Серијава мора да се потпира на столбот дека сите ликови се глупи освен организаторите, за да успее крајот добрите да изгубат.
Исто така капетанот 3-4 пати му се испуштија екстра информации, ни цајканот, ни мафијашот посумјаа.
И тоа што ги прави најглупи е што не гласаат да си одат.

Kajgana Shop

На врв Bottom