Ова денес беше чист пенал не ми беше за денес насочено мислењето.И 99 да имаат ако се пенали не гледам некаков проблем. Или ај пошо се бројчано многу пенали да не им ги свират тогаш, нема смисла ќе се налути Чолизмо. Овој денес конкретно беше чист пенал како солза, а од до сега досудените мислам само против Валенсија добија срамен пенал, ако добро ме држи сеќавањето.
Два бода е разликата број, - 10 беше три месеци па сега сме + 5 од БарсаСтефка секако не е арна во глата, рече Патетико барем еден трофеј ќе освоел сезонава...
Не е. Ама муабетот беше за бројот на пенали што им ги свиреле, сакав да кажам ако се пенали тогаш не гледам проблем.Еве ти вака како од страна, сметаш дека кога игра Реал фер е судењето ?
Не е тачно, бар за мене. Јас пишав во темава во месец март/април ќе заостанувате 10+ бода од првиот.Ова денес беше чист пенал не ми беше за денес насочено мислењето.
Дискутабилни пенали му имаат свирено и сигурно не е само тој со Валенсија, веќе не ни памти чоек.
Она некни против Селта на пример беше срам од светски размери, со вар со триста камери да направиш такви грешки е да излезат играчите и да напуштат терен.
Не се само пеналите проблем, повеќе одлуки има во нивна корист, Винициус требаше да добие повеќе натпревари казна, за приговор на судија добиваат повеќе натпревари, овој имаше агресивен испад и пет души го вадеа од терен додека сакаше да се пресмета со судијата.
Му прегледуваат црвени, му свират пенали, а кога треба против нив обратно.
За ситни одлуки во нивна корист да не прајме муабет.
Еве ти вака како од страна, сметаш дека кога игра Реал фер е судењето ?
Автоматски споено мислење:
Два бода е разликата број, - 10 беше три месеци па сега сме + 5 од Барса
Еден кикс после три месеци и ми се обесивте на клепки пред то како невести ќутевте тука
Над 100 натпревари има Себаљос за Реал, неколку пати му го имаат скандирано името на Бернабеу (дури добивал и аплаузи) и бил доста корисен скоро во цела негова кариера во Реал. Сепак има фанови што ќе го хејтаат и ќе викаат дека треба некој кантерос да игра прва постава пред него.Последна одлична утакмица што му ја памтам беше против Барнли. Во Арсенал кога беше, да.
Еден аргумент посочи кој моментално укажува дека ќе заостануваат -10Не е тачно, бар за мене. Јас пишав во темава во месец март/април ќе заостанувате 10+ бода од првиот.
Легањес.Еден аргумент посочи кој моментално укажува дека ќе заостануваат -10
Аааа готово ме убеди, сите 15 победи со ред ќе ги изоставиме штом од Легањес изгубија, оти Реал немаа киксој оваа сезона, мхмЛегањес.
Абе го одра шо да ти расправам, еве не спие Чоло за изјавите на Себаљос небитен лик како ланскиот снег во Македонија.Го одраа Симеоне од сите страни.
Абе тој небитен лик ќе дига трофеј на крај на сезона, а Чоло ќе цмиздри ко по обичај. Не е битно што си имал 15 по ред, не е битно што си ги тепал Барса во гости, а губиш од Легањес. Во компетативни лиги како Ла Лига и ПЛ титула се освоја против малите тимови, поготово ако не си Реал или Сити. Прашај ги арсеналовци лани и прехлани како изгибија титула.Аааа готово ме убеди, сите 15 победи со ред ќе ги изоставиме штом од Легањес изгубија, оти Реал немаа киксој оваа сезона, мхм
Што очекуваавте до крај да немаат кикс ?
До пред поразот од Легањес беа убедливо во најголема форма и најдолга низа во Европа.
Автоматски споено мислење:
Абе го одра шо да ти расправам, еве не спие Чоло за изјавите на Себаљос небитен лик како ланскиот снег во Македонија.
Па баш во тие финалиња имаше судиска грешка во ваша корист, за натпреварот во Милано судијата јавно призна дека компензираше за пеналот над Торес оти претходно призна невалиден гол за Реал.
Голот на Рамос во 93 минута исто беше чист фаул.
Како не е битно што си имал 15 победи по ред и си ги тепал во гости екипи како Билбао и Барса ?Абе тој небитен лик ќе дига трофеј на крај на сезона, а Чоло ќе цмиздри ко по обичај. Не е битно што си имал 15 по ред, не е битно што си ги тепал Барса во гости, а губиш од Легањес. Во компетативни лиги како Ла Лига и ПЛ титула се освоја против малите тимови, поготово ако не си Реал или Сити. Прашај ги арсеналовци лани и прехлани како изгибија титула.
Хинт изгубија од Саутемптон.
Све ќе ти биде јасно за месец/два кога ќе бидеш аут со надеж за титула во сите такмичења.Како не е битно што си имал 15 победи по ред и си ги тепал во гости екипи како Билбао и Барса ?
Реал има киксови со Лас Палмас, Мајорка и Валекано инаку,така да чил со прогнози од сега.
И Барселона имаше јак старт и ни бегаа 10 бода па види ги кај се сега.
Јас напишав некни еден убав пост ама кој ме прочита, мислењата тука се менуваат од коло во коло, до вчера Анчелоти беше слаб стратег и Реал беше збирштина на чамуги, сега наеднаш станаа непобедливи и титулата му ја дадовте, свака част
Колку рекле така па се покајалеСве ќе ти биде јасно за месец/два кога ќе бидеш аут со надеж за титула во сите такмичења.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАГолот на Рамос во 93 минута исто беше чист фаул.