La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.541
Поени од реакции
2.907
Како им ја имаат земено маливе екипи мерава на Флик и екипица капа доле.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.050
Поени од реакции
19.422
Барса преферираат да играат секое коло со Реал отколку со вакви екипи кои се борат за опстанок

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.586
Поени од реакции
2.466
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.115
која селска лига стана ла лига:facepalm:

рвање и провоцирање противнички играчи,прпелкање по терен 90 минути безпотребно,провоцирање вербално, фудбал вечерва 5 минути не се изигра

во најлошата селска лига ова не се случува,ла лига мора да ги собере сопствениците на клубовите вакви нефудбалски претстави да не се случуваат повеќе......во англија,германија и италија нема повеќе вакви партии одамна

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.902
Поени од реакции
30.828
Не скокај ти оти една екипа го сркна до грклан од Лас Палмас на домашен терен :D
Денес за денес, за утре ќе мислиме, со Чуамени и Васкез ништо не е сигурно.

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.541
Поени од реакции
2.907
Балде ист потез ко Винисиус со Валенсија. Ни жолт. Али винисус е циган само нели. Океј, идемо даље не плачеме.

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.541
Поени од реакции
2.907
Денес за денес, за утре ќе мислиме, со Чуамени и Васкез ништо не е сигурно.
Не знам само дали Камавинга е повреден стварно или помодрен е од шамари за последниве 2 текми што праи на терен.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.902
Поени од реакции
30.828
Не знам само дали Камавинга е повреден стварно или помодрен е од шамари за последниве 2 текми што праи на терен.
Подобро да не игра, ако би бирал тројка у средина, Феде на копач, Џуд и Арда пред него доста е...Модрич измена и Брахим.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.695
Поени од реакции
14.458
Овој мајмунов марокански го внесоа во игра за да провоцира.
Тоа е разликата меѓу големите и селските мали тимови. Од едната страна ги пуштаат младите играчи да се развијат, додека сељациве ги праќаат да попијат црвен, барем да има некоја корист.
Пенал имаше над Кунде инаку, ама јасно е Ла Лига на каде оди.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.711
Поени од реакции
22.852
За саат време гостуваме овде :icon_mrgr:
Очекувам очобол утакмица со безброј прекини. Ова ќе биде фудбалската верзија на ракометот од вчера Македонија-Холандија :icon_lol:
Еден до два гола максимум.
Многу мразам кога сум во право за вакви работи.

M

Mayavin

Гостин
Ментален брејкдаун, се тресе дома од нервоза. :pos:

Како бе да те банираат, кој ќе ни приредува паљачковски циркуз тука ако те нема тебе? :pijani::pos:
Ја па сум земал да ти реплицирам на тебе и после зашто те ставам на исто рамниште со просечен шпон.

Еднаш те немам видено да си објективен а прв си да реплицираш кога ќе ставам нешто поврзано со Реал. Ја сум смотаниот што воопшто мислев дека си способен за било каков разговор, битно ја закопа Барса со твоите днопертизи годиниве и ништо точно не ти излезе. Јас него ќе сум го почитувал пошо бил постар член... оф оф каква бараба сум.

Член од
4 март 2020
Мислења
89
Поени од реакции
173
која селска лига стана ла лига:facepalm:

рвање и провоцирање противнички играчи,прпелкање по терен 90 минути безпотребно,провоцирање вербално, фудбал вечерва 5 минути не се изигра

во најлошата селска лига ова не се случува,ла лига мора да ги собере сопствениците на клубовите вакви нефудбалски претстави да не се случуваат повеќе......во англија,германија и италија нема повеќе вакви партии одамна
Секогаш имало вакви натпревари. Тоа е еден од начините екипи како Гетафе да извадат резултат против посилни екипи. Според тебе сега треба играчите на Гетафе да си пукаат во глава и да ви ги обезбедат условите за вашата игра како Реал што направи?
Нормално дека ќе ќе играат бункер, ќе провоцираат и ќе задржуваат време. Едноставно не може другите екипи да не го прават ова само за да му се удоволи на Барса да си игра Jogo Bonito и да дава 5+ гола по натпревар. Нема потреба од толку плачење.

Kajgana Shop

На врв Bottom