La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.906
Само поради Гризман би сакал да освојат. Штета за играч како него што нема лигашка титула. Веројатно и последна сезона му е.

Ако не е Барса тогаш нека е Атлетико. Само говнарите умрени Реал да не земат.
Страшно туркани сезонава пошо ќе дупнат блам после толку години анално ебење од Мбапе да завршат без трофеј.
Да не заборавиме како беше најавната шпица во весниците "Мбапе лига".:pos:
Ајде Реал туркани, а што и Атлетико туркани сега ќе кажете? Кога водевте 10 бода никому ништо, се топ, кога освајате се топ, кога нешто ќе прокашлате се некој друг крив. Да не почнуваме пак со регистрацијава на Олмо кој е туркан. Самите у лига им е јасно никој не сака слаби и очајни Барса и Реал, и двата се туркани, само кога на Барса им се прогледува низ прсти никому ништо.

M

Mayavin

Гостин
Не ти е срам после она со Селта ова да го пишеш? Или сакаш да почнам да ти ги редам сите дешавки сезонава? Свесен си дека Реал е моментално со највеќе пенали сезонава? Да не забораваш какви смешни пенали добија?

Дали си добар ти ова со Олмо што го пиша? Дај пушти си лш хајлајтс и издркај го на сите офсајди што не се свирени против вас и најсмешните црвени картони во историјата на спортот. Од основање па досега сте убедливо најголемите говна.

Мене не ме засега политиката Мадрид-Каталонија само срамно е возрасни луѓе да се толку неуки и надвор од колосек за историјата на клубот што навиваат.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.192
Поени од реакции
4.785
Ќе освојува Реал кога има ужасни екипи како Патетико.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.396
Само поради Гризман би сакал да освојат. Штета за играч како него што нема лигашка титула. Веројатно и последна сезона му е.

Ако не е Барса тогаш нека е Атлетико. Само говнарите умрени Реал да не земат.
Страшно туркани сезонава пошо ќе дупнат блам после толку години анално ебење од Мбапе да завршат без трофеј.
Да не заборавиме како беше најавната шпица во весниците "Мбапе лига".:pos:
Не ти е срам после она со Селта ова да го пишеш? Или сакаш да почнам да ти ги редам сите дешавки сезонава? Свесен си дека Реал е моментално со највеќе пенали сезонава? Да не забораваш какви смешни пенали добија?

Дали си добар ти ова со Олмо што го пиша? Дај пушти си лш хајлајтс и издркај го на сите офсајди што не се свирени против вас и најсмешните црвени картони во историјата на спортот. Од основање па досега сте убедливо најголемите говна.

Мене не ме засега политиката Мадрид-Каталонија само срамно е возрасни луѓе да се толку неуки и надвор од колосек за историјата на клубот што навиваат.
Каков паљачо. :pos:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.396
Кај Чоло ми се свиѓа што на секој натпревар без разлика на противникот почна да игра со најсилниот состав.
Осети лудакот дека ќе ја освои лигата и гази.
Ако се повреди некој тогаш ќе му ја мисли, сеа ќе гази се пред себе. Душу му јебем.
Има состав за да се бори до крај за лигата.
На вакви топло ладно расположени Барселона и Реал, сега му е шансата да ја освои третата титула во Ла Лига како тренер.
Добра мувла направивте. (y)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.994
Поени од реакции
19.345
Дмитровиќ ги отпиша денес да му ебам ќелавицата грда, а и Гризман и тебе да те ебат сите црнци од Леганес шо спиеше цела утакмица и на тој шо те тера пенали да шутираш а имаш ужасен скор

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Се по список да им изнаебам, за ова што го изнапромашија последните минути никогаш титула да не видат. Хк пу.

M

Mayavin

Гостин
Каков паљачо. :pos:
Не ти е срам и тебе бе? Со оглед што се работи за возрасен човек? Не си интересен, блам опипувате со судии и секад изиграваш паметњакович за финансии и регистрации и вртиш муабети.

Затоа го испушивте убаво на 2 пати и пак ќе го папате пошо повеќе за Олмо се замарате и финансии него за чамугите умрени и тој глодарот лево што збира старо железо во слободно време.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.396
Не ти е срам и тебе бе? Со оглед што се работи за возрасен човек? Не си интересен, блам опипувате со судии и секад изиграваш паметњакович за финансии и регистрации и вртиш муабети.

Затоа го испушивте убаво на 2 пати и пак ќе го папате пошо повеќе за Олмо се замарате и финансии него за чамугите умрени и тој глодарот лево што збира старо железо во слободно време.
Textbook пример за како изгледа ментално нарушување.

Паљачо наш! :love: :pos:

M

Mayavin

Гостин
Textbook пример за како изгледа ментално нарушување.

Паљачо наш! :love: :pos:
Аууу дно дна, истата реплика ја верглаш доста време. Ме победи сеа, ме уништи.

Халуцинации и неприфаќање на реалноста на дело. Незнам што е потажно, што бегаш од реалноста или што се правиш идиот со сила?

Замисли правиш будала од некого притоа клубот ти е плукан од сите за прљава игра и нефер судење. Во кој измислен свет живееш? :pos:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.396
Аууу дно дна, истата реплика ја верглаш доста време. Ме победи сеа, ме уништи.

Халуцинации и неприфаќање на реалноста на дело. Незнам што е потажно, што бегаш од реалноста или што се правиш идиот со сила?

Замисли правиш будала од некого притоа клубот ти е плукан од сите за прљава игра и нефер судење. Во кој измислен свет живееш? :pos:
Уште се расправа хахаха.

Паљаачооо GOAT!!! :pos: :pos: :pos:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.667
Поени од реакции
14.300
Атлетико кикса денес со Леганес, на сон ми се јави :(
Тоа се тие пророци, медиуми, екстрасенсовипичкесиматерине - чолка и очајната. Сонови ги мачат, мира немаат.
:popce:

Kajgana Shop

На врв Bottom