Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво јас сум Ангела македонка во Америка
Барам девојка или жена за работа од дома со клиенти , да не се премногу стари.
Плата и до неколку илјади евра.
За повеке информации контактирајте ме на маил : angelaajonson@gmail.com
За таа плата тешко некој да ти работи...

Работа од дома со клиенти, потребно е само удобен кревет. И да не се премногу стари дамите да имаат кондиција.

Некој да препорача фирма која има камери за детектирање на течење на вода од цевководна инсталација? Или воопшто да слушнал некое искуство од некоја? Јас само за Aquasave имам чуено.

Некој да препорача фирма која има камери за детектирање на течење на вода од цевководна инсталација? Или воопшто да слушнал некое искуство од некоја? Јас само за Аквасеив ДОО имам чуено.
Камери немам слушнато, за сензори имам.
Го ставаш и ако дојде во контакт со вода ќе добиеш известување :)

Камери немам слушнато, за сензори имам.
Го ставаш и ако дојде во контакт со вода ќе добиеш известување :)
Дали фирма специјализирана работи/надгледува ова? И ако да, можеш ли да ми кажеш која?

Незнам за МКД, не живеам таму.
Ова што тука го имам видено се мали сензори како овие за температура/влажност и преку апликација на телефон добиваш нотификавија

тука тоа што ги фураат (ама незнам колку се за индустриска употреба) погледни ги aqara

Дали фирма специјализирана работи/надгледува ова? И ако да, можеш ли да ми кажеш која?
Собравме пред 3 години бајаги пари, ама не утврдија ни од која вертикала капе во подрумите, малку било капењето

Последно уредено:
Во кои аптеки во мк се продаваат ДОСТИНЕКС апчињата и дали знаете од прилика колку чини едно апче или опаковка ?
1736941350157.png

Контакт и искуство со фирма што изработува по мерка собни врати од масивно дрво?

Контакт и искуство со фирма што изработува по мерка собни врати од масивно дрво?
Јас правев во Милсон индустрииска зона пинтија и задоволен сум 02 2728636 . Сами земаат мерки и не се чека многу.

Јас правев во Милсон индустрииска зона пинтија и задоволен сум 02 2728636 . Сами земаат мерки и не се чека многу.

Фала ти, ќе се јавам. Само имаат нешто ко салон и да се види што модели имаат? Пошто гледам само погон...

Ти од што тип на дрво правеше и отприлика цена за врата со некои стандардни димензии?

Фала ти, ќе се јавам. Само имаат нешто ко салон и да се види што модели имаат? Пошто гледам само погон...

Ти од што тип на дрво правеше и отприлика цена за врата со некои стандардни димензии?
Да имаат ко салон на истата локација не ме држи за збор јас ја правев пред 5 години мислам ме фати околу 10000 ден и тоа затоа што беше бела , за боја се доплаќа плус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom