Јас ќе те сплескам бе.ја сакам анализа..any1?
не ми иде маркетинг
Ниско ниво на самодоверба наспроти дефиницијата за потписот? Хмм дали тоа ти не си сигурна во себе? Мислиш дека не ти стојат години а не си задоволна со тоа што си го направила до сега. Чудно. Или недостаток на самодоверба или пак си даваш превисоки цели за себе.Не сум задоволна од себеси. Знам дека сум можела да постигнам многу повеќе во овие години кои сум ги одминала, и се надевам дека ќе ги остварам моите зацртани планови за иднината, па да можам и јас да стигнам до една солидна четворка.
И ете го решението. ...сум била критикувана на секој чекор за мојата „несовршеност“... Одговор и на првото и второто прашање. Начинот на кој си преминала преку тоа ти дава прилика да мислиш дека си поминала доста за твоите години и со тоа дека не си својата генерација. Начинот на кој те декларирале дека се што правиш не е совршено, потсвесно ти влегол во тебе и колку и да викаш дека не е така сепак тоа е факторот во кој мислиш дека си направила премалце за да бидеш задоволна со себе.Што дека мене не ме фалеле?
Пак сум си разгалена, сама по себе.
Нема врска тоа, сум била критикувана на секој чекор за мојата „несовршеност“, па видиш, сум пораснала.
Сметам дека е индивидуално, но не треба многу да го критикуваат детето додека е се` уште мало, може да си помисли дека не го сакаат или слични работи.
Значи синко, претерано ме изненадуваш.Ај ке пробам и јас да направам анализа а со оглед што се заканувам како со лошо дека ке правам анализи тогааш... жртва - ПараноиК.
Одпрвин ке направам default анализа како по насловот на темата.
Име (никнејм) - ПараноиК. Глеаш имево мислиш машко е. Али еве ке помислам дека е ПараноичнА никот. Незнам али никот воопшто не ми стои со тебе. Параноја можда имаш али не е до толку прикажа за да си дадеш такво име. Еве и да си напишала од тепка сепак подсвеста морала да работи. Дали во тие моменти кобниот 10 август 2008 година си била под такви параноични моменти или пак нешто друго не ми е јасно. Но лош опис за тебе и тоа како...
Аватар - Моменталниот аватар ти е изгледа Вин Дизел во некоја видео игра (изгледа Ридик или како и да беше) Чудно. Девојка со толку "машки аватар" и тоа брутален. Заедно па со името изгледа како да се криеш дека си девојка. Но ако гледам со времето аватарите ги менуваш често и се со различна појава. Според мене аватарите ги ставаш баш без везе и без причина и со тоа неможе да се најде нешто за тебе преку тоа.
Тајтл - "We have stood here alone in what is called isolation -- our splendid isolation, as one of our colonial friends was good enough to call it." Незнам дали тајтлот ти е поради оваа Британска политика за иселеници или без везе се поклопило. Изолацијата како и да се каже не е добра работа. Не би требало на тоа да мислиш за себе или пак да планираш тоа да го направиш од себе за околината. Што и да е многу емо тајтл. емо1.
Репутација - ти дудлаат многу.
Потпис - ... Old enough to kill,
but not for votin’! - дел од текст од песната од Barry McGuire - Eve Of Destruction.
Текстот е пишан за протестите во САД за фактот дека во тоа време на 18 години мажите може да идат во војна а за гласање на избори било потребно да се има 21 година. Хмм Марица или Миа си ти? Бунтовна или едноставно се осеќаш дека си постара психички од тоа што си со годините? Мислам дека е второто. Ти пречи тоа што кога ке те видат те декларираат како мала а се обидуваш да го докажеш спротивното.
Пост1 - Ниско ниво на самодоверба наспроти дефиницијата за потписот? Хмм дали тоа ти не си сигурна во себе? Мислиш дека не ти стојат години а не си задоволна со тоа што си го направила до сега. Чудно. Или недостаток на самодоверба или пак си даваш превисоки цели за себе.
Пост2 - И ете го решението. ...сум била критикувана на секој чекор за мојата „несовршеност“... Одговор и на првото и второто прашање. Начинот на кој си преминала преку тоа ти дава прилика да мислиш дека си поминала доста за твоите години и со тоа дека не си својата генерација. Начинот на кој те декларирале дека се што правиш не е совршено, потсвесно ти влегол во тебе и колку и да викаш дека не е така сепак тоа е факторот во кој мислиш дека си направила премалце за да бидеш задоволна со себе.
Едноставно сум тапа за правење анализи а и ти ми беше до некаде тешка за анализа со твоите двосмислени постови на форумов. Се одлучив на овој начин иако те знам лично. На форумов си кулираш. Едноставно можам да кажам дека си пронаоѓаш место во кое може да "сереш" за се што мислиш дека заслужува таков третман. Продолжи така па и јас може ке направам некоја добра анализа во иднина.
А да. Песна за крај. Од еден фан на Слаткар за друг...
како бе никој не се пријавил......?Штом никој друг не се пријавил/посакал да направи анализа [со исклучок на Викторгг], јас би се нафатила да ја анализирам ^^^магде^^^.
Try again later (meaning, после 275 поста плус на конто).како бе никој не се пријавил......?
па јас ке отепам за анализа
ок знам дека сум цицалче у постови ама може некој ке се најде да бидеup to the chalange се надевам:smir:
аиде Ада ја имам над 500 ќе ми напраиш?Try again later (meaning, после 275 поста плус на конто).
Без 500 поста, нема анализа :nesum: