Ај некој за мене нека напрај анализа. Ако не го мрзи се разбира. :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И за мене ако може :smir:Ај некој за мене нека напрај анализа. Ако не го мрзи се разбира. :smir:
Фино.Дали вие знајте шо е ПСИХОАНАЛИЗА?
Еве ви дефиниција за психа: Psiha predstavlja dusu, duh, zivotni princip za razliku od materijalnog tela.
U psihologiji psiha predstavlja ukupnost individualnog mentalnog sveta,
totalnost psihickih funkcija i determinanti ponasanja.
Или слободен превод: Психата ја претставуват душата, духот, животниот принцип, настрана од материјалното тело.
Збир на индивидуалниот ментален свет, тоталност на психичките функции и одредувачи на однесувањето.
Дали вие опфативте нешо од ова?
Психоанализа не е датум кога сте се запознале во три реченици.
Извинете за оф-топикот. :smir:
има некое суштество расположено да склопи една обична психоанализа .. ?
ако може пред 2012 да ја дочекам би било супер![]()
Би сакала и јас една психоанализа, мислам дека е доволно тоа што имам 700 мислења![]()
Се просветли, али не научи основи на маркетинг.Не ми напраил некој анализа долго време....Any1?? не очекувајте анализа за возврат tho..:smir:
bring it on :pishtoldzСе просветли, али не научи основи на маркетинг.
Мораш да речеш дека нудиш нешто за возврат. Како иначе ќе се продадеш на публиката?
Мене би ми било интересно тебе да ти психоанализирам, али под услов да добијам и ја психоанализа назад![]()
Знам дека не е лошо сите да знаат како ми е, но во околината во која живеам, ако кажам дека сум тажна сите ќе се соберат околу мене и ќе направат вистинска драма од глупости. Со сите негативни чувства ми е така...Те познавам од мала,од прво одделение учиме заедно па можам со сигурност да кажам дека ти си една многу добра личност.
Имаш свој став за сите прашања и се трудиш секогаш да стоиш зад него. Чувствителна си многу,само што понекогаш го криеш тоа (т.е не сакаш другите да го видат ). А зошто???
Не е ништо лошо и другите да знаат дека и ти си некогаш си тажна,изнервирана и слично и да не мислат дека тебе ти е се ок.
Да, свесна сум за тие „испади“, како што сите околу мене ги нарекуваат, всушност, таму е убавината на животот, не е добро да се биде смирен и своите негативни и позитивни енергии се чуваат во себе...Понекогаш (се почесто) имаш некои испади. Почнуваш да правиш работи кои ги нервираат тие околу тебе.Знаеш и сама што.![]()
Некако не сум имала прилика да ги искажувам своите мислења, бар не со секого. Тие моменти се ретки, и мислам дека со тебе воопшто не сум имала такви.:icon_confНа форумот и вака во приватниот живот не знам зошто ама ми изгледаш различно.Не дека во приватиот живот си лоша или незнам што добра си ама овие мислења што ги имаш овде не ги кажуваш во приватниот живот.Не многу од другарите/другарките знаат за ваквите твои размислувања.Постовите што ги пишуваш ги читам со задовлоство и среќна сум што сме другарки.![]()
Хмм.....Кога сме веќе кај другарство, иако сме во различни (a сепак исти) "друштва" со тебе можам да се направам убав муабет затоа што до некаде се согласуваме со мислењата.![]()
Сеуште стојам зад зборотЕ за љубовта... Кај тебе веднаш ме потсетува на онаа твоја изрека:
-Без дечко е подобро нели?
И јас велев така се дури не најдов.Убаво е да сакаш некого и некој да те сака. Очигледно е дека треба да најдеш некој дечко,различен од тој што го имаше за да си ја смениш тезата.![]()
Повели и друг пат :smir:Фала ти што ми ја покажа убавината на рок музиката.Да не беше ти уште ќе слушав турбофолк.:kesa: Една од ретките во нашето место кои слушаат убава странска музика![]()
Смисла за хумор, кога ќе се опуштам, можеби, а ова за пеењето...:lud:Имаш смисла за хумор и убаво пееш...