Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.143
Поени од реакции
3.945
до 2008 вака ни праеја и од ко влезе наче таму никогаш нив не ги ставаше на важни да ни судат туку да не испаднит сумљиво ни судеа кај шо небеа важни утакмици....све шо ни судит од скандинавија и балтикот е против нас
Има и полоши. Оние Гателис и Мазеика од Литванија уште полоши се. И против Вардар една со Барселона, и репрезентацијата кога играше со Романија дома. Имало и други утакмици.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.705
Поени од реакции
35.430
Може ли да ми објасни некој, како од пасивен напад, може да добиеш нов напад, без шут кон голот. Тие шутираат од блок во корнер и добиваат нов напад како?:cautious:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.019
Поени од реакции
11.660
Може ли да ми објасни некој, како од пасивен напад, може да добиеш нов напад, без шут кон голот. Тие шутираат од блок во корнер и добиваат нов напад како?:cautious:
Колку што јас сфатив поради жолтиот што го доби Кире за реакцијата.
А реакцијата беше ради судиската одлука да не досудат лошо водење од Холандија.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.592
Поени од реакции
6.298
На пасивен жолт или две минути е нова акција

Член од
31 јануари 2014
Мислења
401
Поени од реакции
1.191
Тука Кире многу неискусно постапи, емотивно наместо разумно. Беше опоменат после првата реакција, иако оправдана, и на еден пас до одземање на топка пак реагира... Незнам што очекуваше во тој момент...

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.551
Поени од реакции
2.597
нов напад се добиват ако одбранит голманот и одбиена топка,статива,жолт картон,две минути и црвен и добиваш нов напад,,,,,судиите го наместија тука на кире....

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.856
Поени од реакции
30.775
Грци да ни судеа немаше вака да не ебат

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.551
Поени од реакции
2.597
малку шпиунажа ....види види данците го бараат за анализа за данска тв 2

Член од
29 октомври 2023
Мислења
572
Поени од реакции
785
Се надевам Данска ќе игра финале и наши ќе судат а Данците ќе загубат какви смешни судии,оваквите како Холандија ќе паднат многу јако, ги форсираат од поодамна дека тие се фанатици и секаде има многу навивачи,избегаа како пички.
Ме интересира дали ние им можеме нешто или и казна ќе добиеме заради навивачите?

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.303
Поени од реакции
5.597
Живковиќ повреден кај Австријците, кога ние не можеме барем се надевам дека ни гомнава нема да пројдат натаму. На Унгарија е да ги истресат машки

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Член од
30 август 2012
Мислења
3.592
Поени од реакции
6.298
Се надевам Данска ќе игра финале и наши ќе судат а Данците ќе загубат какви смешни судии,оваквите како Холандија ќе паднат многу јако, ги форсираат од поодамна дека тие се фанатици и секаде има многу навивачи,избегаа како пички.
Ме интересира дали ние им можеме нешто или и казна ќе добиеме заради навивачите?
Со Гвинеја ќе се игра без публика .
@Saber Rider на апарати :ROFLMAO:

Член од
12 ноември 2020
Мислења
76
Поени од реакции
257

Eve ja faculkava so kazuvase kako bilo na Balkanot. Zapamtete ja. Ednas ke dojde navaka sigurno. Zasluzuva da nauci kako e stvarno na Balkanot

Inace roden e vo Odense, limunadava e ili naturalizirana ili majka mu tatko mu e od danska. Taka da ne zbori vaka dzabe.

Последно уредено:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.054
Заебано ќе биде ако Унгарија тепа со Холандија. Тогаш бодовите за понатаму се УНГ 3, ХОЛ 2 и МКД 1. Подобро за нас е Холандија да ја победи Унгарија, по можност со 5+ разлика за колку толку да имаме некаква предност пред Унгарците во втора фаза. Не се замарајте со калкулации. 1/4 е невозможна мисија. Две победи во втора фаза, со Австрија и Катар, би биле полна капа за нас и конечен пласман околу 9-12 место. Искуството од ваквиот успех е непроценливо за овие играчи!

Kajgana Shop

На врв Bottom