Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
27 јуни 2022
Мислења
198
Поени од реакции
627
Уф како би сакал на крајот да завршиме пред Холандија во главната рунда.
Брао за момците покажаа дека оваа репка има нова енергија

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.143
Поени од реакции
3.946
Многу е глупав распоредот на шеширите! Уште Швајцарија да беше со нас во група, и таман! :mad:
На прошлото СП така Холандија ја добивме од последниот шешир (а ние бевме втор шешир). :P Океј е, и во 2013 ние бевме втор шешир од шест шешири.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.004
Поени од реакции
37.332
На прошлото СП така Холандија ја добивме од последниот шешир (а ние бевме втор шешир). :P Океј е, и во 2013 ние бевме втор шешир од шест шешири.
Не е ОК, без врска е. Распоредот треба да биде според ранкингот на репрезентациите, така е скоро во сите спортови, не според резултати на претходно првенство. Замисли во тенис на еден грен слем пример испадне Алкараз во прво коло, и на следниот заради тоа се паѓа во прво коло со Ѓоковиќ. Знам дека е глупава споредбата, ама така испаѓа. Нонсенс е.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.551
Поени од реакции
2.598

Така е и овие никогаш да не ги гледаме повеке

Член од
17 јули 2024
Мислења
71
Поени од реакции
101
Запомнете ги овие гнасиве од судии со име и презиме, ќе дојдат да судат гарант и во ЛШ има да јадат тапан!
Автоматски споено мислење:

Џабе брат, не дека ќе сменат нешто!

Член од
22 февруари 2024
Мислења
130
Поени од реакции
237
13 пенали човече, све да им е*** на тоа судиите дури нереално како лесно свиреа. Обично знаеме само да се жалиме и све некој друг да ни е крив али ова претерано беше, ги помина сите граници на нормалата.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.551
Поени од реакции
2.598
13 пенали човече, све да им е*** на тоа судиите дури нереално како лесно свиреа. Обично знаеме само да се жалиме и све некој друг да ни е крив али ова претерано беше, ги помина сите граници на нормалата.
а нивните пробивања,дупла не свиреа,скратија на пасивна па на кире жолт картон и нов напад,види на крајот од крило головите нивниот пикер шо прајт...... едно 20 одлуки против нас

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.395
Поени од реакции
8.516
Киро пичката требаше да игра 5_1 на тој Лук ќе ги тепавме со пет оти овај малиот сам не победи

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.856
Поени од реакции
30.775
Киро пичката требаше да игра 5_1 на тој Лук ќе ги тепавме со пет оти овај малиот сам не победи

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Ма требаше да му прати некој да го тресне од земја и така не утепаа со 2 минути и црвени.

Член од
2 април 2023
Мислења
263
Поени од реакции
570
Јас пред утакмицата : Абе не ме замарајте, ракомет не ме интересира.
Јас после утакмицата :

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.319
Поени од реакции
5.420
И заборавив уште нешто што ме нервира.
Сите ни идеа на ку*ац судииве ама која е поента да фрлаш во терен монети , упаљачи и што не освен ако не сакаш да повредиш играч што би значело дека си морон .

Kajgana Shop

На врв Bottom