Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Уф како би сакал на крајот да завршиме пред Холандија во главната рунда.
Брао за момците покажаа дека оваа репка има нова енергија

Многу е глупав распоредот на шеширите! Уште Швајцарија да беше со нас во група, и таман! :mad:
На прошлото СП така Холандија ја добивме од последниот шешир (а ние бевме втор шешир). :P Океј е, и во 2013 ние бевме втор шешир од шест шешири.

На прошлото СП така Холандија ја добивме од последниот шешир (а ние бевме втор шешир). :P Океј е, и во 2013 ние бевме втор шешир од шест шешири.
Не е ОК, без врска е. Распоредот треба да биде според ранкингот на репрезентациите, така е скоро во сите спортови, не според резултати на претходно првенство. Замисли во тенис на еден грен слем пример испадне Алкараз во прво коло, и на следниот заради тоа се паѓа во прво коло со Ѓоковиќ. Знам дека е глупава споредбата, ама така испаѓа. Нонсенс е.

Така е и овие никогаш да не ги гледаме повеке

Запомнете ги овие гнасиве од судии со име и презиме, ќе дојдат да судат гарант и во ЛШ има да јадат тапан!
Автоматски споено мислење:

Џабе брат, не дека ќе сменат нешто!

13 пенали човече, све да им е*** на тоа судиите дури нереално како лесно свиреа. Обично знаеме само да се жалиме и све некој друг да ни е крив али ова претерано беше, ги помина сите граници на нормалата.

13 пенали човече, све да им е*** на тоа судиите дури нереално како лесно свиреа. Обично знаеме само да се жалиме и све некој друг да ни е крив али ова претерано беше, ги помина сите граници на нормалата.
а нивните пробивања,дупла не свиреа,скратија на пасивна па на кире жолт картон и нов напад,види на крајот од крило головите нивниот пикер шо прајт...... едно 20 одлуки против нас

Киро пичката требаше да игра 5_1 на тој Лук ќе ги тепавме со пет оти овај малиот сам не победи

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Киро пичката требаше да игра 5_1 на тој Лук ќе ги тепавме со пет оти овај малиот сам не победи

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Ма требаше да му прати некој да го тресне од земја и така не утепаа со 2 минути и црвени.

Јас пред утакмицата : Абе не ме замарајте, ракомет не ме интересира.
Јас после утакмицата :

И заборавив уште нешто што ме нервира.
Сите ни идеа на ку*ац судииве ама која е поента да фрлаш во терен монети , упаљачи и што не освен ако не сакаш да повредиш играч што би значело дека си морон .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom