Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.326
Браво јунаци
Неки нови клинци
Кои нови клинци? :D
Митревски и Кузмановски го носат цел товар, во одбрана исто играат играчи кои сите се над 26 години. На крило Костески, веќе изграден играч.
Единствен помлад играч е Марко Митев, нема потреба да се претерува дека сме нешто премлада екипа.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.536
Поени од реакции
2.565
требаше да се извадит митрески да се раширит и да се одит на гол а не вака поклон им дадовме,,,,
одлична тактика од кире
судиите сите грешки на наша штета

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.401
Поени од реакции
7.063
Изгинаа. Штета, немавме на крај малце храброст. Во последен напад имавме шанса за гол, требаше да идеме одма на шут или на крило имаше митев чист пас. Како и да е нема што да им се замери. Изгинаа и нзненадија.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.038
Поени од реакции
4.537
И боље бод за да не летаат со памет дека можат и против Франција. Вака ќе одиграат јако и со Холандија и после ни се отвара пат за победи против Австрија и Катар/Кувајт. Ќе имаме конечно боље пласман , се враќа ракометот!

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.201
Поени од реакции
963
Каква грешка на крај не кошта победа и подобар пласман... Одлична игра но лош да не наречам катастрофален пристап во последниот напад... Замерка за играта која ја форсираме со играч повеќе. Не ни оди едноставно мора да смениме. Пред натпреварот да ми понудија нерешено со Унгарија со две раце ке потпишав , но сега сум незадоволен навистина... Можевме да победиме.

Член од
27 јуни 2022
Мислења
186
Поени од реакции
606
Кои нови клинци? :D
Митревски и Кузмановски го носат цел товар, во одбрана исто играат играчи кои сите се над 26 години. На крило Костески, веќе изграден играч.
Единствен помлад играч е Марко Митев, нема потреба да се претерува дека сме нешто премлада екипа.
Точно али сети се на репката со факинг дарко георгиевски коа губевме по 15 разлика.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.930
Поени од реакции
505
Ова ме потсети на мечот со Данска кога имавме шут за победа, Кире го промаши и од контра примивме гол и загубивме.
Значи мора да кикснеме кога имаме победа во раце ...

Јагуриноски глуми Балиќ па ќе се пробива помеѓу тројца. Абе фрли на крило па и да се промаши, да имаш време да се вратиш во одбрана. Штата ...

Член од
19 август 2010
Мислења
4.035
Поени од реакции
9.924
Zašo be uvek ova isto ebeno dežavu. Zašo be ednaš ne možeme so pobeda da zatvorime edna vakva partija ebate toa prokletstvoto. Ovaa moraše da ja dobieme so ogled na okolnostite. Ejj imaš tajm aut na 30 sekundi do kraj, bod vo džep, i ideš vo napad kade možeš da osiguraš pobeda i ne napadjaš na gol:(. Šteta, golema šteta!! Kuzmanovski, Mitrevski, kapa dole:zver::zver:

Член од
27 јуни 2022
Мислења
186
Поени од реакции
606
Да бидеме реални ни во најдобри денови не сме се носеле со маџариве. А и ракометот шо го игравме тиња.

Член од
4 март 2017
Мислења
2.247
Поени од реакции
6.484
Знаев дека Томи ќе ја решава и стварно ја реши... :D
Просто не можам да сфатам како од тројцата десни бекови кои ги имаме во состав во ситуација кога ни играат пресинг, ние решивме да завршуваме со технички најслабиот од тројцата. Барем да ја акнеше у публика некаде горе да имаме време да се вратиме назад, најглупото можно сценарио ни се деси.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.936
Поени од реакции
7.050
Штета за нас, ќар за х - х шо ја местел :D. Али тоа е, нема и кредит 500 мил и 2 бода. :pos:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.841
Поени од реакции
5.667
одлични беа дечките, одлично ги спремил Киро... секоја чест... единствено срам да им на голем дел од тоа "манекените" по трибини шо се.... глас не им се слушна цела утакмица...

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom