Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Браво јунаци
Неки нови клинци
Кои нови клинци? :D
Митревски и Кузмановски го носат цел товар, во одбрана исто играат играчи кои сите се над 26 години. На крило Костески, веќе изграден играч.
Единствен помлад играч е Марко Митев, нема потреба да се претерува дека сме нешто премлада екипа.

требаше да се извадит митрески да се раширит и да се одит на гол а не вака поклон им дадовме,,,,
одлична тактика од кире
судиите сите грешки на наша штета

Изгинаа. Штета, немавме на крај малце храброст. Во последен напад имавме шанса за гол, требаше да идеме одма на шут или на крило имаше митев чист пас. Како и да е нема што да им се замери. Изгинаа и нзненадија.

И боље бод за да не летаат со памет дека можат и против Франција. Вака ќе одиграат јако и со Холандија и после ни се отвара пат за победи против Австрија и Катар/Кувајт. Ќе имаме конечно боље пласман , се враќа ракометот!

Каква грешка на крај не кошта победа и подобар пласман... Одлична игра но лош да не наречам катастрофален пристап во последниот напад... Замерка за играта која ја форсираме со играч повеќе. Не ни оди едноставно мора да смениме. Пред натпреварот да ми понудија нерешено со Унгарија со две раце ке потпишав , но сега сум незадоволен навистина... Можевме да победиме.

Кои нови клинци? :D
Митревски и Кузмановски го носат цел товар, во одбрана исто играат играчи кои сите се над 26 години. На крило Костески, веќе изграден играч.
Единствен помлад играч е Марко Митев, нема потреба да се претерува дека сме нешто премлада екипа.
Точно али сети се на репката со факинг дарко георгиевски коа губевме по 15 разлика.

Ова ме потсети на мечот со Данска кога имавме шут за победа, Кире го промаши и од контра примивме гол и загубивме.
Значи мора да кикснеме кога имаме победа во раце ...

Јагуриноски глуми Балиќ па ќе се пробива помеѓу тројца. Абе фрли на крило па и да се промаши, да имаш време да се вратиш во одбрана. Штата ...

Zašo be uvek ova isto ebeno dežavu. Zašo be ednaš ne možeme so pobeda da zatvorime edna vakva partija ebate toa prokletstvoto. Ovaa moraše da ja dobieme so ogled na okolnostite. Ejj imaš tajm aut na 30 sekundi do kraj, bod vo džep, i ideš vo napad kade možeš da osiguraš pobeda i ne napadjaš na gol:(. Šteta, golema šteta!! Kuzmanovski, Mitrevski, kapa dole:zver::zver:

Да бидеме реални ни во најдобри денови не сме се носеле со маџариве. А и ракометот шо го игравме тиња.

Знаев дека Томи ќе ја решава и стварно ја реши... :D
Просто не можам да сфатам како од тројцата десни бекови кои ги имаме во состав во ситуација кога ни играат пресинг, ние решивме да завршуваме со технички најслабиот од тројцата. Барем да ја акнеше у публика некаде горе да имаме време да се вратиме назад, најглупото можно сценарио ни се деси.

Штета за нас, ќар за х - х шо ја местел :D. Али тоа е, нема и кредит 500 мил и 2 бода. :pos:

одлични беа дечките, одлично ги спремил Киро... секоја чест... единствено срам да им на голем дел од тоа "манекените" по трибини шо се.... глас не им се слушна цела утакмица...

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom