- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.695
- Поени од реакции
- 4.542
Јас ќе послушам совети и не ја играм дури не ја „средат„.Најверојатно у Јануари ќе почнам со POE2, видов доволно.
Пошто слушам имала премногу добри ствари, но од друга страна и премногу супер лоши ствари. Ако треба да бирам... пре би одбрал нешто средно по квалитет отколку нешто со такви контрасти од добро кон лошо.
Ок ја никад не сум играл POE така да можи и нема да приметам толку многу колку што приметуваат сопствените критичари/фанови на играва.
Но за сигурно ќе и правам паралели со Диабло 4. За мене Диабло 4 почна ептен јако. Приказната воведно ја пласиираа маестрално и ептен ме хукна. Потоа од кај 40левел не ја играв континуирано и како да имаше стагнација, па решив да не чејсам сајд квестови и да се фокусирам на главниот квест пошто бев 50ти лвл.
Искрено, јас немав критики за играта. Освен евентуално светот и мапата што ми беа overwhelming понекогаш...
Чисто графички, toe to toe, Diablo-POE2 ... ми изгледаат тука некаде. POE2 изгледа помрачна (како естетски и визуелно така и од страна на лор).
Но како што слушнав лорот бил апла крш.