Што играте во моментов

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
IMG_0828.jpeg

Local co-op на тв+плејка со мојата. Не знам како успеав да ја наканам, мислам дека поради turn based што дава шанса за планирање и rpg искуството со board games (gloomhaven) ама за сега е забавно многу иако не сум пробал да спијам со некоја друга уште во играта. Можеби до таму ќе се игра. :D

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.769
Поени од реакции
14.753
Death Stranding.
Играва нешто безвезална ми изгледа певите неколку саати. Појма немам шо се дешава, бескрајни филмчета и многу малку гејмплеј..

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.550
1733138768692.png

Исто како и претходната, и оваа со предобра оптимизација.
Игра од овој калибар, со ваков пејс и резолуција буквално ни статер не изнудува. А компјутеров ми е веќе компир.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.520
Поени од реакции
18.369
Sonkata iscistena, termalna nova staena , djojkata smeneti potenciometri, i sea ide Metal Gear Solid Phantom Pain.
Samo edna retrospektiva. Ja zavrsuvam igrava, uste 45 i 46 misija mi ostanaa od main storyto, imam uste eden kup nezavrseni misii ama ne mozam veke. Edna masivna igra, prekrasna, 4 meseci samo nea ja igram, i ke mi ostane nostalgicno cuvstvo kako i posle sekoja zavrsena igra koja e remek delo kako ovaa.

Se spusta ova, pa zimovo nea ke i se posvetam :

wolfenstein-alt-history-collection-ps4-468x720.jpg

Kolekcija od site 4 dela. Nemam somnez deka nema da bidam nisto pomalku zadovolen.

Ako saka nekoj da mu go dadam akauntot so Metal Gear 5 neka mi pise, stojam na raspolaganje.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.370
Поени од реакции
28.499
Samo edna retrospektiva. Ja zavrsuvam igrava, uste 45 i 46 misija mi ostanaa od main storyto, imam uste eden kup nezavrseni misii ama ne mozam veke. Edna masivna igra, prekrasna, 4 meseci samo nea ja igram, i ke mi ostane nostalgicno cuvstvo kako i posle sekoja zavrsena igra koja e remek delo kako ovaa.

Se spusta ova, pa zimovo nea ke i se posvetam :

Прегледај го приврзокот 438413

Kolekcija od site 4 dela. Nemam somnez deka nema da bidam nisto pomalku zadovolen.

Ako saka nekoj da mu go dadam akauntot so Metal Gear 5 neka mi pise, stojam na raspolaganje.
Последните 2 страдаат од воук дебилизам. Ќе приметиш и сам.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.267
Поени од реакции
43.017

Undead Nightmare ја поминав. Една од најдобрите експанзии за некоја игра. Кој сака може да ја проба и на ПЦ ја има од скоро.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Се отрув со BG3, одамна не сум бинџал вака јако.

Станувам за работа у 8 и наместо тоа ја пуштам играта, играм цело работно време, цела поручек, цела вечер и се до сабајле до 6. Спијам 2 саати и станувам у 8 за работа но одма ја пуштам играта. Играм пак цел ден до вечерта, вечерта жена ми зема џојстик и ми се придружи ко-оп до 3 сабајле. Кога заспав ги сонував ликовите. Продуктивност нула. Многу е добра но и заразна.

Најверојатно у Јануари ќе почнам со POE2, видов доволно.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.769
Поени од реакции
14.753
Се отрув со BG3, одамна не сум бинџал вака јако.

Станувам за работа у 8 и наместо тоа ја пуштам играта, играм цело работно време, цела поручек, цела вечер и се до сабајле до 6. Спијам 2 саати и станувам у 8 за работа но одма ја пуштам играта. Играм пак цел ден до вечерта, вечерта жена ми зема џојстик и ми се придружи ко-оп до 3 сабајле. Кога заспав ги сонував ликовите. Продуктивност нула. Многу е добра но и заразна.

Најверојатно у Јануари ќе почнам со POE2, видов доволно.
Сон на секој хоум офис работник хаха. И јас така правев во предходната работа кога бев хоум офис.

• Хаха
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom