Пушти да видиме што мулти кукер користиш, ми фаќа око и тоа.Светска работа е ова бе, гарант не ви се погодиле моделите или не ги користите правилно. До душа јас ер фраерот на моите го дадов и си купив мулти кукер, подобра работа амин. Стекот што се прави во мулти кукер не постои во ниту еден ресторан или кафана, врв над врвовите. Исто помфрит, чорби, ориз, било што, светска работа.
Пушти да видиме што мулти кукер користиш, ми фаќа око и тоа.
3 према 1. 3 дела ориз, 1 дел вода. Дај му 10 минути на мануал тајмер и ќе го биде. Повише од 10 не препорачувам зошто ќе го направи каша.Има ли негде рецепти за овои delimano electric pressure мултикукер незнам како да направам пример ориз,дали можам да ја менувам температурата.
Обратно е бе хахаха3 према 1. 3 дела ориз, 1 дел вода. Дај му 10 минути на мануал тајмер и ќе го биде. Повише од 10 не препорачувам зошто ќе го направи каша.
обратно е, сум направил грешка Иначе и сутлијаш можеш да правиш со истиов рецепт. Само ќе додадеш млеко и шеќер кога ќе ставаш све.Дане е обратно.
можеш и така. Од тие програмите само за пржење ја користам за манџа правење. После ќе ставам 30 минути мануал пак и манџа топ испаѓа.А неможе ли со програмот за ориз.
Како правиш помфрит у кукерот, на која програма? Или сам си подесуваш?Прегледај го приврзокот 424999
Не можев боље квалитет на слика да најдам на нет, али овој е, Мулти Кукер Делимано Про.
Ако имаш пари, а се мислиш дали да земеш одма иди зимај без око да ти трепне. Вреди секое денарче од инвестицијата, апсолутно најдобро потрошени пари што се тиче апаратура за домаќинство. Особено ти како што вежбаш, за ориз, стек и такви работи е порњава. Мене истиве работи готвени у рерна и у мултикукер ми немаат допирна точка, не се ни споредуваат. Имаш многу опции, и јас ги немам испитано сите, можеш и тајмер да си местиш ако ти треба различно време од тоа што е предвидено на програмата, е сеа едина "маана" според мене е готвењето од аспект на количина, пример сакаш ручек за четиричлено семејство да правиш, помфрит да речеме, треба на 2 или 3 пати у најмала рака да го праиш помфритот, а рачунај пола саат е една тура, ќе утепаш 2 саати додека напраиш помфрит за сите, а реално превкусен е помфритот у мултикукер. Али не е страшно, повеќето јадења се доволни количински за едно нормално семејство.
Треба многу да пазиш само со миењето на садот во кој се готви, и исто така со земањето на храната од него, си има посебен прибор за тоа, зашо ако се изгребе тури му курот.
На Сител хехехехехеКако правиш помфрит у кукерот, на која програма? Или сам си подесуваш?
Ti si greska rodenобратно е, сум направил грешка Иначе и сутлијаш можеш да правиш со истиов рецепт. Само ќе додадеш млеко и шеќер кога ќе ставаш све.