Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.739
Поени од реакции
1.137
зашто се овие Сорос толку добри?
гледам само за трчање се а јас би барал нешто што има трчање и пливање
Сега проверив Coros имаат исто опција за пливање, планинарење, трчање на лента итн многу опции. Но кај народот мислам дека Garmin останува најпосакуван.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.665
Поени од реакции
5.377
Сега проверив Coros имаат исто опција за пливање, планинарење, трчање на лента итн многу опции. Но кај народот мислам дека Garmin останува најпосакуван.
Малку им е хаос страната реално, сега баш гледав скролав да видам што како нуди овој Про моделов. Вака е доста интересен може да се има во предвид замена на еплов
Има и музика (непотребно за мене) ама ми нема плаќање што ми е многу голем минус (скоро секаде со саат плаќам)

а ова платформава колку им се плаќа или бесплатна им е ?

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
758
Поени од реакции
1.925
Screenshot_2024-12-24-21-42-47-29_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
Zdravo decki,
Od skoro pocnav so trcanje , i si vetiv deka ke istrcam maraton pred da napunam 42, taka da imam godina i nekoi 4 meseci za priprema :)
Ovie patiki se kako da odis na oblaci , custvoto e nevorojatno ,i plus se bouncy as fuck :).
Ne e za nekoe falenje ama istrcav 10 milji za 2 saati, i posle 2.1 milja za edwn saat poveke odenjw nego trcanje , imav bolka vo preponite...
Zdravje sreka se nadevam godinava ke ve druzam na polumaraton vo skopje....

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.739
Поени од реакции
1.137
Прегледај го приврзокот 439202
Zdravo decki,
Od skoro pocnav so trcanje , i si vetiv deka ke istrcam maraton pred da napunam 42, taka da imam godina i nekoi 4 meseci za priprema :)
Ovie patiki se kako da odis na oblaci , custvoto e nevorojatno ,i plus se bouncy as fuck :).
Ne e za nekoe falenje ama istrcav 10 milji za 2 saati, i posle 2.1 milja za edwn saat poveke odenjw nego trcanje , imav bolka vo preponite...
Zdravje sreka se nadevam godinava ke ve druzam na polumaraton vo skopje....
Со здравје да се користат, но мислам дека Кинг оф роуд се ХОКА посебно за полу,цел или некој ултра маратон.

Kajgana Shop

На врв Bottom