Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ja би Дритон. Шетајќи низ форумов, налетав на темава и ајде да видам дали ке произлезе нешто.

Јас Тонио го запознав преку кантерот. Уште пред некои си 2-3 години колку што го знам ја држи таа авторитетна особина кај него, секогаш сериозен но до одредено ниво. Знае да се пошегува само ако иронијата во коментарот е да те собори од стол. It happens a lot.
Хуморот кај него е one-of-a-kind. Добро го познава англискиот, македонски.. подобро од мене (искрено), естонски знае :D etc. Поетната, интелигентно дете е. Хм, какво дете, цел маж. 18ка е.

Ретко се отвара, секогаш е повлечен во себе и остава на работите да се одвиваат. Има контрола над нив но сепак незабележително.
Знае да рече/стори нешто во одлично време, да покаже на секој дека има надеж. Дека треба да се бори за ставот, пошо пред се` најважно е како ќе се однесуваш со лугето во животот. Како правилно да постапиш за да бидеш ценет.
Добро ти оди, пер.
Значи резимиравме, повеќе е повлечен во себе одколку што треба. Но не толку изолиран да нема пријатели, женски и слично. Напротив ги има балансирано страните, пронајдено границата и цврсто се држи за неа!
Сликовито те замислувам ко човече во стаклено ѕвоно со неколку hell of an ass pc's и ги контролираш сите наоколу. :)
Претарано и чудно, да. Те осликувам ко некој контрол фрик, што можда и си ама ептен малце и скоро незабележително.

Човек да започне муабет му требаат пар клешти, и два бодигарда. Да те држат додека друг ти вади зборови од уста.
Што друго да речам, додуша не те ни знам во живо. Што се надевам ќе се смени, радо би на кафе со тебе. Да ме научиш некој совет околу цурите, пошо дудлач прва класа си. За возврат ја ти местам струмичанка на која нема потреба од дудлање. Одма фаќање за работа. :)
Te гледавме на серверите, сеа и таму намали. Завршуваш тинејџ годините, understandable e. Сакаш да се уозбилиш. Само немој претерано, посебно во полето на љубовта.
Немам совети за тебе бро, имаш се под контрола и воедно план. Гоу ахед, зграпчи го животот.
Само подружељубиво, и завземи некоја поглавна улога во него, доста од контролната соба.
Тапа си на кантер.
Без љутење ако не ја бидува, не сум по пишувањето.

<3

Анализава ми дојде како гром од ведро небо. Не ја побарав, but thanks kiddo. :)

BIG KISS

Епа драга кајганџике знам дека нема да ти се верува ама конечно седнав да ти направам психоанализа!
Почнав од твојот профил и првиот впечаток беше .....аааа еве уштееден класичен тип на млада девојка, заљубена во љубовта го чека принцот на белиот коњ. ама се излажав.Откако прочитав 200-300 од твоите постови мојот генерален заклучок беше -хм...интересна и уникатна личност.
Прво што сакам да наведам во ова психоанализа- сакаш сноубординг а верувам и други екстремни спортови. Тоа, а и од некои други твои постови ме наведе на заклучок дека сакаш возбуда во животот, динамична си , сакаш да пробуваш нови нешта , да уживаш во твојата слобода , да лудуваш. Но не одиш во крајности , би рекол паметна и разумна девојка си и си ги знаеш твоите граници . Ова е да речеме твојата дива страна на твојата личност којашто е во спротивност со твојата мирна страна . Имаш некоја нежна и сензибилна жичка во твојот карактер којашто и покрај горенаведеното доминира кај тебе.
На крај краева и покрај тоа што си ја обожаваш твојата слобода ти си една нормална девојка која сака и да се заљуби . Веруваш во љубовта и во благодетите кои таа ги носи . Но , на поле љубов би рекол дека доминира твојата нежна страна наспроти динамичната.
Многу си претпазлива, не се залетуваш лесно .Не си некоја која го чека совршениот принц. Нешто ми вели дека не веруваш дека постои таков меѓу скопскиве момци. затоа мислам дека и не бараш премногу од некој кој би бил твој партнер. меѓутоа сметам дека со тебе е лесно човек да гради врска, не си напорен и посесивен карактер. не бараш многу , но нудиш многу.Искреноста и верноста некако многу ги цениш, што е добро, зашто тие две работи се основата на секоја врска . И покрај ова, јас сум сигурен дека веруваш во вистинската и чиста љубов и потајно се надеваш дека и ти ќе ја најдеш. само, би ти советувал - кога е љубов во прашање нема правила нема логика, користи го повеќе срцето а помалку размислувај.
Она што следно би сакал да го истакнам како квалитет кај госпоѓица Голем бакнеж е тоа што многу трезвено и реално ги согледуваш работите . Па зашто да идеализираш и самата себеси да се залажуваш и да си создаваш лажнаслика за светот??? Работите се такви какви што се , подобро да ги знаеш зашто така се помали шансите да бидеш зезната или повредена. затоа и не си некој претеран оптимист, секогаш си претпазлива и не сакаш премногу да се надеваш. И баш затоа што знаеш колку е зезнат светов , тебе малите нешта те прават екстремно среќна.едноставно знаеш максимално да се израдуваш на секој среќен момент што ќе ти го донесе животот.
Читајќи ги постовиве, можам да заклучам дека си многу дружељубива личност, има многу пријатели кои вистински те почитуваат на смаиов форум. Меѓутоа во односите со други луѓе си користиш штит.Повторно доаѓа до израз таа твоја претпазливост. не се отвараш премногу , не ги споделуваш твоите чувства иако си чест посетител на темата драга кајгана..... Некако не им веруваш на луѓето. а и можеби немаш потреба да кажеш тука.верувам дека имаш некој најблизок круг на пријатели кои го имаат ексклузивното право да ги дознаат најинтимните и најпикантните детали од твојот живот.
Она што би го спомнал за крај е тоа што си искрена.И верувам дека преку искреноста си го правиш животот едноставен. Сакаш директност и искреност и сметаш дека тој е единствениот наин за решавање на работите. нема потреба од лажење и заобиколување ко киња око Крагуевца шо би рекол бајага.со тоа ништо не постигнуваш и самата го знаеш тоа. Можеби на моменти си и премногу искрена. на пример ме зачуди постот во кој си признаваш дека мастурбираш . Ретко која девојка го признава тоа. ама ти нејќеш да се фолираш и да глумиш лудило. Ти си таа што си , вистински се претставуваш. сакаш луѓето да те прифатат и сакаат онаква каква што си.
генералниот заклучок за тебе ми е позитивен - ти си една млада но скоро зрела девојка којашто си ужива во животот максимално . Уживаш во својата слобода и авантурите кои ги носи секојдневието од една страна но од друга страна за многу работи во твојот живот си претпазлива. немој толку , ако нешто треба да се случи ќе се случи.
се надевам дека оваа долгоочекувана анализа ќе ти се допадне и дека барем во нешто погодив од твојот карактер.
Поздрав!!!!!

BIG KISS

Епа драга кајганџике знам дека нема да ти се верува ама конечно седнав да ти направам психоанализа!
Почнав од твојот профил и првиот впечаток беше .....аааа еве уштееден класичен тип на млада девојка, заљубена во љубовта го чека принцот на белиот коњ. ама се излажав.Откако прочитав 200-300 од твоите постови мојот генерален заклучок беше -хм...интересна и уникатна личност.
Прво што сакам да наведам во ова психоанализа- сакаш сноубординг а верувам и други екстремни спортови. Тоа, а и од некои други твои постови ме наведе на заклучок дека сакаш возбуда во животот, динамична си , сакаш да пробуваш нови нешта , да уживаш во твојата слобода , да лудуваш. Но не одиш во крајности , би рекол паметна и разумна девојка си и си ги знаеш твоите граници . Ова е да речеме твојата дива страна на твојата личност којашто е во спротивност со твојата мирна страна . Имаш некоја нежна и сензибилна жичка во твојот карактер којашто и покрај горенаведеното доминира кај тебе.
На крај краева и покрај тоа што си ја обожаваш твојата слобода ти си една нормална девојка која сака и да се заљуби . Веруваш во љубовта и во благодетите кои таа ги носи . Но , на поле љубов би рекол дека доминира твојата нежна страна наспроти динамичната.
Многу си претпазлива, не се залетуваш лесно .Не си некоја која го чека совршениот принц. Нешто ми вели дека не веруваш дека постои таков меѓу скопскиве момци. затоа мислам дека и не бараш премногу од некој кој би бил твој партнер. меѓутоа сметам дека со тебе е лесно човек да гради врска, не си напорен и посесивен карактер. не бараш многу , но нудиш многу.Искреноста и верноста некако многу ги цениш, што е добро, зашто тие две работи се основата на секоја врска . И покрај ова, јас сум сигурен дека веруваш во вистинската и чиста љубов и потајно се надеваш дека и ти ќе ја најдеш. само, би ти советувал - кога е љубов во прашање нема правила нема логика, користи го повеќе срцето а помалку размислувај.
Она што следно би сакал да го истакнам како квалитет кај госпоѓица Голем бакнеж е тоа што многу трезвено и реално ги согледуваш работите . Па зашто да идеализираш и самата себеси да се залажуваш и да си создаваш лажнаслика за светот??? Работите се такви какви што се , подобро да ги знаеш зашто така се помали шансите да бидеш зезната или повредена. затоа и не си некој претеран оптимист, секогаш си претпазлива и не сакаш премногу да се надеваш. И баш затоа што знаеш колку е зезнат светов , тебе малите нешта те прават екстремно среќна.едноставно знаеш максимално да се израдуваш на секој среќен момент што ќе ти го донесе животот.
Читајќи ги постовиве, можам да заклучам дека си многу дружељубива личност, има многу пријатели кои вистински те почитуваат на смаиов форум. Меѓутоа во односите со други луѓе си користиш штит.Повторно доаѓа до израз таа твоја претпазливост. не се отвараш премногу , не ги споделуваш твоите чувства иако си чест посетител на темата драга кајгана..... Некако не им веруваш на луѓето. а и можеби немаш потреба да кажеш тука.верувам дека имаш некој најблизок круг на пријатели кои го имаат ексклузивното право да ги дознаат најинтимните и најпикантните детали од твојот живот.
Она што би го спомнал за крај е тоа што си искрена.И верувам дека преку искреноста си го правиш животот едноставен. Сакаш директност и искреност и сметаш дека тој е единствениот наин за решавање на работите. нема потреба од лажење и заобиколување ко киња око Крагуевца шо би рекол бајага.со тоа ништо не постигнуваш и самата го знаеш тоа. Можеби на моменти си и премногу искрена. на пример ме зачуди постот во кој си признаваш дека мастурбираш . Ретко која девојка го признава тоа. ама ти нејќеш да се фолираш и да глумиш лудило. Ти си таа што си , вистински се претставуваш. сакаш луѓето да те прифатат и сакаат онаква каква што си.
генералниот заклучок за тебе ми е позитивен - ти си една млада но скоро зрела девојка којашто си ужива во животот максимално . Уживаш во својата слобода и авантурите кои ги носи секојдневието од една страна но од друга страна за многу работи во твојот живот си претпазлива. немој толку , ако нешто треба да се случи ќе се случи.
се надевам дека оваа долгоочекувана анализа ќе ти се допадне и дека барем во нешто погодив од твојот карактер.
Поздрав!!!!!

Вредеше богами да се чека :)
Прво, да ти се заблагодарам многу :smir: Одлична анализа, стварно :) Ми лајк ит :) Ме имаш погодено доста добро, дури и повеќе од тоа со оглед на тоа што само на кратко се имаме запознаено... Јас иначе мислам дека не сум толку многу претпазлива :) Во секој случај, фала за советот, ќе го имам на ум :pipi:

Еmma – Тhe Supergirl

Сериозна анализа, или заебанции до даска... Мешавина, најверојатно.

На прв поглед, девојкава делува мистериозно, затворено, па и до некаде како многу ладнокрвна особа (зборувам само како форумски лик, судејќи според титлот, и фактот што нема ниедна информација во “За мене” табот на нејзиниот профил).
Барем мене како таква ми се чинеше на почеток.
Needless to say, се уверив во спротивното за брзо време.
Пријателски настроена дури и спрема луѓе кои не ги познава, расположена за муабет (скоро... секогаш), девојкава со нејзината прекрасна насмевка делува како да е најсреќна на свет. А можеби и е.

Арно ама, на чичко Тони не му се допаѓа тоа што не си активна во фамозниот форум Љ и С. Чим имитирам психолог, да го анализирам и ова.
Прво што ми паѓа на ум, е дека Емава нема за што да пишува. После неколку-минутно консултирање со моето второ јас, дојдовме до заклучок дека не лежи таму зајакот. Нит се плаши, нит се срами од искажување на нејзините ставови, како што лесно може човек да забележи низ форум, ако се нафати да ги чита нејзините мислења. Којзнае, можеби просто не сака. Но тоа дефинитивно не значи дека девојкава не знае да сака. Не сум многу запознаен со нејзиниот љубовен живот, но судејќи според огромната љубов која Ем` ја има кон нејзиното поблиско друштво, и те како знае да сака. Пази со кого ги споделува своите проблеми и интимности, што е добро (Captain Obvious).

Иако сметам дека ја познавам, сепак поради тоа што ова е моја прва вистинска анализа, нема да мрчам многу. Така да, продолжуваме со анализа на никот, титлот и аватарот (дека нема потпис, не за друго).

Ник: Еmma. OMGWTF. Не се вика така, ама сепак одлучила дека како таква ќе се мотка низ Интернет светот. Fair enough, мала беше (не дека сега не е) кога првпат се појави на форумов, ќе и` простиме за никот.

Аватар: Едно kick-ass моме, кое ме потсеќа на Trinity од Matrix (мојата geeky страна напаѓа). Слаткоречита девојка, ама машина за убивање. Да не забегаме, не си ти таква. Не си толку слаткоречита.
Можеби те потсеќа на себеси, или пак на начинот на кој што ја местиш својата коса. Или пак само ти се допаднало смајлито.

Титл: Supergirl. Опседната си со песната на Reamonn, јасно... Ама има еден проблем; supergirls don’t cry. ;)

Совет: Очигледно си преживеала досега, продолжи така.

P.S. Прва анализа ми е, не ме карајте... Не можам повеќе. :(

/Toneh.

Еdit: Изгледа Trinity ѝ била сликата на профил. Упс.

Ако може мене некој да ми склопи една анализа ама не анализа, анализа :):):)

Ако може некој мене да ме анализира би било убаво:)
Можеби(не ветувам),ќе успеам да направам повратна анализа:smir:

Едит:Фантом отпаѓа,некој друг можеби?:smir:

Ако може некој мене да ме анализира би било убаво:)
Можеби(не ветувам),ќе успеа да направам повратна анализа:smir:

Јас ќе ти напрам, под услов да пукам без резерва, скроз отворено. Прифаќаш?

Ќе мојт, денојве, ак заборам потсети ме на мсн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom