Toneh
is a turtle
Ja би Дритон. Шетајќи низ форумов, налетав на темава и ајде да видам дали ке произлезе нешто.
Јас Тонио го запознав преку кантерот. Уште пред некои си 2-3 години колку што го знам ја држи таа авторитетна особина кај него, секогаш сериозен но до одредено ниво. Знае да се пошегува само ако иронијата во коментарот е да те собори од стол. It happens a lot.
Хуморот кај него е one-of-a-kind. Добро го познава англискиот, македонски.. подобро од мене (искрено), естонски знаеetc. Поетната, интелигентно дете е. Хм, какво дете, цел маж. 18ка е.
Ретко се отвара, секогаш е повлечен во себе и остава на работите да се одвиваат. Има контрола над нив но сепак незабележително.
Знае да рече/стори нешто во одлично време, да покаже на секој дека има надеж. Дека треба да се бори за ставот, пошо пред се` најважно е како ќе се однесуваш со лугето во животот. Како правилно да постапиш за да бидеш ценет.
Добро ти оди, пер.
Значи резимиравме, повеќе е повлечен во себе одколку што треба. Но не толку изолиран да нема пријатели, женски и слично. Напротив ги има балансирано страните, пронајдено границата и цврсто се држи за неа!
Сликовито те замислувам ко човече во стаклено ѕвоно со неколку hell of an ass pc's и ги контролираш сите наоколу.
Претарано и чудно, да. Те осликувам ко некој контрол фрик, што можда и си ама ептен малце и скоро незабележително.
Човек да започне муабет му требаат пар клешти, и два бодигарда. Да те држат додека друг ти вади зборови од уста.
Што друго да речам, додуша не те ни знам во живо. Што се надевам ќе се смени, радо би на кафе со тебе. Да ме научиш некој совет околу цурите, пошо дудлач прва класа си. За возврат ја ти местам струмичанка на која нема потреба од дудлање. Одма фаќање за работа.
Te гледавме на серверите, сеа и таму намали. Завршуваш тинејџ годините, understandable e. Сакаш да се уозбилиш. Само немој претерано, посебно во полето на љубовта.
Немам совети за тебе бро, имаш се под контрола и воедно план. Гоу ахед, зграпчи го животот.
Само подружељубиво, и завземи некоја поглавна улога во него, доста од контролната соба.
Тапа си на кантер.
Без љутење ако не ја бидува, не сум по пишувањето.
<3
Анализава ми дојде како гром од ведро небо. Не ја побарав, but thanks kiddo.