Треба у право си, замалку Кулушевски од Говрлево гол ќе ви дадеше.Играта на Тотенхем му одговара на овој Ливерпул, можат 10 да им дадат
А кога сме кај Ливерпул, требаат едно 3 нови засилувања. Идеално 5
Оваа утакмица настрана, и јас сега да влезам да играм за Ливерпул ќе изгледам класа.Треба у право си, замалку Кулушевски од Говрлево гол ќе ви дадеше.
Мош ќе биде и тоа на ФМ 2025/2026, засега сте без Салах и ТАА наредна сезона.Оваа утакмица настрана, и јас сега да влезам да играм за Ливерпул ќе изгледам класа.
Треба лев бек, еден како Балеба во средина и еден квалитетен напаѓач.
Идеално уште еден лев бек што може да игра и како стопер за да го одмара Ван Дајк. Некој како Хинкапие од Леверкузен или Хато од Ајакс мада овој е низок. И можеби квалитетно лево крило да се ротира со Гакпо. Диаз е доста нестабилен и неконстантен. Неколку гола и добри потези и ќе го снема со недели после. Ама отом потом.
Онана добро игра со нога.За разлика од Јунајтед, вака игра екипа што пред се има играчи што имаат основно познавање на фудбалската игра, како на пример, пас, шут, позиционирање, бранење при прекини, навремени втрчувања и слично.
Под претпоставка дека ќе продолжат. Тоа требаше да пишам погоре. Ама дека мора засилувања, мора. Луѓето лесно се импресионирани од резултатите и не ја гледаат големата слика.Мош ќе биде и тоа на ФМ 2025/2026, засега сте без Салах и ТАА наредна сезона.
Ако освоите ПЛ, а 99 посто ќе освоите нема да ме чуди и двајцата да не продужат, секако наредна сезона ќе ве бие транзиција ко на времето со БЦ.Под претпоставка дека ќе продолжат. Тоа требаше да пишам погоре. Ама дека мора засилувања, мора. Луѓето лесно се импресионирани од резултатите и не ја гледаат големата слика.
Јуве да му позавиди у пм.Иначе денеска уште едно Дајшовање, класични 0-0, ожнеани 2 бода со екипи од топ 4 у 7 дена, like a boss.
Сестра ти добро игра со уста.Онана добро игра со нога.