- Член од
- 28 октомври 2019
- Мислења
- 1.819
- Поени од реакции
- 4.384
Па една утакмица е тоа, не ли треба да има уште 2?У купот ја искористи суспензијата ако не се лажам.
Па една утакмица е тоа, не ли треба да има уште 2?У купот ја искористи суспензијата ако не се лажам.
Zavisi od crveniot, ako e kriminalen duel ke dobie 3, ako e nevnimanie ko toa na Robertson ke dobie 1.Зашо игра Робертсон, зарем не беше за директен црвен суспензија 3 утакмици?
Зш е завршена??? Големи се шансите и топ 5 да води во ЛШ. Ги тепавте Сити а дома губите од Долно Соње. Кога ќе видиш кои екипи се мотаат околу топ 5 не би рекол дека е сезонта завршена.Ногу ми е мило ќељавицата што го јаде, за нас е завршена сезоната.
Овој Постекоглу со ваква поставена одбрана може да менаџира само тим во Австралија и Селтик. Лани мрднатиот против Челзи со 2 играчи помалце играше со одбрана поставена на центар од теренот13 gola i 10 asistencii na Salah pred Bozikj, prv u istorija na PL so vakva double double statistika.
Ovie totnam, 3 primija, uste 4 plus mozea lagano da primat da ne bese losata realizacija na Pul.
Инцестиве не добиваат 5то место за ЛШ, едини пат до ЛШ ни е да ја земеме лига европа али со баграва у клубот тешко.Зш е завршена??? Големи се шансите и топ 5 да води во ЛШ. Ги тепавте Сити а дома губите од Долно Соње. Кога ќе видиш кои екипи се мотаат околу топ 5 не би рекол дека е сезонта завршена.
Боље ЛШ него конференциска признавам.Инцестиве не добиваат 5то место за ЛШ, едини пат до ЛШ ни е да ја земеме лига европа али со баграва у клубот тешко.
Иначе шо фајде од ЛШ кога тоа не е мерило за успех така?
Или смени мислење?
Копија на Пеп.Овој Постекоглу со ваква поставена одбрана може да менаџира само тим во Австралија и Селтик. Лани мрднатиот против Челзи со 2 играчи помалце играше со одбрана поставена на центар од теренот