Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
23 август 2024
Мислења
470
Поени од реакции
1.011
Во ред.
Сеирот е зш еден јак зналац го споредуваше со ланскиот Лаутаро :D
Сеирот постои само во твојот мозок, кој веројатно не тежи повеќе од 500 грама. Тој "јакот зналац" овјаснуваше дека Лаутаро и Хојлунд се различни типови на напаѓачи, дека Хојлунд игра повеќе свртен со грб накај одбраната, и дека на Манчестер му требаше таков тип на играч. Никаде не рече дека Хојлунд е подобар од Лаутаро, но ако имаш мозок кој не тежи повеќе од половина килограм тешко е да сфатиш и најелементарни работи.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.198
Поени од реакции
13.071
Сеирот постои само во твојот мозок, кој веројатно не тежи повеќе од 500 грама. Тој "јакот зналац" овјаснуваше дека Лаутаро и Хојлунд се различни типови на напаѓачи, дека Хојлунд игра повеќе свртен со грб накај одбраната, и дека на Манчестер му требаше таков тип на играч. Никаде не рече дека Хојлунд е подобар од Лаутаро, но ако имаш мозок кој не тежи повеќе од половина килограм тешко е да сфатиш и најелементарни работи.
Дечко,ти пишав и тогаш - во кој сакаш систем/универзум/димензија и за кој било тим во светов Лаутаро е покорисен од обичен просек ко Хојлунд.
Мене ми е срам што воопшто ги ставаме во иста реченица :D
Незнам како се дрзна да го мериш мојов(мозок) после таа ноторна глупоштина што ја тресна дека годинава(февруар месец) Јунајтед ќе го исфрлел како партал Интер кога би се сретнале во некое натпреварување(а тоа сигурно не би можело да биде ЛШ зш сте светлосни години далеку) :D
пс.
Гледај воздржисе од вреѓање да не ја усереме темава и да мораш да го правиш 1001от профил на кајганава.
поздрав и со лесно.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.641
Поени од реакции
9.914
Знаеш ли да читаш бе греву??? Први сте во трошење последни 10 години во цел свет он земал дрви ли дрви кур. Сељак неписмен. На кур можеш да му се фатиш и на Челзи и на Мареска барем испорачаа какви такви резултати од тоа трошење, за разлика од вас гревовите.
1003110162.jpg

Што е оваа бе цреп или незнаеш да користиш гугал или си толку ретардиран што неможе да ги разликуваш бројките.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.888
Прегледај го приврзокот 439084

Што е оваа бе цреп или незнаеш да користиш гугал или си толку ретардиран што неможе да ги разликуваш бројките.
A income kolonata? Celzi potrosile poveke od united, ama i zarabotile jace od duplo od niv, i koga ke zemes kolku potrosile i zarabotiel, koj ispaga deka e vo pogolem minus, united ili celzi?

Trgam na strana toa deka proektot na celzi se mrdna od taa mrtva tocka, potreben e period i konstantnost za da se ustanovi toa deka povtorno se kadarni da konkuriraat za golemi tituli na dolg rok.

A i ne deka nesto gi pravdam niv, talkaa vo dnoto otkako dojde amerot dolgo vreme, si ja zasluzuvaat sekoja kritika za rabotata toj period.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.641
Поени од реакции
9.914
A income kolonata? Celzi potrosile poveke od united, ama i zarabotile jace od duplo od niv, i koga ke zemes kolku potrosile i zarabotiel, koj ispaga deka e vo pogolem minus, united ili celzi?

Trgam na strana toa deka proektot na celzi se mrdna od taa mrtva tocka, potreben e period i konstantnost za da se ustanovi toa deka povtorno se kadarni da konkuriraat za golemi tituli na dolg rok.

A i ne deka nesto gi pravdam niv, talkaa vo dnoto otkako dojde amerot dolgo vreme, si ja zasluzuvaat sekoja kritika za rabotata toj period.
Што ме боли кур за колку приходи има во клубот?
Ќе добие некој од нас нешто од тоа?
Недспендот е работа на директори за фудбал и тимот што работи под него.
Нема правдање за Јунајтед фрли ќупче злато на црепови како Ентони, Мегваер и други борании. Али видиш Челзи не шие у фрлени пари во бездна, разликата е што они не ги чекаат флоповите да им се разиграат ги шиткаат одма.
За тоа дали ќе имаат успех во иднина или не ќе видиме, првата сезона и на келчото наш му идеше каде е сега, исто се случува и со Енџ кај кокошките.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
684
Поени од реакции
1.535
Што ме боли кур за колку приходи има во клубот?
Ќе добие некој од нас нешто од тоа?
Недспендот е работа на директори за фудбал и тимот што работи под него.
Нема правдање за Јунајтед фрли ќупче злато на црепови како Ентони, Мегваер и други борании. Али видиш Челзи не шие у фрлени пари во бездна, разликата е што они не ги чекаат флоповите да им се разиграат ги шиткаат одма.
За тоа дали ќе имаат успех во иднина или не ќе видиме, првата сезона и на келчото наш му идеше каде е сега, исто се случува и со Енџ кај кокошките.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.641
Поени од реакции
9.914
Тоа што е per capita за црнците и шиптаритe, тоа е net spend за Данте.
Едноставно несфатлив поим
Да многу ми значи колку продажби има во клубот и колку ГЕЈзерите ќе печалат дивиденди од тоа.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.734
Поени од реакции
12.041
Да многу ми значи колку продажби има во клубот и колку ГЕЈзерите ќе печалат дивиденди од тоа.
А зошто тогаш ти значи кој колку потрошил?

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.641
Поени од реакции
9.914
Па што те боли кур тогаш и колку потрошил Челзи?
Како што пишав погоре ништо само им ударам бантер, изгледа им смета нив што фрлиле 3 милијарди на играчи па мора да се докажуваат и оправдуваат.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.490
Поени од реакции
1.873
Ти бе стари уште се напињаш и влагаш во дискусии???? Беше спремен да се кладиш дека Хојлунд ќе е во топ 3 стрелци во ПЛ сезонава. Сиротиот нема ни 3 гола дадено до сега.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.734
Поени од реакции
12.041
Сака аут до Март или пак нешто изводат Арсенал ?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.542
Поени од реакции
114.819
Како што пишав погоре ништо само им ударам бантер, изгледа им смета нив што фрлиле 3 милијарди на играчи па мора да се докажуваат и оправдуваат.
И која е поентата на тоа дека им удираш бантер? Прво, не си во позиција да удираш ти бантери зашо клубот ти се распаѓа на секое можно поле. Второ, ситуацијата со Челзи е специфична и вештачки создадена со оглед на тоа дека неоправдано нивниот газда изеде санкции и мораше да замине од клубот. Вашата ситуација е сосема различна, вие јадете бантер повеќе од една деценија заради лошо работење на клубот на сите можни полиња.

Kajgana Shop

На врв Bottom