Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.995
Се шпекулира Рашфорд не е стартер, што не би ме чудело. Уште Маунт да стартува место Гарначо и топ.
И тоа не е се :aplauz:
Screenshot_20241215-162608_Facebook.jpg

Браво за Аморим. Се надевам на лето ќе си замине од клубов. Оплеска шанса каква што ретко се укажува. Последниот од триото Погба-Лингард-Рашфорд да си фаќа патот и да биде пример за сите кои мислат дека се над клубот и дека божем нешто зависи од нив.
Автоматски споено мислење:

Едит: и балерината Гарначо не е во состав :pos: . Очекувајте жалопојки по соц. мрежи.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.545
Поени од реакции
9.796
И тоа не е се :aplauz:
Прегледај го приврзокот 438404

Браво за Аморим. Се надевам на лето ќе си замине од клубов. Оплеска шанса каква што ретко се укажува. Последниот од триото Погба-Лингард-Рашфорд да си фаќа патот и да биде пример за сите кои мислат дека се над клубот и дека божем нешто зависи од нив.

Едит: и балерината Гарначо не е во состав :pos: . Очекувајте жалопојки по соц. мрежи.
Посебно ако изгубиме.

Член од
17 април 2024
Мислења
631
Поени од реакции
1.526
Се шпекулира дека Гарначо го открил составот пред време.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.456
Поени од реакции
7.865

Безразлика на исходот и како ќе изигра тимот, заслужено им е на двајцата. Можда е прежустро што ги нема ни на клупа, ама верувам дека е заслужено. Шанса им беше дадена на двајцата. Ќе треба да научат сите дека стартно место не им е загарантирано и мора да го заслужат.

Се надевам ќе ја оправдаат довербата останатите, Сити се мизерни и веројатно најслаби во последниве години.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.456
Поени од реакции
7.865
Шо се скаравте со месајата Раши? :D
Кога сум рекол дека е месија? Ставот ми бил дека претерувате со хејтот и дека не може лидер од Рашфорд да биде, нити ги има квалитетите да носи екипа на грб, но може да е корисен. Ако не може да се испонаша професионално, тогаш нема што да бара. Никој не е поголем од клубот. Аморим пред и после секоја утакмица му кажува на Рашфорд дека треба да се подобри. Евентуално и шансите ќе се намалат ако не мења нешто.

Изгледа само цртежи се спасот :)

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.830
Поени од реакции
2.665

Фала богу некој да му удри шамар и на лиглево Гарначо.
Е јас кога јадам трици дека е важно како се однесуваш ван терен и да не се замислуваш дека си гангстер, братот Хелз овде ми се објаснуваше.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.738
Поени од реакции
21.345
Кога сум рекол дека е месија? Ставот ми бил дека претерувате со хејтот и дека не може лидер од Рашфорд да биде, нити ги има квалитетите да носи екипа на грб, но може да е корисен. Ако не може да се испонаша професионално, тогаш нема што да бара. Никој не е поголем од клубот. Аморим пред и после секоја утакмица му кажува на Рашфорд дека треба да се подобри. Евентуално и шансите ќе се намалат ако не мења нешто.

Изгледа само цртежи се спасот :)
Рашфорд може да биде само лидер во зимање плата ... тоа му е врвот во кариерата.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.545
Поени од реакции
9.796
Шу е оваа со Аморим очигледно ги хејта децата на клубот, како се осмелува кога очигледно им дава инструкции да не трчаат. :D

Е јас кога јадам трици дека е важно како се однесуваш ван терен и да не се замислуваш дека си гангстер, братот Хелз овде ми се објаснуваше.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Ќе се врати месајата само да отресе некои курави у Белфаст.
#прсвдазаРашииГарна. :D

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.779
Поени од реакции
22.808
Кој ќе ги слуша сега по социјални мрежи, инаку ми се допаѓа односот на Аморим со играчите ако не те бива и не се залагаш доволно надвор од тимот па и продажба, вака требаше да биде и ерата на претходните менаџери но премногу моќ имаа играчите ..

Ајде сега еден по еден на продажба по дисконтна цена барем да се оттарасиме од платите ако не друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom