dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.544
- Поени од реакции
- 9.792
Шо се скаравте со месајата Раши?Се шпекулира Рашфорд не е стартер, што не би ме чудело. Уште Маунт да стартува место Гарначо и топ.
Шо се скаравте со месајата Раши?Се шпекулира Рашфорд не е стартер, што не би ме чудело. Уште Маунт да стартува место Гарначо и топ.
Ливерпул играше прво коло со Ипсвич.Прво коло со Ипсвич игравме
Пред тоа пријателските и без раши не се бројат
И тоа не е сеСе шпекулира Рашфорд не е стартер, што не би ме чудело. Уште Маунт да стартува место Гарначо и топ.
Посебно ако изгубиме.И тоа не е се
Прегледај го приврзокот 438404
Браво за Аморим. Се надевам на лето ќе си замине од клубов. Оплеска шанса каква што ретко се укажува. Последниот од триото Погба-Лингард-Рашфорд да си фаќа патот и да биде пример за сите кои мислат дека се над клубот и дека божем нешто зависи од нив.
Автоматски споено мислење:
Едит: и балерината Гарначо не е во состав . Очекувајте жалопојки по соц. мрежи.
Кога сум рекол дека е месија? Ставот ми бил дека претерувате со хејтот и дека не може лидер од Рашфорд да биде, нити ги има квалитетите да носи екипа на грб, но може да е корисен. Ако не може да се испонаша професионално, тогаш нема што да бара. Никој не е поголем од клубот. Аморим пред и после секоја утакмица му кажува на Рашфорд дека треба да се подобри. Евентуално и шансите ќе се намалат ако не мења нешто.Шо се скаравте со месајата Раши?
Е јас кога јадам трици дека е важно како се однесуваш ван терен и да не се замислуваш дека си гангстер, братот Хелз овде ми се објаснуваше.
Фала богу некој да му удри шамар и на лиглево Гарначо.
Рашфорд може да биде само лидер во зимање плата ... тоа му е врвот во кариерата.Кога сум рекол дека е месија? Ставот ми бил дека претерувате со хејтот и дека не може лидер од Рашфорд да биде, нити ги има квалитетите да носи екипа на грб, но може да е корисен. Ако не може да се испонаша професионално, тогаш нема што да бара. Никој не е поголем од клубот. Аморим пред и после секоја утакмица му кажува на Рашфорд дека треба да се подобри. Евентуално и шансите ќе се намалат ако не мења нешто.
Изгледа само цртежи се спасот
Ќе се врати месајата само да отресе некои курави у Белфаст.Е јас кога јадам трици дека е важно како се однесуваш ван терен и да не се замислуваш дека си гангстер, братот Хелз овде ми се објаснуваше.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk