Значи курот е паметен?За Чупеска се е кажано со ова:
https://x.com/1KRealDeal/status/1841118583121707292?t=_QOOp0ffvw-YRxXUk4peuQ&s=19
Прегледај го приврзокот 438271
Не значи.Значи курот е паметен?
===„Се надевам дека двете земји ќе ги затворат билатералните прашања и нема да го усложнат процесот на проширување“,
https://lider.mk/zapleneti-karti-i-dokumentacija-ujp-kje-vleguva-vo-site-firmi-koi-im-davale-nagradi-na-boki-13-i-lazarov/
Некако се знаеше дека ќе отиде целата приказна во овој правец.
Овој Лазаров колку е глуп, ќе заглави у ќорка ради Боки....Како што дознаваме, инспекторите обавиле разговор со Бојан Јовановски кој одговорноста ја насочил кон Лазаров а чекаат да заврши настанот за да го распрашуваат Лазаров.
Ne samo za uvoz, ja bi zabranil i re-registriranje na site vozila bez EURO6, ili barem zabrana za dvizenje na takvi vozila niz centar aerodrom karposh.
Со кој автобус бе буџовану?Ne samo za uvoz, ja bi zabranil i re-registriranje na site vozila bez EURO6, ili barem zabrana za dvizenje na takvi vozila niz centar aerodrom karposh.
Ako si takva sirotinja da zavisis od golf trojka so rasipan katalizator, ke si odish na rabota ili so avtobus, ili po obikolnica. Ne zasluzuva narodot da umira radi tvoe kurobolie.
Kako magicno se iscisti vozduhot lani za NATO samitot koga zabranija soobrakjaj niz centar i karposh?
Seljo, nareden pat koga ke pominuvas niz Skopje da ja ostavis sestra ti, zaprimeti gi tie golemite crveni dvokatni vozila. Tie gi vikame avtobusi, i soobrakjaat rednovno niz planski opredeleni linii.Со кој автобус бе буџовану?
Сељо кажи му на татко ти, шо не те научил на култура коа ве свлечкал у Скопје.Seljo, nareden pat koga ke pominuvas niz Skopje da ja ostavis sestra ti, zaprimeti gi tie golemite crveni dvokatni vozila. Tie gi vikame avtobusi, i soobrakjaat rednovno niz planski opredeleni linii.
A ako slucajno zivees vo Skopje i nemas pari da si dozvolis karta za avtobus, togas ocigledno si takva sirotinja sto Skopje stanal premnogu skap za tebe.
Bez briga. Ja bi ti preporacal vednash da se otselish vo nekoj drug grad vo zemjava kaj sto ke mozes da zivees na nivo.
Ја би почнал од таквите како тебе. Ако имаш возило под еуро 6 ти или твој поблиски одма конфискација на истото. Ако пак исполнуваш еуро 6 стандарди ќе платиш данок на луксуз дека нели не си сиротиња. И регистрација на истото ќе имаш барем дупло од сега дека си паралиа.Ne samo za uvoz, ja bi zabranil i re-registriranje na site vozila bez EURO6, ili barem zabrana za dvizenje na takvi vozila niz centar aerodrom karposh.
Ako si takva sirotinja da zavisis od golf trojka so rasipan katalizator, ke si odish na rabota ili so avtobus, ili po obikolnica. Ne zasluzuva narodot da umira radi tvoe kurobolie.
Kako magicno se iscisti vozduhot lani za NATO samitot koga zabranija soobrakjaj niz centar i karposh?