Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

Пушти телма и види ја Ана Чупеска олицетворение на мртвиот СДС. Боди ленгвич на испувано говно со морков боја фризура. Стајлинг “ќе умрам од мука што не сум родена во Берлин за да искачам у Трезор”. Испувано испувано а две реченици незнае да сврзе ни па некоја поента има.

Дај боже сите да се испозатворат меѓу нив од политичар судија до корумпиран џандар....

Ми мириса дека нешто спрема Калево, некако многу подршка им дадоа на Мицко или пак му се скурчи со овие будали.
Сет...Ембаси и гЕУ нема да дозволат !!!
Ако корупција и непотизам се анулираат нема да ни треба ни ЕУ ни НАТО....ште бидеме ко Швицарска :cool:
А тие не е добро пошто нема да прифатиме бугаризација која и ја ветија на Бугарија за да не биде со мечката

Пушти телма и види ја Ана Чупеска олицетворение на мртвиот СДС. Боди ленгвич на испувано говно со морков боја фризура. Стајлинг “ќе умрам од мука што не сум родена во Берлин за да искачам у Трезор”. Испувано испувано а две реченици незнае да сврзе ни па некоја поента има.

За Чупеска се е кажано со ова:
https://x.com/1KRealDeal/status/1841118583121707292?t=_QOOp0ffvw-YRxXUk4peuQ&s=19

Screenshot_20241213-211902_X.jpg

Хах, Ванковска ради што ја смениле...

Не смее никој да размислува надвор од зацртаниот колосек.

Од сите забрани најитна е забраната за финансирање невладини организации од странство.

Втора најитна е забраната за финансирање на верски/религиски заедници/организации од странство.

Сликава не да смрди...корне на НГО секта

Прегледај го приврзокот 438305
На сликава може да се забележи вкупно 0 дена работен стаж, 3 факултетски дипломи за гз бришење, 5845 панел дискусии за најбанални работи од типот желките во Индонезија се давеле ради пластични цевки, 5 разводи, 5 уништени мажи, 0 добро воспитани деца, 8 домашни миленици.

Сигурно мислат дела возење голф 5 е ствар на лична преференца и мерак.
Нема решение за загадувањето на Скопјенце што не подразбира селење на бар третина од населението, ама со таква порака не можеш да протестираш .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom