Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 26.020
- Поени од реакции
- 34.441
Не ја следам американската политичка сцена ни 1% колку што е потребно за да го знам тоа... Но кажаното стои, без разлика на влијанието на Џо Роган он не е нешто политички насочен. Или барем додека поактивно го следев не беше воопшто таков... А овде на темава во тој контекст го ставаат.
Kрив сум, употребувам премногу англиски зборови и англицизми (во обид)... Последица од премногу влијание на јазикот на кој се напишани содржините кои ги следам.Комутација, лав ит.
Автоматски споено мислење:
Има секакви гости, и на сите тие илјадници (буквално) подкасти не може да не наидеш на интересен гостин и интересна тема. На пример подкастите со доктор Ронда Патрик, доктор Метју Вокер, итн... Ставам на DAP и слушам додека идам на работа, или на трчање, работење нешто, итн. Подкастот на Џо не е ни одблиску доволно детален со технички моменти, ама преку него се дознава за интересни ликови и интересни моменти за понатамошо истражување. Преку него го најдов и др. Хјуберман кој има одличен подкаст канал. Итн.Џо мене ни најмале не ми е интересен. Типот само за дрога збори. Се дрогирал во Амазон со ајахуаска и дмт. Што би рекол Мирољуб, тотално демонизован и разбуцан лик.
Последно уредено: