Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Немој со толку голема сигурност, знаеш, има добри анализатори. :)
Освен што на форумот секој втор...
Не,да се поправам,90% од луѓето се претставуваат во некое алтер-его,што значи колку подобар анализатор си,толку повеќе ќе утнеш.

Секако,тоа не важи за сите кои се налутивте од генерализацијата :kesa:

П.с. Кит-катче,анализа на твоето профил43,вечер следува :zlo:

С

Сатори

Гостин
Пихххх ... /д вишес ми, ќе се разбуди до вечер па ќе си играме, упс, анализираме.
Само напоменувам, немојте да го тепате анализаторот кога ќе излезе со вас на кафе!

Сериозно, не се зезам.:toe:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
јас уште чекам од Апокалипто:smir:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
И не беше проблемот за лоши зборови за самиот,треба да си самосвесен,а поентата е дека не се сите.
А ако мислиш дека јас не сум,i dare you,analyze that(me) :)
Ретко кој е уствари... туку, сега морам да ти напраам анализа, пошто после твојот и коментарот на педерчено римз :bip: ќе искочи дека сум пиWкица а? Е ај...

Мац, класичен пример за новата генерација. Растен со компјутер очигледно е, па со гаранција размислуваш, сонуваш и 50 % од времето зборуваш на англиски, што би се рекло имаш проблем со реалноста и дефинирањето на случувањата во околината, немаш поим што е добро а што лошо и црно и бело лесно се поклопуваат. Уште ако се придодаде мојата претпоставка дека често сакаш да стиснеш копче за појавување конзола додека се движиш кон школо/факс/работа (шо и да е) со цел да направиш пауза од животот и да си ги средиш мислите јасно е колку Бил Гејтс придонесе за човештвото а колку одзеде. Сепак, можноста да се живее во новото време те наполнила со информации, па за околината делуваш напати како генијалец. Мора да признаам и мене ми делуваш од време на време, ама од оние саглам генијалците. Како притаен дудлач, паметно ама си ќути за разлика од некои ликови кои мислат дека Господ за пижами го фатиле ако место фудбал како мали листале Вујаклија. Кажи ми, шо ти се деси тебе уствари наеднаш? Од фино гејмерче преку ноќ стана мозоче. :toe:
Знаеш уствари, тежок си ми. Неможам сериозната страна да ти ја извадам, гледам дека сакаш реметење и заебанции, ама не на оној сакам да ги забавувам луѓето без да ги повредам начин. Не ти е многу грижа, ќе ја рендаме Маричето, Стево Емси, кој ни дојде на патот, само да бидам дел од групата. Затоа ли си со Кајгана хотест мемберс, да се осигураш дека си згоден дечко? Хеј, ти знаеш, ако навистина си, не ти треба признание од никој, особено не од мене како оној пат коа ти коментирав на една слика... памтиш? Значи, лесно ти е... луѓе кои не се грижат многу многу за туѓите чувства, но сакаат да добијат признание дека нешто вредат, по некое непишано правило мука немаат во животот, и ретко се нервираат, а кога се нервираат тепаат па брзо им поминува. Не знам тоа како да го сложам со твојот smart thang дел личноста кој пак ќе сугерира сосема на спротивната страна но веројатно ќе се најдеш на некоја средина, па ќе те оквалификувам како нормален, преживлив.
Шо ти е со ред Пит во аватар (он ли воопшто?). Имаш хомосексуални склоности или едноставно те восхитува човекот? Сакаш да бидеш како него... амбициозен си? Не попушташ додека не завршиш тоа што треба. Најверојатно, луѓето кои се восхитуваат на луѓе кои направиле институција од своето име и дела и сами сакаат да бидат тоа, па најчесто работите кои ги прават се истрајни, силни, и со сето срце. Можеби тука ќе го придодадам оној дел кај што реков дека си помалку злобен (требаше да читаш меѓу редови), бидејќи луѓето кои по секоја цена сакаат успех, газат преку други луѓе, автоматски се злобни. Мене ми се допаѓа друг систем на делување, јас сум уметник по вокација, јас сакам сложни браќа куќа да градат, комунист по идеологија... can`t we all just get along? :)
А да знам, Бред само личи на тебе нели? Со фризурата особено нели? Истиот муабет, се поистоветуваш... океј, доволно е. Не знам понатаум. :helou:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Океј Викторе,да посочиме маните на ваквата анализа сега :)

Прво,не сите игри имаат конзола,плус асоцираш дека сум читер.
Секогаш има два аспекти,едниот е дека имам ментално заболување чим сакам игри,а другото е дека игрите се забавата на 21 век,како филмовите на 20,и книгите на 19>надоле.
Затоа,тешко дека вадам конзола накај факс.:kesa:

Што се случи со мене?
Добив пак нет после 7 месеци,пораснав од моите квази мислења од предтоа и сега сум каков што изгледам.
Генијалец,секако дека не,само некој со отворен ум за секогаш да ја види пошироката слика.

Друга работа,тоа со Хоттест Мемберс,стај се на мсн и ќе ти кажам.
Навистина не можам тука,плус сакам да не сум ти на блок веќе :(

Бред Пит,тотално утнато,и затоа на мсн моментален потпис е :
People always ask me,who is Tyler Durden?

Кога некој ќе праша,reply e,it's not about who he is,but what he stands for.
Читај ја Fight Club,книгата.

И да,злобен сум.
Озбилно.:helou:

Ти реков,кај некој ќе се погоди колку е ироничен и саркастичен,некој нема да се сфати.
Затоа јас скриените пораки ги откривам во живо,и мудро ги држам за себе.
Освен,секако,за Магде,која сака реална анализа и во живо. :)

С

Сатори

Гостин
Маро ... нема анализа за тебе!
Се зезам, ама сега ќе бидам многу позлобна од тоа што мислев да бидам.
Пиххххх ... ме налутивте!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Goddes oд Хаосот, до кај си со анализата моја.

С

Сатори

Гостин
По која чудна логика јас воопшто би се замарала со правењето на следната анализа?
За да му докажам на господинот дека сум доволно злобна за да ја направам и да очекувам дека ќе ми се смешка ... аххх, прекрасно сценарио, но не, интересна појава е, сакала јас да признаам или не, а анализаторите со филмски ликови нажалост ме натераа да ја направам оваа мала дигресија пред да започнам.
Длабоко се извинувам.

Да почнеме ...

Впечатлива појава што премногу зборува, посебно политика и национализам, погледни го просекот на мислења што го има и каде му се повеќе од половина ќе ти стане јасно дека не зборуваме за локален патриот од оние кои што сите ние ги познаваме.Всушност дечкото ми е како оние куќи што стојат сами на врвот од ридот и сите се плашат да влезат во нив, ама надворешноста им е преинтересна за да престанат да ја гледаат.Нешто како песна на Тупак, сите сме го слушале, ретко кој го разбрал, џабе фалењето на дечките од улица и тие што некогаш нешто слушнале а не дослушнале.
Не, јас, ќе бидам од тие што ќе ја ѕверат куќата од надвор, ама сепак ќе ѕирнат низ прозорецот, веројатно подоцна ќе ми викаш дека сум го утнала и погледот, али јебига, мора да ни биде на некој начин интересно.
Вистински и воодушевувачки природна личност, со вроден талент за гестикулирање при муабет.Нема кој знае колку да ве зароби кога прв пат ќе се појави, сигурно ќе го разминете на улица, можеби фрлајќи поглед, но секако нели, заборавајќи го неговото лице наредниот момент.
Зошто, ооо зошто, мислиш дека веќе си ги научил некои работи и дека си преодреден за некоја одредена цел или работа? Јас разбирам години и искуство, искрено го ценам тоа што го имаш видено, ама колку само ти штети тоа малку затворено гледиште и разбирање за туѓите погледи на живот, невозможно е, јас би го дефинирала просто како моментално преценување.Не знам дали потоа размислуваш дома и се колебаш, али, ајде ќе речеме дека си само човек и дека го правиш и тоа.
Сместен во малиот плетен кревет за еден си играш со далечинското на супериорноста која што ја имаш замислено затоа што веруваш дека многу си поминал, да не бидам кретен, пали тоа кај луѓето, мора да се каже, ама пак, ти тоа веќе го знаеш нели? Испробан рецепт на толку многу карактери, кај сите оние што паѓаат, заборавајќи на се што на почетокот им било важно пред да седнат на маса.Да имперсионираш со зборови е моќно, вреднувано во нашето општество, да, но нажалост, често пати и не вродува долгорочно со плод.
Штета.
Бла, бла, бла ... увереноста дека се зависи од тебе е најголемиот егоцентризам кој што човек може да го поседува, али ајде, кај тебе на други начини се излеваат преку сите пори тие твои малку „негативни“ особини, бар не ти е гајле што ако го немаше задоволството во тоа.
Убаво е, мене ми се допаѓа.
И за на крај, онака „злобно“, дај бре и на другите нека дојдат до микрофонот.
:smir:
Кхм ... :pipi:
Донт мејк Сатори енгри ... ши вас вери најс.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Некој што нема попаметна работа, би можел да напраи кратка биографија.... ова..... психоанализа за чичко Корун? :)

Благодарам однапред.
Пријатно!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ofcourse,i would be delighted :zlo:

Kajgana Shop

На врв Bottom