- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.492
- Поени од реакции
- 3.876
Ништо не е за мене тогаш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
insta snap najboljeНишто не е за мене тогаш
tuka kaj nass ne bas brat kreiraaat fake profili demek zensko ustv masko e i obratno zatoa ne preporacuvamm od licno iskustvo ova iskreno
ej kjuti brat kidnav na vreme glupa prica iskreno zatoa bataliv toaЗаебана работа, сигурно спомен за цел живот ти оставил/а.![]()
Јасно е одамна дека ваквите мрежи се само за секс и авантури. Игла во сено е овде да најдеш нормална а не па некоја достојна за сопруга.Решив да направам еден експеримент на Тиндер ама на кратко да ви дадам интро зошто?
Веќе година ипол како сум во Немачка и скоро година како користам Тиндер. Неможам да се пожалам дека немам лајкови или мечеви, има скоро секој ден, со неколку бев на дејтови, со една и се изроди некоја 3-4 месечна врска ама сите завршија со ист чин, крај кога ќе дојде до битни прашања.
Пошто сакам да си најдам за озбилно и да си оформам фамилија, решив да пишам на Тиндер дека токму тоа го сакам, еве како изгледа.
Прегледај го приврзокот 443696
Резултатот, еве веќе почнува трета недела, 0 мечеви, 0 лајкови.
Претходно секој ден по 1-2 минимум, живеам во средно голем град, на 30 км од огромен град како Дизелдорф така да лесно се доаѓа до лајкови и дејтови.
Ама кога ќе пишеш точно што сакаш, изгледа како од ѓаол бегаат, бај д веј, истото се дешава и во живо. Значи мрежава функционира само за sex dates и тоа е тоа, неможе да се бара ништо озбилно и како таква, најверојатно ќе и ставам крај откако ќе ми заврши претплатава.
Немам друг избор, тука немам друштво со кое ќе излезеш па ќе сретнеш некоја и ќе се дешава нешто, сам живеам јебига и Тиндеров би требало да функционира да се најде нешто за сите, многу самци има овде ама ете не функционира така. Не знам во МК дали и воопшто функционира ама овде е просто кажано, јебарник. За озбилно повеќе ќе најдеш по тие фејсбук групи за запознавање ваљдаЈасно е одамна дека ваквите мрежи се само за секс и авантури. Игла во сено е овде да најдеш нормална а не па некоја достојна за сопруга.
Решив да направам еден експеримент на Тиндер ама на кратко да ви дадам интро зошто?
Веќе година ипол како сум во Немачка и скоро година како користам Тиндер. Неможам да се пожалам дека немам лајкови или мечеви, има скоро секој ден, со неколку бев на дејтови, со една и се изроди некоја 3-4 месечна врска ама сите завршија со ист чин, крај кога ќе дојде до битни прашања.
Пошто сакам да си најдам за озбилно и да си оформам фамилија, решив да пишам на Тиндер дека токму тоа го сакам, еве како изгледа.
Претходно секој ден по 1-2 минимум, живеам во средно голем град, на 30 км од огромен град како Дизелдорф така да лесно се доаѓа до лајкови и дејтови.
Ама кога ќе пишеш точно што сакаш, изгледа како од ѓаол бегаат, бај д веј, истото се дешава и во живо. Значи мрежава функционира само за sex dates и тоа е тоа, неможе да се бара ништо озбилно и како таква, најверојатно ќе и ставам крај откако ќе ми заврши претплатава.
Probaj Bumble i Hinge, eventualno Match, ako funkcioniraat tamu.Решив да направам еден експеримент на Тиндер ама на кратко да ви дадам интро зошто?
Abe zaebi Tinder minder.Решив да направам еден експеримент на Тиндер ама на кратко да ви дадам интро зошто?
Јасно ми е, затоа и го правам овој експеримент.Не е до Тиндер. Твоите вредности не се компатибилни со вредностите на едно 95% од женската популација во Германија. Со анти-ЛГБТ, trad-wife, сопруга-мајка итн. опис може само да ти направат скриншот и да те постираат и пцујат по Редит. Ниту Тиндер, ниту Фејсбук нема да ти помогнат да најдеш тип на жена што е скоро ендемски вид на западот. Ако имаш среќа ќе закачиш некоја 30+ што прошла низ 2-3 фудбалски постави па сега и текнало да се смири и да најде некој глауч или во најдобар случај некоја доселеничка од земја со морални вредности и стандарди како нашите.
Probaj Bumble i Hinge, eventualno Match, ako funkcioniraat tamu.
Tinder i ozbilno ne odat vo ista rechenica.
Problemot e i so vrednostite vo Germanija, kako sho ti posochija, ama Tinder i ozbilno presek prazno mnozhestvo.
Одете по балкански игранки, по цркви по ова по она, може ќе ве огрее сонце.
Или тоа, или вратете си се во родната грутка, ќе ве проженат вујни/ стрини, не си ја мачете душата таму по Дизелдорф са камењаркама од тиндер.
Abe zaebi Tinder minder.
Pali kurot, napufkan i odi na Balkan diskoteki.
Gledaj kaj ima Ceca,Dragana ili onaj drogashon konzert.
Tamu ima se zivo i divo balkansko i za vrska i za edna vecer, a i drushtvo che si najdish.
Ова за 8 месечнава врска што ја имаш, со партнерка овде на Тиндер се имаш запознаено или странство ?Само мене од прва изгледа ми успеа да најдам потенцијален wife material.
Уствари не беше од прва, туку од втора, првиот пат кога направив некако рано се откажав, и не искочив со никој. Имав 5-6 меча ама со никој не искочив и баталив после месец дена, си реков мора нешто да сменам во себе.
И што беше тоа што сменив? Сликите.
Се вратив после една година со нови слики и имав само пишано, travel is my passion, одјеби
Поисле еден ден, два меча и почнувам и со двете да пишувам. Едната ја баталив после една недела пишување, незрела делуваше.
Со втората месец дена пишувавме и никако да најдеме слободно време да се видиме, се погоди одмори тој период. После месец и пол искочивме и веќе еве 8 месеци заедно. И искрено најдобра врска што сум ја имал и гледам иднина тука, а и она.
Може во Германија состојбата е очајна, верувам дека е така. Ептен забега западниот свет.
Ама тука уште има добри девојки што гледаат на фамилија, а не да те користат за шетање само. Само треба да се копа дур ги најдеш, и да имаш среќа искрно.