Е, Мацову, Мацову...знаеш како викаат, сирење за пари - анализа за анализа. Kако 1/2 Џу не останувам дужна на никого, па ни на тебе.
Ајмо...Mac))
Да почнеме од никот. Мац. Со две загради. Мали. Што би можело да значи тоа, ако не крајно некреативна кратенка од име? Да бев писмена ке можев да одговорам, ама за среќа тука е твојот аватар да ми помогне. Brad Pitt? Brad Fucking Shitt? How cool is that? OMG did my cool meter just broke down? Poor thing. ОК. Значи имам две теории поврзани со твојот аватар, кој вреди да се спомне не е сменет веќе подолг период.
1. Ко мал си се дивел на Fight Club и секоја ноќ си ја молел The Tooth Fairy барем еден ден да бидеш Бред Шит у дотичниот филм.
2. Креативноста која ја поседуваш не дозволила да ставиш нешто поинвентивно од се разбира, најголемиот факман/ебач/магнет за жени во светот.
Идеме на потпис. Да,да. Sprite user, kajgana addict, random unimportant crap, inter milano fan, msn user...*drums*drums*drums*fanfare* MTV VIEWER?!?!?!? :nesvest:
Драги гледачи, поради технички проблеми се враќаме по рекламите.
ЕПП, Сакаме Рама, Еднаш персил - секогаш персил, бабина супа, дедина кобасица, Твоја А1
Welcome back to part 2:
Што е наредно на листата...post check.
Post check in progress...this may take a minute or two. Please wait.
Done. Click the button below for details.
-Игри, игри, дота, дота, компјутери, дота, лост, игри, дота, игри, дота, дота, дота, дота, компјутери...
*Измеџу другото:
- тук-таму пишување на други теми ради еснаф
- потсетување на мање4ки и гоњемки 4ленови колкави лузери се
- потсетување на одредени членови како се глупи лузерски лузери зашто се бунат против полагање матура
- ЛОСТ. ФАКИНГ ЛОСТ. Сега веќе ми е јасно зошто те буни мојот аватар. Таман се израдував ќе видам материјал за фалење во филм и ТВ, а тоа ЛОСТ. Дозволи ми да ти кажам нешто. Тим Бартон не прави филмови за даркерски шајшутки. Прави филмови што не се за сечиј вкус. Особено не за некој што гледа ЛОСТ. А ако не ти е по мерак Тим Бартон, не си човек. Барем за мене не.
Интересна појава која не може, а да не се забележи е твојата активност во оваа тема. Уште поинтересно е датумот на твојата прва психоанализа. Тој грандиозен настан се случил пред помалку или повеќе, еден месец. Која е причината за твоето изненадно масовно for a lack of a better word придонесување кон темава, не е сигурно. Ама, затоа тука се новите 2 во едно хипоте(ну)зи на Топ Шоп.
1. Си го гледал Analyze This или Analyze That. Или уште поверојатно, двата одеднаш. Ти се засвиѓал ликот на Били Кристал и ти станал новиот идол. Сепак, оваа хипотенуза паѓа во вода, затоа што да ти беше горенаведениов идол, ќе си го ставеше него на аватар, а не мистер Шит. Од таа причина, се префрламе на теорија број два.
Теорија број два. Кога си бил копиљ, погоwемите батковци те праќале за уши по цигари. Поради дијагнозата напатена душа, си решил да ја извршиш својата одмазда врз форум - популацијата, со твоите wannabe интересни психоанализи, кои меѓу другото се интересни како употребена ќесичка од увин чај.
Твојата презафатеност околу темите “Која е наја4а раса у Дота“ и “Како да скинеш што повеќе вратови у Кантер“, не ти дава време да постираш во подфорумот Музика. Барем малку да знам што човек си. Нешто минијатурно колку за впечаток. Ама, не го исполнуваш ни вториот услов за да бидеш човек на мојата листа, а тоа е добар вкус за музика. Затоа, ќе и ставам крај на оваа анализа. Ама ти си со врски преку ред, и затоа ќе ти ја предвидам и иднината на мулти - супер соничните тарот карти.
За пар година, најверојатно сеуште ќе си на истото место како и сега, со усовршена техника на правење анализи. Можеби ќе имаш жена, најверојатно запознаена преку интернет, на која ќе и даваш по една Никола - стајл васпитна секогаш кога ќе сака да те попречи во играњето кантер или правењето анализи. Форумот сеуште ќе го разбираш како поле за масовно вреѓање на одредени форумџии, а доколку тој не постои, ќе си направиш твој сопствен форум кој ќе се вика Еце или Мaweчко во чест на твоите омилени кајгана ликови. И пак ќе си собираш дечурлана таму и ќе си играте кантер како one big happy family.
Епа, штовани публикуме, тоа беше тоа.
Следни на листата се....(
нема следни ама не кажувај на никој ).