Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Се увреди фашистот бидејќи му ги спомна успесите на сестра му
Да не биле таквите ко сестра му, мајка му, баба му, нашиве постари генерации невини ќе беа до 14.
Автоматски споено мислење:

Кајганеро - нервозенеро. Друже, ај олади и биди цивилизиран во дискусија.

Нит сум бугарски платеник, нит подржавам бугарската политика кон Македонија.

Сметам само дека во сегашната ситуација, на Македонија је најдобро да влезе во федерација слична на Голема Британија (Англија и Шкотска)
Кур не боли сите на форумов што имаш да кажеш у врска со целава ситуација и слично. Сфаќаш? Не кур замарај ти ебем провокаторчето за 50 евра што и мајка би продал

Горе викаш дека треба една држава со бугарите, сеа викаш овде дека не ја подржаваш бугарската политика кон Македонија.

Шизофренија. Ајде терапијата, и да нанаш

Член од
30 ноември 2024
Мислења
7
Поени од реакции
10
Хан тенџере detected
All hail to the great Khans!

Да не биле таквите ко сестра му, мајка му, баба му, нашиве постари генерации невини ќе беа до 14.

Кур не боли сите на форумов што имаш да кажеш у врска со целава ситуација и слично. Сфаќаш? Не кур замарај ти ебем провокаторчето за 50 евра што и мајка би продал

Горе викаш дека треба една држава со бугарите, сеа викаш овде декане ја подржаваш бугарската политика кон Македонија.

Шизофренија. Ајде терапијата, и да нанаш
Хахахахаххахахахаха аууу мајко мила, па вие тука сите имате фитиљ и темперамент као лугето од Мала Азија и јужно од Гевгелија.

Оладете, изнесов мислење, нигде не кажав дека Македонија треба да биде дел од Бугарија лол.

Баш ме занима како малиот Трајче замислува иднината на Македонија? Со Албанци во сите институции? Со Скопје каде во центарот се осека мирисот на Ориент?

Последно уредено:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
All hail to the great Khans!

Хахахахаххахахахаха аууу мајко мила, па вие тука сите имате фитиљ и темперамент као лугето од Мала Азија и јужно од Гевгелија.

Оладете, изнесов мислење, нигде не кажав дека Македонија треба да биде дел од Бугарија лол.

Баш ме занима како малиот Трајче замислува иднината на Македонија? Со Албанци во сите институции? Со Скопје каде во центарот се осека мирисот на Ориент?
Не, малиот Трајче ја замислува иднината на Македонија како една држава со Бугарија која би се простирала до најголемите ромски гета до Романија, до Анадолиските терени со турците, и со мирис од смрдените сидашки бугарски пички кои почнуваат од центар на Софија.

На секоја ебана бугарка, втората гратис. Unlimited Black Friday понуда на која би се базирал меѓунационалниот респект меѓу овие две народи

Ајде гитла провокаторче. Да кажем дека си глуп циган е навреда за ромите. Тужи ме сеа кажи дека нетрпеливост има спрема бугарите. Ви ебам тоа шизофрената нација

Член од
30 ноември 2024
Мислења
7
Поени од реакции
10
Дада, ти си баш болен изгледа… Можеш колко сакаш да навредуваш Бугарите, ионака немам ништо со нив. Исто како да навредуваш луге од Сао Томе и Принципе. Врегање во празно, тастатура хулиган.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Дада, ти си баш болен изгледа… Можеш колко сакаш да навредуваш Бугарите, ионака немам ништо со нив. Исто како да навредуваш луге од Сао Томе и Принципе. Врегање во празно, тастатура хулиган.
Џабе бугарско педерче го ставаш профилот у private mode.

6 мислења имаш.

Првиот ти е

Софија реално има најдобар јавен транспорт во регионот, и генерално градовите во Бугарија имат добри автобуси и тролејбуси. Дури некој градови како Бургас, Варна итн. имат подобар и по нов возен парк от Белград.

Hint: ОД е кај нас не е ОТ.

Да знаеш за со новиот профил што ќе го креираш по мкд форуми да не те дознаат одма.

Другите 5 ти се у оваа тема, од кои 4 ти се со мене а еден ти е за федерација. И лајкчето кај овој другарти другиот бугар.

Каков дегенерик ауу.

Убоо што викаш дека "ионака немам ништо со нив", не е за фалење бугар да си богами

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Го знае некој детево и што има направено за да е главна тема на вести веќе 3 дена?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.306
Поени од реакции
30.643
Сметам само дека во сегашната ситуација, на Македонија је најдобро да влезе во федерација слична на Голема Британија (Англија и Шкотска)
Колку си неписмен страшно и жално.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.401
Поени од реакции
16.592
Го знае некој детево и што има направено за да е главна тема на вести веќе 3 дена?

Општа Слабост на комуњарските закони, кога родителите би ги репнале ви имало многу помалце проблеми...има и други модерни будалштини, ни родител не смее да го плесне детето....

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.866
Поени од реакции
17.648
Кајганеро - нервозенеро. Друже, ај олади и биди цивилизиран во дискусија.

Нит сум бугарски платеник, нит подржавам бугарската политика кон Македонија.

А куровите на сите нас да влезат кај сестра ти и мајка ти?

Не кажа збор два за средношколецот што е претепан со боксер во Куманово додека чекал автобус? Да им се серам у уста и на жмицко и на министерот и на сите до еден. Штета што нема моментално друга опција, а и да има, нема да им дојде аклот.

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301

Тепал сВе, од соученици до наставнички. Две наставнички си отишле ради него, пола соученици смениле одделение/училиште.
Го избркале кога почнал да ги соблекува девојчињата од одделението и да пробува да им бутка предмети. Имало случај со една соученичка кое ја прелило чашата.
Вечни трауми ќе имаат девојчињата од него.
Инаку, татко му бил некој инспектор во МВР, го оправдувал, не смееле да му писнат. Класична приказна на родители дебили, партиска шупаклана.

Пишуваше лани Весна Петрушевска за него.

Последно уредено:

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.116
Поени од реакции
11.635
Тепал сВе, од соученици до наставнички. Две наставнички си отишле ради него, пола соученици смениле одделение/училиште.
Го избркале кога почнал да ги соблекува девојчињата од одделението и да пробува да им бутка предмети. Имало случај со една соученичка кое ја прелило чашата.
Вечни трауми ќе имаат девојчињата од него.
Инаку, татко му бил некој инспектор во МВР, го оправдувал, не смееле да му писнат. Класична приказна на родители дебили, партиска шупаклана.
Малиов бил трето одделение.

Ништо чудно да е злоставуван дома, штом сексуално малтретира на таа возраст

Kajgana Shop

На врв Bottom