Како прво,!
Како прво! ми должиш анализа.
А како второ! знам дека заборави, мое е да те потсетам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како прво,!

и чекате да налета нешто/некоја интересно (ова ако имате киднато од часови), за навечер се подразбира (додуша незнам ради годините Ди каприо како ти стои ама сигурно Апореа од далеку ја избегнувате) се собирате некаде по зградите (ако си по населбите) или пак по корзо...
коj следен ????
Важи.Ќе сакаш да ми удриш една анализ и на мене?![]()

Со тебе е 4ка, ако ако едно машко за микс - ако треба припомош викај.Apokalipto, јас сакам да бидам дел од нова тројка.
Ah, yeah, по можност другите учесници да бидат женски членови на форумов... ако не, здравје.![]()
Ајдее биднавме петорка хмм во рим не ни биле рамни во групно собирање.Дали јас би се вклопила во некоја 3ка или 4ка, а може и 5ка?
:smir:
Тамарче - Пашето - Вљубената чупа (Битолска афкорс)
Тамарче, чоек треби да е ќор да не запримети оти ти си од Битола, неоставаш пост кај што не клаваш нешто битолско и патриотско богами (дури и во дополнителните информации ништо не си пишала ама дека си од Битола то не си заборајла) насекаде се докажуваш колку си ја сакаш Македонија сигурно за стартап на виндовсот ја имаш “Битола мој роден крај...” редовна си во литература уметност и јазик и то кај дијалектите, пак да си презентираш омилената Битола.
Тамарче има 19 години и најверојатно е на педагошки ама потствесно би сакала да биде на психологија, нешто за брачен советник или да планира семејства (за ова второво кина е опција) битно ти си исто ко Божинко вљубено изгубено едно време знам ме заеба на листа за чекање за тајтлови – преку ред те фати Серпико и те пиша за вљубена, сега си Пашенце не оти не си ти вљубена ама пашенце сега ти е назив за нешто убаво и пријатно (прабабли) и сакаш масовно на цело село – форум да не заразиш со Паше вирус (меѓу себе и преку себе да се викаме пашиња).
Редовна си во онаа темата за изразвење љубов и блазе му на Пашето што му ја изразуваш оти е голема и секојдневна, (ојме натака) исто така (уште за љубовта јас) си имаш голема љубов (оваа сега френдли) со форумџии и форумџики и (иии тука пак по шаблонот забранет со чл. 20 ставка 3 точка 7 од А-да) веројатно си имаш големо женско друштво стекнато за времето додека си учела во Горната (прабабли) и сега малку сте поделени (ова ради факсот) ама имате навика да се собирате (кога ќе се тука) и да скокнете на кафе до Симбол или ГТ (геј те).
Пред се ти си пријатна и ведра личност која е отворена (не дудлам бе) и би ми било мило да ја запознаам (сега да), се надевам дека ќе се запознаеме наскоро како со тебе така и со д рест од битолчани, битно засега толку (ти реков не си толку сложена) колку....
)

Ајдее биднавме петорка хмм во рим не ни биле рамни во групно собирање.
Мислам дека ми е доста и вака ми се паднавте тешки - Мауечко ТонИнтер и Крејзи Ин Лав
значи толку правам петорка.
Ова дека ни дадовте титула.Бива шесторка ? :wink:
jea
Заеби ги сите од новоформираната шеска,и дај еден Кец за мене.
Т.е. стај го и ТонИнтер со мене,за инат,да не биде со женски.
Ај и ти ова за квестот дека ме изнасмеа - не му праам на ТонИнтер така бе, ќе ве измешам...