- Член од
- 6 ноември 2024
- Мислења
- 288
- Поени од реакции
- 475
Ај да не образложувам сеа и три точки. Да те чекаме во новата сезона ако не?Сослушувањето во Ноември не донесе некои откровенија затоа што нелегалните програми се класифицирани, затоа не се покажаа нови докази. Единствено ново е што новинарот Шелнбергер издаде документ напишан од анонимен свиркач (Immaculate Constellation), во кои се споменуваат 'reverse engineered crafts' програми, Луис Елизондо се што кажа во неговата книга 'Imminent' го потврди под заклетва, што значи ако лаже ќе си го заебе животот итн. Според сите што сведочеа феноменот е вистински и има цврсти докази и видеа. Целта е да се насочат преставниците на народот кон вистинските места и програми и да се декласифицираат докази.
Ново е што Трамп кажа на Џо Роган дека им верува на пилотите што го брифирале и ќе декласифицира документи. Интересно е што го предложи Мат Гаец да биде Јавен Обвинител. Мат Гаец во 2023 заедно со Ана Паулина Луна и Тим Буршет (конгресмени) отидоа во 'Eglin Air Force Base' да испитаат наводни програми и не знак кој беше, некој генерал им забрани влез. Сеа како Јавен Обвинител нема да биде така лесно да им се забрани влез. Инаку сите тројца се убедени дека такви програми постојат.
Како и да е, бидејќи ја обработувам оваа тематика, мене воопшто не ми се свиѓа кај ме однесе истражувањето, не дека не постојат вонземјани, туку сум убеден дека ова е поврзано со старите религиите но не како на 'Ancient Aliens', не доаѓаат од други планети и иднината не изгледа баш светла. Не зборам за некакви инвазии туку за друго ми е муабетов да не образложувам сеа...
Автоматски споено мислење:
Документот https://mace.house.gov/sites/evo-subsites/mace.house.gov/files/evo-media-document/Cannon 212_20241113_154539.pdf
Најпаметно е да сме смирени и да оствариме контакт со „SOS“ во бинарен сигнал. Ако ни одговорат „Лансирањето на Voyager и златната плоча беше грешка“ сме го јаделе стапот на интерстеларно ниво.