Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
можам да кажам БРАВО !!!!
-дека си бил доста добар во анализата и доста од наведеното е точно освем за факултетот :) .... имам добар круг на пријатели и тоа пријатели кои имаат извонвредна смисла за хумор и сарказам :).
да те анализирам сега тебе ??

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ајде пуцај Апокалипто !!!!Разоткриј ме пред љубопитниве форумџиски маси!:vozbud::vozbud::vozbud:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Pravnice

П Р А В Н И Ч Е

По бројот на години и по никот можам да заклучам дека си на Правен фалултет што пак само по себе кажува дека правото (истото е поткрепено во твоите наведени интереси).Ги сакаш италијанците ха ха - тоа се гледа од тајтлот (ДОН) што пак покажува дека сакаш да ги држиш работоте под контрола, не си лесно избувлив (тука мора да додадам за разлика од мене) но ако избувнеш тешко гасиш - се смируваш. Повеќе од очигледно е дека филмовите ти се доста омилена тема посебно изразено со твојот аватар, кога сме кај интересите тука (а гарант ќе ми биде тежок минус ако пропуштам :) ) мора да разоткриеме дека си тешко заразен по (за мој жал) ЛИВЕРПУЛ и доста си активен на таа тема. Идеме понатака доста се израдував кога видов дека споделуваме една иста страст - националното чуство, доста се разжестуваш на таа тема (кога некој ти повредува национални чуства). Сакаш да живееш во современо опшество и тука се осеќа дека Македонија ти е мала но како што напишав и погоре имаш страшно изразени чуства за националност па така дса ми останува само да заклучам дека имаш и голема надеж во оваа наша земја т.е дека еден ден Македонија ќе биде и обединета и прекрасно место за живот. Кога сме кај животот се гледа дека во твојот живот имаш некој - имаш врска и тоа подолга што покажува дека си доста посветен. Тешко се возбудуваш и остануваш присебен. Овде може да ти се даде совет да внимаш со кого се врзуваш бидејќи потоа евентуално раскинување тешко ти паѓа и се чуствуваш изневерено. Смислата за хумор те едноставна не многу зајадлива.....

па ако пропуштив нешто извини прв пат ми е..................... ха ха (како само звучело - имав заборавено)

Битно мислам дека добро би се сложувале поздрав.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
ImperatoR.......

Прва асоцијација кога ке си помислам на тебе ми е ФИЛОЗОФИЈА! Секој одговор ти се базира на филозофија совршено избалансирани со психологијата и логиката. Едноставно не секој човек може да прави муабет со тебе( Не верувам ни дека ти сакаш со секого да правиш муабет). Фондот на зборовите кои ги користиш и стилот на пишувањето ми даваат за право да заклучам дека си доста начитан и интелеентен. Многу си директен, искрен и остар во дебатите на форумов острина што се граници со ароганција. Јас те доживувам како егоцентрик и како да ги гледаш лугето од високо. Многу си самоуверен во себе , упорен , снаодлив, СТАБИЛНА И ИЗГРАДЕНА ЛИЧНОСТ ДЕФИНИТИВНО. Не ми се допага многу фактот дека си многу ладен и не доага до израз твојата емотивна страна, што значи дека се штитиш, не им веруваш многу на лугето.Мноооогу сакаш да контрираш , да дебатираш и да се докажуваш со еден збор да се натпреваруваш со секој на форумов. Воопшто не си фантазер, напротив ти си закоравен реалист и објективист. Само не можам да сфатам како тоа и покрај тоа што го истакнуваш значењето на духовните вредности ти си повеке по материјални богатства???? Во секој случај би ти препорачал да се пробаш или во дипломатија или во политика.Би направил исклучителна кариера!!!! На крај , Гледано во глобала кај тебе доага до израз некаква мистичност која те затскрива и не ми дава да те откријам во целост.

Во сеој случај ми беше предизвик и чест да те анализирам.Чекам Коментар!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Па има заинтресирани да анализирам ???
како што би рекој чичко Фројд ин енглиш со дојч акцент: из зер ани бади ту ањалајз.....

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
ImperatoR.......

Прва асоцијација кога ке си помислам на тебе ми е ФИЛОЗОФИЈА! Секој одговор ти се базира на филозофија совршено избалансирани со психологијата и логиката. Едноставно не секој човек може да прави муабет со тебе( Не верувам ни дека ти сакаш со секого да правиш муабет). Фондот на зборовите кои ги користиш и стилот на пишувањето ми даваат за право да заклучам дека си доста начитан и интелеентен. Многу си директен, искрен и остар во дебатите на форумов острина што се граници со ароганција. Јас те доживувам како егоцентрик и како да ги гледаш лугето од високо. Многу си самоуверен во себе , упорен , снаодлив, СТАБИЛНА И ИЗГРАДЕНА ЛИЧНОСТ ДЕФИНИТИВНО. Не ми се допага многу фактот дека си многу ладен и не доага до израз твојата емотивна страна, што значи дека се штитиш, не им веруваш многу на лугето.Мноооогу сакаш да контрираш , да дебатираш и да се докажуваш со еден збор да се натпреваруваш со секој на форумов. Воопшто не си фантазер, напротив ти си закоравен реалист и објективист. Само не можам да сфатам како тоа и покрај тоа што го истакнуваш значењето на духовните вредности ти си повеке по материјални богатства???? Во секој случај би ти препорачал да се пробаш или во дипломатија или во политика.Би направил исклучителна кариера!!!! На крај , Гледано во глобала кај тебе доага до израз некаква мистичност која те затскрива и не ми дава да те откријам во целост.

Во сеој случај ми беше предизвик и чест да те анализирам.Чекам Коментар!
Добро е, твојата анализа ќе ја добиеш утре...:helou:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Па има заинтресирани да анализирам ???
како што би рекој чичко Фројд ин енглиш со дојч акцент: из зер ани бади ту ањалајз.....

Хиар :helou::helou: Иф ју вонт нели? Кога веќе се понуди :pipi:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Може со плави картончиња од декември? А упат треба да зеам? Кој ке ме анализира мене нема многу мука да види, доволно е 2-3 поста да прочита, све е јасно, but i'll play the game anyway.

С

Сатори

Гостин
~*~

Може со плави картончиња од декември? А упат треба да зеам? Кој ке ме анализира мене нема многу мука да види, доволно е 2-3 поста да прочита, све е јасно, but i'll play the game anyway.
Јас се пријавувам за доброволец, ама сакам една анализа од тебе прво!:smiz:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Јас се пријавувам за доброволец, ама сакам една анализа од тебе прво!:smiz:
Ај ама очекувај ја утре или у 3-4 сабајле, и не очекувај нешто посебно оти првпат ке ми биде.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Многу интересна личност, Л.Сатори е девојка која е прилично down to earth, и малце понапредна од другите на нејзина возраст. Веке размислува како возрасен човек и има обзир и разбирање према другите, има јасно дефинирани принципи и начин на живот. Малце недостасува хуморот кој во директна форма баш и неуспеав да го пронајдам, но затоа во содржајните и сериозни мислења се наоѓаше по некоја боцка. Не се срами да ја покаже својата емотивна страна, всушност тоа е и единствената страна која ја покажува хехехе. Судејки по ориентацијата, честите прозни и поетски испади и нејзината љубов према книгите, нема да ми биде нималку чудно утре кога ке влезам во книжара да наидам на нејзина книга, со наслов “Вие и Љубовта” или нешто слично. Од она што успеав да видам, е керка единица, но воопшто не се осеќа разгаленоста и потребата за внимание, на кратко кажано – не е шмизл (тоа го потврдува и со изборот на облека). Си го живее животот 100 на саат, и има доволно храброст да го прави баш тоа што го сака.

*Се крие позади плакарот* Добро е за прв пат или наебав?

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Многу интересна личност, Л.Сатори е девојка која е прилично down to earth, и малце понапредна од другите на нејзина возраст. Веке размислува како возрасен човек и има обзир и разбирање према другите, има јасно дефинирани принципи и начин на живот. Малце недостасува хуморот кој во директна форма баш и неуспеав да го пронајдам, но затоа во содржајните и сериозни мислења се наоѓаше по некоја боцка. Не се срами да ја покаже својата емотивна страна, всушност тоа е и единствената страна која ја покажува хехехе. Судејки по ориентацијата, честите прозни и поетски испади и нејзината љубов према книгите, нема да ми биде нималку чудно утре кога ке влезам во книжара да наидам на нејзина книга, со наслов “Вие и Љубовта” или нешто слично. Од она што успеав да видам, е керка единица, но воопшто не се осеќа разгаленоста и потребата за внимание, на кратко кажано – не е шмизл (тоа го потврдува и со изборот на облека). Си го живее животот 100 на саат, и има доволно храброст да го прави баш тоа што го сака.

*Се крие позади плакарот* Добро е за прв пат или наебав?
Јас позади кревет се кријам:wink:

Анализа на мене некој?Ада бејб чекам од тебе...:pipi:

С

Сатори

Гостин
~*~

Многу интересна личност, Л.Сатори е девојка која е прилично down to earth, и малце понапредна од другите на нејзина возраст. Веке размислува како возрасен човек и има обзир и разбирање према другите,(зависи за кои други, претежно само за луѓето кои многу ги сакам) има јасно дефинирани принципи и начин на живот. Малце недостасува хуморот кој во директна форма баш и неуспеав да го пронајдам, но затоа во содржајните и сериозни мислења се наоѓаше по некоја боцка. Не се срами да ја покаже својата емотивна страна,(ја покажувам само по Форуми и блогови, али ајде :) ) всушност тоа е и единствената страна која ја покажува хехехе. Судејки по ориентацијата, честите прозни и поетски испади и нејзината љубов према книгите, нема да ми биде нималку чудно утре кога ке влезам во книжара да наидам на нејзина книга, со наслов “Вие и Љубовта” или нешто слично. Од она што успеав да видам, е керка единица, но воопшто не се осеќа разгаленоста и потребата за внимание, на кратко кажано – не е шмизл (тоа го потврдува и со изборот на облека). Си го живее животот 100 на саат, и има доволно храброст да го прави баш тоа што го сака.

*Се крие позади плакарот*
Добро е за прв пат или наебав?
Делумно ме објасни мене до пред неколку месеци!
Но се што е болдирано е делумно точно, одлична анализа за прв пат.:wink:
Твојата анализа очекувај ја рано наутро, кога ќе бидам во состојба да анализирам!

Мерси!:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom