Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.707
Друже, тука не треба нервоза, тука треба политика. Со разговор и караници ништо нема да решиш, само ке те боли главата и затоа избегнувај. Тука примени ја тактиката ,,како збунити непријатеља,, и потоа со нивни камен по нивна глава. За да ги збуниш треба да го направиш спротивното од тоа што го очекуваат. Жена ти очекува дека ти ке се буниш и протестираш а ти направи го спротивното, биди радосен и тоа што жена ти го прави према нејзините, ти према истите (особено према балдската) направи го х10. Пример: Кога на жена ти ке и биде роденден купи и плишено кити или што и да е до кај 300-500 денари а кога ке и биде роденден на балдската биди побрз од сопругата и купи и некој убав подарок од 200+ евра, по можност облека или обувки, ке речеш еве таа е мома па и треба ова.... ама нема да бидеш ироничен туку ке глумиш широчина и искреност. Пример 2: Сопругата ке ја носиш на хамбургери а прва прилика кога сте сами со балдската ке ја однесеш во убав ресторан и ке треснеш едно 150 евра. Пример3: Ти биди иницијатор за викенди со балдската, ке кажеш жено се договоривме со сестра ти овој викенд да одиме таму и таму, ајде да ја изнесеме од дома греота е, и таму на викендот биди весел а не мрачен... па другиот викенд на плажа, па кога ке одите на одмор ти биди иницијатор да ја поканете и балдската.....
Пример4: Постојано ке маваш комплименти и хвалопојки за балдската, како е убава, како убаво готви, како е паметна, вредна, како ти го годи кафето, па малку ке направиш и компарација со жена ти..
И така во тој правец ке тераш се додека жена ти не и ја удре клоцата на балдската а тоа верувај нема да се забави, кога ке проработи женската суета чудо е...
Не му прај филмој ќе ја расипат скроз работата, ќе си помисли жена му дека имаат некоја афера ни ниви ќе се видат ни кошари :ROFLMAO:

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Не му прај филмој ќе ја расипат скроз работата, ќе си помисли жена му дека имаат некоја афера ни ниви ќе се видат ни кошари :ROFLMAO:
Ниви и кошари секако тој нема да види, вака барем да си го има раатот дома, да ги набрка натрапниците...:sneaky:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.344
Поени од реакции
38.504
но многу сум збунет јас имам чуства
Претпоставувам бројката во никот ти е возраста? Ако е така и она е дупло повозрасна значи е 34?

Стара е за мене, камоли за тебе. Јас сум 33. :pos:

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.861
Поени од реакции
2.075
но многу сум збунет јас имам чуства
Ако ти е толку до карактерот, имај ја за другарка, немора женска.

А ако сте направиле нешто, двајцата сте во врски, тоа не е на арно. Изневерувачи дирек во канта.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.378
Поени од реакции
3.390
Ако бројкиве на ников ти се години извини на изразов ама уште си многу зелен. Според мене ти е само некоја фаза што ќе те помине за брз период.
Патем мој совет и за понатака во живот ти е ако имаш муда на некоја да и пристапиш и признаеш имај муда и на таа што е до тебе да и ја кажеш вистината и да не и губиш време.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.362
Поени од реакции
13.273
Таа сакала некое младо да и се изнарипа ко циганче на цреша.
Ќе ти помини, ете и да продолжило, за 5-6 години ќе ти стани бајата, па тогај ќе бараш нешто потазе.

Член од
15 април 2019
Мислења
1.107
Поени од реакции
1.564
Mи треба помош не знам што да правам ....
во врска сум со една девојка , убаво ни беше и мислев ја сакам се додека не ја зпознав и не се заљубив во друга . ама работата е што врска со неа е невозможна затоа што таа е речиси дупло повозрасна од мене . ама нели љубовта не знае за граници, години и слични срања па ете глупавото срце се заљуби. случајно почнавме да зборуваме преку фб прво , па после излеговме и на кафе (пошто имаме фирма па нешто и давав) вака така ... јас се заљубив . ме освои на прво гледање .... ова прв пат ми се случува . не верував во љубов на прв поглед ама оваа ме дигна до облаци и тоа убаво . женава нема деца, има зад себе еден брак и сеа има нов дечко и изгледа наскоро свршеник ќе и стане. кога и да ја видам на фб приклучена нозете ми се тресат , срцето ми лупа како лудо , а кога сум со девојка ми речиси ништо од ова не се случува .
најмногу ми е жал за девојка ми зашто премногу се труди околу нас и премногу ме сака.
и јас ја сакам ама не како оваа :( за Нова цело време мислев на неа, одма коа помина 00.00 и се јавив и честитав. девојка ми почна да се сомнева, сум бил чуден. значи не сум тинејџер ама очигледно досеа не сум знаел за вистинска љубов.
прво да расчистиме , значи не ме привлекува само сексуално . онака само да се плеснеме и ај чао. не. туку сакам да сум со неа постојано (100 пати повеќе од колку што сакам да сум со девојка ми), сакам да знам што прави , со неа баш ми е пријатно . многу е добра , убава , фина , знае да сослуша , дава добри совети, само позитивна и насмеана е .
да сме заедно НЕМА ТЕОРЕТСКИ ШАНСИ, ама собрав храброст и сакам вечерва да и кажам што чувствувам. не е важно дали на кафе или преку фб (ма да поубаво ми е на фб да и пишам) ...ама не можам ако не и кажам .... ќе експлодирам .......
сакав да ве прашам што мислите вие? дали да и кажам или да чекам некое време па може ќе се оладам? само заљубен и искусен може да ме сфати , па ако има таков нека даде совет .
batali gi i dvete i nekoe vreme menuvaj pa ke dojde pravata za tebe.

Kajgana Shop

На врв Bottom