Lele I ova imalo zatoa ja ne mislim na deka levanka I desanka nikad ne me izneverile
Другарот завршил работа, Честито па ај за уште едно..
Не му прај филмој ќе ја расипат скроз работата, ќе си помисли жена му дека имаат некоја афера ни ниви ќе се видат ни кошариДруже, тука не треба нервоза, тука треба политика. Со разговор и караници ништо нема да решиш, само ке те боли главата и затоа избегнувај. Тука примени ја тактиката ,,како збунити непријатеља,, и потоа со нивни камен по нивна глава. За да ги збуниш треба да го направиш спротивното од тоа што го очекуваат. Жена ти очекува дека ти ке се буниш и протестираш а ти направи го спротивното, биди радосен и тоа што жена ти го прави према нејзините, ти према истите (особено према балдската) направи го х10. Пример: Кога на жена ти ке и биде роденден купи и плишено кити или што и да е до кај 300-500 денари а кога ке и биде роденден на балдската биди побрз од сопругата и купи и некој убав подарок од 200+ евра, по можност облека или обувки, ке речеш еве таа е мома па и треба ова.... ама нема да бидеш ироничен туку ке глумиш широчина и искреност. Пример 2: Сопругата ке ја носиш на хамбургери а прва прилика кога сте сами со балдската ке ја однесеш во убав ресторан и ке треснеш едно 150 евра. Пример3: Ти биди иницијатор за викенди со балдската, ке кажеш жено се договоривме со сестра ти овој викенд да одиме таму и таму, ајде да ја изнесеме од дома греота е, и таму на викендот биди весел а не мрачен... па другиот викенд на плажа, па кога ке одите на одмор ти биди иницијатор да ја поканете и балдската.....
Пример4: Постојано ке маваш комплименти и хвалопојки за балдската, како е убава, како убаво готви, како е паметна, вредна, како ти го годи кафето, па малку ке направиш и компарација со жена ти..
И така во тој правец ке тераш се додека жена ти не и ја удре клоцата на балдската а тоа верувај нема да се забави, кога ке проработи женската суета чудо е...
Ниви и кошари секако тој нема да види, вака барем да си го има раатот дома, да ги набрка натрапниците...Не му прај филмој ќе ја расипат скроз работата, ќе си помисли жена му дека имаат некоја афера ни ниви ќе се видат ни кошари
Н е коњот крив кога кобилата ќе ја крена опашкатаДругарот завршил работа, Честито па ај за уште едно..
Овој е за кај Иван исцелителЛиглото на психијатар бил оти непозната женска го блокирала на фб.
Претпоставувам бројката во никот ти е возраста? Ако е така и она е дупло повозрасна значи е 34?но многу сум збунет јас имам чуства
Ако ти е толку до карактерот, имај ја за другарка, немора женска.но многу сум збунет јас имам чуства
batali gi i dvete i nekoe vreme menuvaj pa ke dojde pravata za tebe.Mи треба помош не знам што да правам ....
во врска сум со една девојка , убаво ни беше и мислев ја сакам се додека не ја зпознав и не се заљубив во друга . ама работата е што врска со неа е невозможна затоа што таа е речиси дупло повозрасна од мене . ама нели љубовта не знае за граници, години и слични срања па ете глупавото срце се заљуби. случајно почнавме да зборуваме преку фб прво , па после излеговме и на кафе (пошто имаме фирма па нешто и давав) вака така ... јас се заљубив . ме освои на прво гледање .... ова прв пат ми се случува . не верував во љубов на прв поглед ама оваа ме дигна до облаци и тоа убаво . женава нема деца, има зад себе еден брак и сеа има нов дечко и изгледа наскоро свршеник ќе и стане. кога и да ја видам на фб приклучена нозете ми се тресат , срцето ми лупа како лудо , а кога сум со девојка ми речиси ништо од ова не се случува .
најмногу ми е жал за девојка ми зашто премногу се труди околу нас и премногу ме сака.
и јас ја сакам ама не како оваа за Нова цело време мислев на неа, одма коа помина 00.00 и се јавив и честитав. девојка ми почна да се сомнева, сум бил чуден. значи не сум тинејџер ама очигледно досеа не сум знаел за вистинска љубов.
прво да расчистиме , значи не ме привлекува само сексуално . онака само да се плеснеме и ај чао. не. туку сакам да сум со неа постојано (100 пати повеќе од колку што сакам да сум со девојка ми), сакам да знам што прави , со неа баш ми е пријатно . многу е добра , убава , фина , знае да сослуша , дава добри совети, само позитивна и насмеана е .
да сме заедно НЕМА ТЕОРЕТСКИ ШАНСИ, ама собрав храброст и сакам вечерва да и кажам што чувствувам. не е важно дали на кафе или преку фб (ма да поубаво ми е на фб да и пишам) ...ама не можам ако не и кажам .... ќе експлодирам .......
сакав да ве прашам што мислите вие? дали да и кажам или да чекам некое време па може ќе се оладам? само заљубен и искусен може да ме сфати , па ако има таков нека даде совет .