Аморим веќе рече дека нема да игра како во Спортинг,немаме играчи за таа формација,. Одбраната ни е итекако солидна, средината климава, нападот пука ќорци. Ќе игра 4 - 3 - 3 според мене Шо ако се врати и да не се повреди пак со Мартинез, ДеЛихт и Мазраиу, средина Каземиро , Угарте , Бруно , напад лево вечниот талент Раши наш, во средина Хојлунд, десно Гарначо.Ако Аморим ја игра истата формација од Спортинг, десно крило нема да имаме две 10ки ке играат позади шпицот.
Рече дека неможе фудбалот да го игра што го играше Спортинг, за формацијата ќе не изненади сите ако не биде со 3 у одбрана.Аморим веќе рече дека нема да игра како во Спортинг,немаме играчи за таа формација,. Одбраната ни е итекако солидна, средината климава, нападот пука ќорци. Ќе игра 4 - 3 - 3 според мене Шо ако се врати и да не се повреди пак со Мартинез, ДеЛихт и Мазраиу, средина Каземиро , Угарте , Бруно , напад лево вечниот талент Раши наш, во средина Хојлунд, десно Гарначо.
Мене ме занима друго прашање, како ќе ги натера да трчат оти нашите џогираат не се ни трудат. Второ финишот ни е катастрофа ( ова е мал збор )
Затоа овие ќе делат минутажа лево а Диало ќе игра десно.Амад има поголема фудбалска интелигенција од Рашфорд и Гарначо заедно.
Рашфорд и денес го бојкотира тренерот.Како сосема друг тим сме без ЕТХ на клупата, или го имаат бојкотирано или пак ЕТХ нема никакво фудбалско познавање. Не би ме изненадило и да е втората опција дека искрено и така ми делуваше, дека нема појма што прави.
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
Сигурно со другите нигери бил на журка па уште е пијан, или дождот му пречи.А игра денес Рашфорд?
Сигурно со другите нигери бил на журка па уште е пијан, или дождот му пречи.