Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.584
Поени од реакции
6.314
Ок е Амад за ротација. Знае да им влезе, да се најде во позиција за шут. Млад е сеуште и може да биде уште подобар. Да стане светска класа нема но како што реков за ротација ќе го биде.
За десно крило јас би одел на Мбуемо. Брз и пробивен, набиен е и тешко му се одзема топка. Веќе докажан во лигата со солидни бројки на голови и асистенции.

Сепак не знаеме сеуште каква формација и каков тип на фудбалери во неа ќе игра Аморим.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.721
Поени од реакции
22.705
Ако Аморим ја игра истата формација од Спортинг, десно крило нема да имаме две 10ки ке играат позади шпицот.
Аморим веќе рече дека нема да игра како во Спортинг,немаме играчи за таа формација,. Одбраната ни е итекако солидна, средината климава, нападот пука ќорци. Ќе игра 4 - 3 - 3 според мене Шо ако се врати и да не се повреди пак со Мартинез, ДеЛихт и Мазраиу, средина Каземиро , Угарте , Бруно , напад лево вечниот талент Раши наш, во средина Хојлунд, десно Гарначо.

Мене ме занима друго прашање, како ќе ги натера да трчат оти нашите џогираат не се ни трудат. Второ финишот ни е катастрофа ( ова е мал збор )

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.335
Поени од реакции
9.497
Аморим веќе рече дека нема да игра како во Спортинг,немаме играчи за таа формација,. Одбраната ни е итекако солидна, средината климава, нападот пука ќорци. Ќе игра 4 - 3 - 3 според мене Шо ако се врати и да не се повреди пак со Мартинез, ДеЛихт и Мазраиу, средина Каземиро , Угарте , Бруно , напад лево вечниот талент Раши наш, во средина Хојлунд, десно Гарначо.

Мене ме занима друго прашање, како ќе ги натера да трчат оти нашите џогираат не се ни трудат. Второ финишот ни е катастрофа ( ова е мал збор )
Рече дека неможе фудбалот да го игра што го играше Спортинг, за формацијата ќе не изненади сите ако не биде со 3 у одбрана.
За тоа како ќе ги натера кој знае и онака нема да има удел во тоа кој ќе си оди кој ке дојде.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.702
Поени од реакции
21.210
Како сосема друг тим сме без ЕТХ на клупата, или го имаат бојкотирано или пак ЕТХ нема никакво фудбалско познавање. Не би ме изненадило и да е втората опција дека искрено и така ми делуваше, дека нема појма што прави.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Како сосема друг тим сме без ЕТХ на клупата, или го имаат бојкотирано или пак ЕТХ нема никакво фудбалско познавање. Не би ме изненадило и да е втората опција дека искрено и така ми делуваше, дека нема појма што прави.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
Рашфорд и денес го бојкотира тренерот.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.335
Поени од реакции
9.497
Сигурно со другите нигери бил на журка па уште е пијан, или дождот му пречи.

Нешто е љут деновиве, кој знае зошто дали заради тоа што го тераат да трча или зато што му е утната позицијата. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom