Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Каков шут на Амад ама секоја чест за трудот да ја освои топката и сам да си креира шанса. Треба да добива шанса повеќе како стартер. Едноставно заслужува.

Член од
23 август 2024
Мислења
402
Поени од реакции
786
Едвај чекам да ги слушнам коментарите за супер талентот Амад, затоа што даде два гола. Нема врска што беше најслаб играч на теренот во прво полувреме, и што ја посра секоја топка што ја доби.

Пред да почнете само да ви кажам, може да закопате бандера во 16 на противникот и топката два пати да се одбие од бандерата и да влези во голот. Дали бандерата е талентирана за фудбал?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.531
Поени од реакции
66.070
Каков шут на Амад ама секоја чест за трудот да ја освои топката и сам да си креира шанса. Треба да добива шанса повеќе како стартер. Едноставно заслужува.
Oсобено заради фактот што нема природно десно крило.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
И рековте Амад е талентиран и тој е решение за на десно крило? Ако фати место во Пелистер, Џамши да ми викате.
Едно два гри пати те има демантирано кога си го ругал :masa:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.033
Поени од реакции
1.522
Kakva bolest treba da imash u glavata za da go igras mazraoui na 10ka i antony pred zverka kako amad. Ludilo prosto, vazi za dvajcava holangjani toa. Ne gleam svet u koj ostanuva ruud vo kontakt so prviot tim posle ponedelnik. Moze ako prifati so mladite da raboti, nesto kako fletcher.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Oсобено заради фактот што нема природно десно крило.
Најкреативен играч во тимот (можда и во лига) беше првите три четири натпревари, уште кога беше бенчнат за подпросечен Гарначо а потоа и Рашфорд, ми стана јасно колку е саат со ЕТХ, другото беше прашање на време. Како и да е, во прво беше најслаб можда, се јадеа со Гарначо.

Гарначо пак disasterclass денес ...

Член од
26 јануари 2020
Мислења
869
Поени од реакции
1.140
Детето се труди (Диало) и сакам да успее овде и ќе успее со оној менталитет. Од друга страна Гарначо многу антипатичен ми е, ама ај можеби че се заозбили малку.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.531
Поени од реакции
66.070
Kakva bolest treba da imash u glavata za da go igras mazraoui na 10ka i antony pred zverka kako amad. Ludilo prosto, vazi za dvajcava holangjani toa. Ne gleam svet u koj ostanuva ruud vo kontakt so prviot tim posle ponedelnik. Moze ako prifati so mladite da raboti, nesto kako fletcher.
Oвие тренериве што се со Аморим, му се помошници уште од трета лига, така да, верувам дека ке биде лојален на нив. Руд не верувам дека ке прифати уште една демоција, зашто од тренер, стана помошен тренер, па сега да му дадат рандом улога, тешко. Гледам дека нема ниту една шпекулација дека е можно да остане, ниту пак самиот тој знае, ниту пак вика дека ке разговара со Аморим.

Гарначо пак disasterclass денес ...
Кукавме да подава, ќорав пас не погоди. Проба еднаш на Бруно да му даде пас во фор, директ во гол аут, се обиде потоа на Дало, директно на противникот во нозе. Многу работа треба.

Член од
23 август 2024
Мислења
402
Поени од реакции
786
Детето се труди (Диало) и сакам да успее овде и ќе успее со оној менталитет.
Што значи ќе успее? Ќе биде без брзина и пробивност стартно деснио крило во Јунајтед? Ќе биде Јунајтед конкурент за титула со него, додека сериозните тимови имаат играчи како Сака или Салах на таа позиција?

Ајде бидете озбилни малку.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.337
Супер е Диало за во ваков Јунајтед, кој се бори со Турново и Раднички за 12то место.
Не за Јунајтед кој би се борел за топ 4, тек па за повеќе. Замисли сеа Гарначо за каде е....

Kajgana Shop

На врв Bottom