анализава ми беше побарана, и ми беше ветено дека нема да ме пцујат ако утнам нешто...а ќе утнам
Прв збор што ми паѓа на ум е - шармер, и тоа голем.
Се изненадив коа пред малку одкрив дека позади тебе се кријат само 19 години, по постовите ми делуваш на многу постар и поизграден како личност одколку на дете од 19 години. Она што ми се свиѓа кај тебе е дека животот не те мазел од секогаш, си бил повредуван ама за разлика од многу луѓе кои имаат тенденција да се самосожалуваат ти си се научил да глеаш на the bride side of life, и не си дозволил да те прегази тоа, туку напротив си извадил лекција од тоа..или можеби не?:wink:
Друго интересно за тебе е што си неминовно храбар и авантуриста, а тоа на мене и верувам на повеќето девојки мнооогу им се свиѓа. Не се плашиш од предизвици туку напротив им одиш во пресрет и неретко не размислуваш за последиците туку за резултатот. Имаш крута надворешнот, бестрашен си и храбар но позади сето тоа сепак се крие една емотивна, длабока и инелегентна особа коа сака и копнее да биде сакана и може да и пружи многу на една девојка. Ми се допаѓа тоа што не си гад како голем дел од мужите, односно имам впечаток дека не ги гледаш девојките како парче месо или прилика за секс, иако си шармер, ги сакаш жените ,посебно оние згодните и сексипилните ама сепак пред се сакаш да најдеш сродна душа, односно девојка која целосно ќе ти се посвети, ќе те сака и ќе те чува подеднакво како и ти неа..
На друштвено поле си една забавна и откачена особа која што знае да ужива во животот, знаеш да ги цениш малите работи во животот а тоа те прави добра личност покрај која луѓето што се покрај тебе ги прави да се осеќаат сигурно и заштитено...
Имаш вкус за убави работи, добра музика,добри лирики,книги,текстови и слики, како и за други задоволства-секс,одкачување со друштво,пиење и забављање ама тоа не го правиш на плиток начин како многу луѓе туку напротив-уживаш во тоа и го цениш..
толку од мене...очекувам една обработка за возврат :wink:
p.s.твојата идна девојка will be one lucky girl
Благодарам,прекрасна е психоанализата. Ветувам дека ќе ти направам една обработка ама не сега, ми треба време за тоа, ама сепак ќе ја добиеш обработката
Има вистина во обработката и во никој случај не би пцуел
Благодарам:back: