UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
16.307
Поени од реакции
18.528
Јас имам една луда теорија и непопуларно мислење ама како шо знаеме фудбалот е сведен на бизнис и профит, па бевме сведоци на еден куп скандали поврзани со мито и корупција е сега прашањето мое е следно :
Шо ако сите овие трансфери се смислени за да се врти огромна пара, да се перат црни пари, пример играчи ни видени ни чуени ќе распалат во некоја треторазредна лига и оп го гледаш трансфер во Сити за 90 милиони, после тоа играчот со топка не можи да се спои, се изнагледавме такви играчи последно време.
Видете ги само Челзи колку пари лупнаа на ни видени ни чуени фудбалери
Od vakvi raboti patat mnogu fudbaleri, zena mu raspalila ko prv pat da igra Fede na takva pozicija pa sea kao ona se pravi nesto pametna i razbira fudbal, glupaca privatna zaso muz i lapal izmena na poluvreme. Inace ako igrase bas na prirodna pozicija nema sansa on da ima los den ko vcera, sigurno ...
Neka si se drzi za toa sto najdobro go znae, gotvi, pere, cuva deca (prvite dve se diskutabilni), i pusta slikicki na instagram od rabotite sto muz i, so parite od Real, i gi priushtil. Picka i mater.
Се сложвам дека со тоа шо се избацува на социјалните мрежи само полошо му прај на мажот и ама сигурно тие муабети се од него, таман работа да разбира до толку на која позиција и шо функција има на терен :)
После го смена јузернејмот на твитер, освен ако не се работи за некој трол тогаш ноу комент

Член од
14 април 2012
Мислења
32.462
Поени од реакции
65.750

Ова е многу интересен факт :D
За 4 години во Брајтон, вклучувајки ги и сите позајмици, дал 12 гола, или 3 гола по сезона. Не гледам дека тогаш оваа одлука била погрешна. Се случува играчи потоа да развалат, Де Брујне и Салах како најдобри примери. Дрогба на 27 чинам дојде во Челси.

Патем, потешко би го купил од Брајтон, отколку од Спортинг, ако Јунајтед навистина имаат во план да го донесат.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.713
Поени од реакции
43.732
За 4 години во Брајтон, вклучувајки ги и сите позајмици, дал 12 гола, или 3 гола по сезона. Не гледам дека тогаш оваа одлука била погрешна. Се случува играчи потоа да развалат, Де Брујне и Салах како најдобри примери. Дрогба на 27 чинам дојде во Челси.

Патем, потешко би го купил од Брајтон, отколку од Спортинг, ако Јунајтед навистина имаат во план да го донесат.
Не, не викам дека згрешил. Туку чисто онака како факт е интересен. Ама не ми се верува некој да даде повеќе од 60-70м за ликов. Физички е страшен, има експлозивност, знае да се загради и се тоа супер, ама малку ми е технички слаб, а со таков недостаток мислам дека ќе му биде тешко во ПЛ. Сепак, се на се една утакмица го гледав (и тоа не целосна), така да можеби и мојот впечаток не е доволно добар.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.202
Поени од реакции
9.220
Не, не викам дека згрешил. Туку чисто онака како факт е интересен. Ама не ми се верува некој да даде повеќе од 60-70м за ликов. Физички е страшен, има експлозивност, знае да се загради и се тоа супер, ама малку ми е технички слаб, а со таков недостаток мислам дека ќе му биде тешко во ПЛ. Сепак, се на се една утакмица го гледав (и тоа не целосна), така да можеби и мојот впечаток не е доволно добар.
Погледни го Халанд 0 техника а бута рекорди за шибање голови.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.289
Поени од реакции
113.302
Јас имам една луда теорија и непопуларно мислење ама како шо знаеме фудбалот е сведен на бизнис и профит, па бевме сведоци на еден куп скандали поврзани со мито и корупција е сега прашањето мое е следно :
Шо ако сите овие трансфери се смислени за да се врти огромна пара, да се перат црни пари, пример играчи ни видени ни чуени ќе распалат во некоја треторазредна лига и оп го гледаш трансфер во Сити за 90 милиони, после тоа играчот со топка не можи да се спои, се изнагледавме такви играчи последно време.
Видете ги само Челзи колку пари лупнаа на ни видени ни чуени фудбалери
Уффффф

Kajgana Shop

На врв Bottom