UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.423
Поени од реакции
13.470
IMG_0847.jpeg

Мочање од ќерамиди ехехехееееј

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
Нема саглам тим, да кажеш не може да се игра против него.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
Моментално Барселона, и ете можи Ливерпул
Да, но не се и тие не рамниште на оние Баерн, Сити, Барселона, кога беа најдобри и само "случајно" можеш да ги победиш.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.479
Поени од реакции
18.744
Да, но не се и тие не рамниште на оние Баерн, Сити, Барселона, кога беа најдобри и само "случајно" можеш да ги победиш.
Барселона и те како потсеќа на деновите кога играа врвен фудбал, е сега играчите немаат искуство па ќе видиме како ќе се носат со притисокот до крај ама моментално топ не ги бие

Член од
29 април 2015
Мислења
4.242
Поени од реакции
4.163
Да се јави @cholismo на главна каса, коа го потеше 1 година дека Реал со Мбапе ќе газел се пред себе.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.692
Динамо Загреб има повеќе бодови од тимови како Реал, Баерн, Милан и Атлетико после 4 изиграни кола.:LOL:
Некој од овие " големи" тимови нема да фатат топ 8. Се повеќе ми се свиѓа новиов формат, екипи како Спортинг и Лил можат полесно да се пробијат со овој формат.
Лајпциг ми се најголемо разочарување до сега со 0 бодови и тежок распоред до крај, снемаа крила нешто редбулзите. Клоп ќе има работа од Јануари како што изгледа. :icon_lol:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.780
Поени од реакции
30.640
Кога ќе ми текне беливе овци како го бранеа Вини и како ние во заблуда сме биле од омраза. Рамо до рамо со Филип Лам за ферплеј го правеа... ЦИГАНННН.

Не е крив воопшто Карло колку што Перез му го зачука со играч што не им требаше. Па и мега талентот Ендрик што веќе го поврзуваат со трансфер во Тотенхем. Ни тој ни Арда терен помирисаа а Родриго братов за жалење е...

Прегледај го приврзокот 434246
Вие се спасивте од Чави сега ние треба од Карло, едноставно не сака или се плаши да седне некои играчи на клупа.
Чуамени не постои сезонава, неколку играчи вон форма, без идентитет и некоја препознатлива игра.
Сезонава не очекувам некој успех, можеби само во лигата ако Барса им дозволи, моментално со играва се на ниво на Евертон.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.838
Поени од реакции
6.557
Проблемот со Реал е што играат со играч мањак, Мбапе не постои.

Мислеше дека лесно е да го ископираш Роналдо и од крило преку ноќ да станеш напаѓач, нели лесно е да си Пеналдо.

Мбапе не само што не е Роналдо, не е ни Бензема, ни па Мората да трча пресинг цела утакмица. Не е ни Жиру да може да држи топка и да проигрува со друг.

Едноставно се глеа дека е крило што го играат нпаѓач, пошо ова Фифа е па се може :pos:
Автоматски споено мислење:

Да не почињам за десното крило Белингам :ROFLMAO:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.479
Поени од реакции
18.744
Динамо Загреб има повеќе бодови од тимови како Реал, Баерн, Милан и Атлетико после 4 изиграни кола.:LOL:
Некој од овие " големи" тимови нема да фатат топ 8. Се повеќе ми се свиѓа новиов формат, екипи како Спортинг и Лил можат полесно да се пробијат со овој формат.
Лајпциг ми се најголемо разочарување до сега со 0 бодови и тежок распоред до крај, снемаа крила нешто редбулзите. Клоп ќе има работа од Јануари како што изгледа. :icon_lol:
На некои екипи и распоредот им се погоди, Реал гледам имаат прилично тешки натпревари до крај.
Атлетико исто е на добар пат да не фати топ 8 иако до крај има прилично лесен распоред освен со ПСЖ вечерва
Проблемот со новиот формат е шо екипи како Лил и Спортинг и со стариот формат можеа да се пробијат а екипи како Слован се ставени за топовско месо да бидат.

Kajgana Shop

На врв Bottom