Ливерпул фан
Oi!
- Член од
- 24 мај 2007
- Мислења
- 5.124
- Поени од реакции
- 35
Некој мене да ме анализира ? :smir:
болдираново е точно (btw имаш пиво)Крејзи ПојолНезнам од кај да почнам има еден тон лајна шо можам да ги изедам во врска со Појол. Крејзи е крајно искомплексирана особа, самиот факат шо тој навива за Интер зборува за тоа дека навистина пати од тежок комплекс на пониска вредност. Толку оди во крајности шо ебените комплекси кај него веќе преминуваат во длабок фетишизам. Урим сега веќе има неизбежна потреба да биде опшествено потиштен, навива за Интер зато шо знае дека кога ќе излезе во маало сите другарчиња ќе го иссмејуваат. Тоа што постојано е реметен, како во живо така и во нет просторот, го доживува како неизбежна казна и наместо агресија кај него произлегуваат афинитети кон емото. Полека но сигурно Урим во својот животен пат ги прави сите можни грешни одлуки, во овој процес на самоуништување се раѓа и неговиот благ фетишизам за платонско милување со постара индивидуа од истиот пол во ситуација каде е беспомошен. Сака да биде сметан за маченик и да биде утешуван од сите, па затоа кога ќе го видете Урим прегрнете го, погалете го нежно по главата и кажете му дека не е тој крив. На прв поглед ви изгледа наивен, но немојте да бидете излажани од неговото тажно и намрштено лице, Урим целата своја мудрост која ја насобрал (немој да се исплашите од маргинализацијата, всушност и не е толку голема неговата мудрост) се обидува да ја искористи во пукање сеир на интелектуално инфериорните. Обожава со апаратот да фаќа терсене пози, да поддупнува кај шо боли, да фрла сол на туѓа рана, едноставно ужива во драпање на туѓ газ. Тука веќе запаѓа во тешка заблуда мислејќи дека туѓиот неуспех ќе му го ублажи сопствениот неуспех. Толку испревртена психа има шо ни ебениот Фројд не можи да ја искаже со зборови.
Крејзи ПојолНезнам од кај да почнам има еден тон лајна шо можам да ги изедам во врска со Појол. Крејзи е крајно искомплексирана особа, самиот факат шо тој навива за Интер зборува за тоа дека навистина пати од тежок комплекс на пониска вредност. Толку оди во крајности шо ебените комплекси кај него веќе преминуваат во длабок фетишизам. Урим сега веќе има неизбежна потреба да биде опшествено потиштен, навива за Интер зато шо знае дека кога ќе излезе во маало сите другарчиња ќе го иссмејуваат. Тоа што постојано е реметен, како во живо така и во нет просторот, го доживува како неизбежна казна и наместо агресија кај него произлегуваат афинитети кон емото. Полека но сигурно Урим во својот животен пат ги прави сите можни грешни одлуки, во овој процес на самоуништување се раѓа и неговиот благ фетишизам за платонско милување со постара индивидуа од истиот пол во ситуација каде е беспомошен. Сака да биде сметан за маченик и да биде утешуван од сите, па затоа кога ќе го видете Урим прегрнете го, погалете го нежно по главата и кажете му дека не е тој крив. На прв поглед ви изгледа наивен, но немојте да бидете излажани од неговото тажно и намрштено лице, Урим целата своја мудрост која ја насобрал (немој да се исплашите од маргинализацијата, всушност и не е толку голема неговата мудрост) се обидува да ја искористи во пукање сеир на интелектуално инфериорните. Обожава со апаратот да фаќа терсене пози, да поддупнува кај шо боли, да фрла сол на туѓа рана, едноставно ужива во драпање на туѓ газ. Тука веќе запаѓа во тешка заблуда мислејќи дека туѓиот неуспех ќе му го ублажи сопствениот неуспех. Толку испревртена психа има шо ни ебениот Фројд не можи да ја искаже со зборови.
Абе се се.....ама јас ЛОЛИТЧЕ?!! :uvo:Ангелче
Ох леле како да пишам за Ангела незнам, ептен тешко ми е, се плашам да не некој психијатар прочита па да извади некоја дијагноза да треба после да пазам низ корзо да не налетам на некоја високо крената нога со сурато. Ангела е класичен примерок на битолска женка која пораснала под притисок на широко прифатениот квази либерализам. Проблемот со Ангела е шо во нејзината душа длабоко пулсира срцето на една класична ниско морална битолска пуфла, НО!!! таа многу вешто успева да ги потисни длабоко овие инстинктивни нагони, често поради тоа што не е во можност да се експонира, а дел и поради високо моралниот црковен режим на воспитување кој го искушува веќе 16 години. Тешко е а да не се забележи јасно видливата хипокризија во однесувањето на Ангела. Пример е опседнатоста со стилови, марки и други срања во врска со облекување, што е комплетно контрадикторно со испадите на либерализам и на сеопшто прифаќање кои ги форсира во своите изјави. Јасно е дека се работи за предрасуди кои вака деструктивно делуваат на кревката психа на ова лолитче. Ангела се бори да не се претвори во она што го презира кога го гледа кај другите, незнаејќи дека во себе површно го потиснува изворот на својата среќа. Ете најотворено кажано (се работи за метафора не ми ги вади очите) Ангела сака да се еби а нејќи да му влези т.е. длабоко во себе сака да биде нискоморална промискуитетна пуфла, но несака да помине низ процесот на предрасудно малограѓанско осудување. Шо значи Ангелче не дозволувај да се таложи во тебе гневот и во еден момент да експлодира па да направиш глупости шо не можиш ни да замислиш, испуштај го полека вентилот и лади се со по некое невино платонско потштипнување на образ. Ете јас сум доброволец ...
П.С. Немој да си се налутила, ме знајш шо лајно сум, сама си го бараше. И сакам и јас анализа.
Ma kolku i da si mi simpa moram da se drzam do principi ... ednakvi za site ...ko sto rekov na prethodna strana koj saka analiza prvo mene neka mi naprai mu vracam u rok od 24 saataСакам една анализа од Sweden. dd:
За Drama Queen
Весела, комуникативна, дружељубива...
Знае како да си направи да и биде убаво, а и на другите да влијае позитивно. Искрена- она што мисли тоа и го кажува, и не е тоа само анпразно кажано туку мора да биде со некоја позадина. Реална- знае да ги гледа работите од многу подалеку, многу подлабоко и од различни агли... и притоа да ги отцени реално. Неизмерно позитивна, голем оптимист, што секогаш го бар за неа најдобриот и „најправилниот“ начин на живот, постапување...
Знае точно што сака, и кога сака знае и токму тоа да го добие (се во границите на реалното, значи нема „летање“). Гоелм одржувач на рамнотежа, (тоа од вагата сигурно), секогаж на средина за многу работи во животот (дури и за се може да се кажа. Златна средина бе- ВАГА). Паметна, со свои изградени ставови и мислења, изгадени главно од нејзини лични искуства. Зрело размислување... (што ме изненадува). Храбра и цврста, го прифаќа она што било без да се кае и кука, зочто знае дека и тоа со некоја цел се случило и дека ќе и биде во корист понатаму (најдоброто е што знае да го извади корисното. Се глда дека поминува низ еден период на транзиција, и при тоа учи брзо и толку многу (до годините е тоа). Знае да се потпре врз себе, знае да го цени она околу неа а што вреди. Знае и да го истера своето, а да не е во право (тоа од вагата ти е, тие и кога се криви префрлаат вина на други). Цени правда... Со еден збор, добар карактер, кој допрва уште колку многу многу ќе се гради (ако се гради како досега супер ќе биде).
-еве ова така „груба“ и „сува“ анализа, од она што успеав на собиранката да те запознаам и нешто од постовите...:smir:
П.С. Поминуваш низ тежок период, се приметува, колку и да се обидуваш да го скриеш тоа, но ќе помине и тоа... и знаеш што мило... имај напамет дека АКО НЕШТО НЕ ТЕ УБИЕ ЌЕ ТЕ НАПРАВИ ПОСИЛЕН!:back: