Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
da bidam fer sakam analiza od liverpuool fan ne se ljutam eve dete pukaj slobodno... izrazi se sto pokreativno

TonInter

Ужасно тешко е да анализираш човек кој е модератор во темата на the social losers и кој 80% од мислењата ги остава во таа тема,во теми за фудбал или во играчница,а сериозноста и паметот ги чува во џеб за "недај боже" ситуации.

Тони е интересна појава(виртуелна,нормално)Иако ќе звучам малце шовинистички,сепак ќе кажам дека тој е еден од оние за кој наапаниот Македонец во 2002 викал дека "сепак има и добри меѓу нив".Арно ама јас ќе ги демантирам.Не сте во право бидејќи сите кога се раѓаат преферираат пушка наместо цицка.Тони нашол компромис.Тоа дека мора да држи пушка и да прска црпки го ублажил со тоа што ја усовршил Counter Strike и таму редовно прска црпки на 8 годишни деца(фигуративно кажано,оти кантерашите ги сметам за no brainers,јебига:)),попат станувајќи идол на тие чија глава ја послал на ѕидот.Значи тој е еднакво насилен како затнувачите на водовод и "шумарите",ама на еден фин начин кој никому не му штети.That makes him a good guy.

Сега контра на тоа иде фактот дека оние кои тренираат mouse micromenagment for a perfect headshot count не се баш умешни во надворешниот свет,а женскиот пол е она што лежи зад вратата која тие неможат никако да ја отворат.Затоа вежбаат редовно Counter и во WC.Исто така мора да е голем дудлач,што е сосема нормално за нежните годинки во кои се наоѓа,па тетките на форум или надвор со big boobies и ass-weight му ствараат препон-Армагедон.Сепак е малце поинаков од останатото јато лузери,па следствено на тоа можеби и балансира дечкото.

Гледа фудбал.И јас сум понекогаш виновен за тоа.Арно ама малиов е страсно фанатичен навивач на Интер,инаку при здрав памет не би го ставил Интер у ник и како MSN аватар(што патем,крајно ме нервира).Тоа фанатично навивање за мене е детска глупост.Не земаат пари за тебе,не добиваш ти ништо,ем се богати,имаат коли жени и вили кои ти никогаш нема да ги имаш.А имаат и прости сиромашни луѓе кои ги идолизираат.Зошто да бидеш дел од таа маса несреќници?Живеј за да победиш,не да чекаш тоа да го направат други.

Аватарот му е супер.Само јас никогаш не би ставил аватар на бебе,оти бебињата се лага.И Хитлер бил бебе,и Чарли Менсон бил бебе.Сите се слатки тогаш за штипкање.Финтава е дека некои од нив кога ќе пораснат знаат да штипкаат ташаци со клешта.:kesa: Тоа укажува дека Тони не ги суди работите суштински,туку само навидум и најверојатно поради ваквото однесување,некој ден ќе фати трипер или недај боже нешто полошо.

На крај,Тони сепак е обработлива површина и ако со време му се удрат неколку заушки и се тргне од глупостите во кои зацапал,неговиот потенцијал ќе дојде до израз.Малите работи во нежните години многу влијаат.Ако не испиеш доволно памет во овој период во кој си,колку и да имаш природен потенцијал,ќе се претвориш во дрвце.
Заушки. Сакам, now.
Btw, 8 year old no-brainers? Try 20+ year old CS experts... :smir:

Ќе се најде некој доброволец и за мене?!?! Ајде ве мотивирам со едно зеленко за почеток:pipi:

За Димитар
... без аватар и потпис, онака

значи... она што ме потсеќа на тебе е бескрајна опуштеност и смиреност, без внатрешен хаос; далеку од она на тип што седи во темница со пропаднати очи и зеници проширени од несфаќање и бес.
Си раздознало и уживаш во добра приказна како малите деца посебно ако веќе ги знаеш ликовите :)
Не ти пречи дали некој е тивок или зборлест затоа што си пријатен и забавен со смисла за хумор и некоја недоискажлива искреност и со ремет на своја сметка кога си расположен.
Не сакаш да скршиш или да обесхрабриш што и да е во оние што ти значат и ги цениш.
Си ефективен, организиран, директен, креативен и инспиративен со цврст карактер за да успееш ја достигнеш целта на она што си го замислил.
Опсегот на чувствата ти го искажува раскошот и длабочината на твојот ум, кој не се плаши од патувања, и твојата амбиција
Не наликуваш на оние што го читаат само првото поглавје од книгата, сакаш да знаеш што ќе се случи потоа создавајќи ги твоите можности и небарајќи никаква дозвола за да направиш нешто што е составен дел од тебе.

Мислам дека е доволно =)

И јас сакам психоанализа :nnn:

може една кратка барем за мене ?

Е па вака Божино си е така чудно дете, прилично нов член е и нема многу шо да се кажи за него најчесто кисни во играчница, и неку многу да се расправа да влегва во некој тешки конфликти.
Така зависник е од кантер, претпоставувам поќето време од денот игра кантер седи на нет и слично. Има некако внатрешен немир во него.
Гледам се интересира многу за планетата Марс, има интересно размислување, се согласувам со него во некој негови размислувања.

Совет да пишиш поќе и на некој други теми, за да те видат луќето шо чоек си , сигурно не е финтата само во играње кантер и слично, имаш капацитет.

ете ова за Божино

ај за мене ако можи една анализа од Ада или од sweed да видам шо ќе ме испустат :) или ако сака некој друг така ако не му е мака нека пиши некој збор за мене :)

Дајте и за мене една ако може :smir:
ај ја ќе пробам,ама ќе користам и нешто од мое лично искуство пошто се знаеме,нели:)ее вака..
Vortex е фин дечко,скоро секогаш спремен за журкање и развозување со моторот,освен кога врне затоа што го мрзи дождот и најчесто кога врне спие:)
скоро сите постови(од тие што разгледав)му се во тема хоби,најчесто на теми за мотоцикли,автомобили и сл.затоа што и самиот има мотор и секогаш е расположен да разговара на таа тема и ако може да даде некој совет.исто има постови и на тема ваши фотографии затоа што знам дека се интересира за сликање,фотографија,фотошоп и се поврзано со тоа.
знам и дека обожава да јаде во седмица,секогаш се зафркава и прави шеги,на туѓа,но и на своја сметка,му иде физика,правел некои да речам "експерименти" во основно,пушта добра музика и се интересира за технологија,различни програми и други ствари поврзани со компјутери и музичка опрема,да не заборавам и мотори.
толку:pipi:ај хоуп итс инаф:)

Drama _Queen(иако нов член,ќе пробам да ја анализирам)
Јузер:Мене Драма Квин ми асоцира на тебе како личност со милиони јас во себе.Знаеш да го приспособиш твојот карактер на секоја ситуација и дека знаеш да се справиш со секоја ситуација.Исто така тоа би можело да значи дека си некој вид сплеткарош и дека ги правиш поголемите заврзлами во твојата околина.
Титл под никот:Нема,како што реков,прилично нов член:)
Потпис:Ваууу,ова е нешто директно насочено,според мене посочено кон некој што ја изневерил твојата доверба и те разочарал,па сега си многу лута.
Аватар:Дете(барем така ми личи) со скала.Детето пробува да се искачи на скалата,го гледа врвот...Мене тоа ме наведува дека ти си моментално многу потисната личност поради нешто,но времето поминува и дека повторно ќе се вратиш во својата топ форма.

Plivacko ajde mene ...pogodi go cika sweden

I od sea druga taktika imam koj saka da go analiziram prvo mene neka me izanalizira a ko sto znaete ja sum fer vracam u rok od 24 saata...

Se izvinuvam na tie sto baraa prethodno i za niv vazi ova...nisto licno

SWEDEN напиша:
I od sea druga taktika imam koj saka da go analiziram prvo mene neka me izanalizira a ko sto znaete ja sum fer vracam u rok od 24 saata...

Se izvinuvam na tie sto baraa prethodno i za niv vazi ova...nisto licno
Да...требаше на латиница да те анализирам:))
Сакаш да си бр.1 Тоа до некаде ти успева...ама жалам тоа е само на форум,фикција брату јебига!
Исто така се декларираш како голем шармер!Жените лудуваат по тебе,иако тоа можеби потајно го мислат:)
Ретко кој може да те заебе,ти си натпросечна интелигенција...главна фаца.
Утре ако сакаш ќе ја продолжам анализата:)

E taka Ve sakam realni koga ste :)

abe kazi nesto novo , plus slobodno i manite naveduvajte gi ne se plasete sto i da kazete analizata kon Vas ke bide ista , nema da vlijae napisanoto kon mene ama ich obecavam

PS moram da priznaam sto jest jest :kesa:

Да...требаше на латиница да те анализирам:))
Сакаш да си бр.1 Тоа до некаде ти успева...ама жалам тоа е само на форум,фикција брату јебига!
Исто така се декларираш како голем шармер!Жените лудуваат по тебе,иако тоа можеби потајно го мислат:)
Ретко кој може да те заебе,ти си натпросечна интелигенција...главна фаца.
Утре ако сакаш ќе ја продолжам анализата:)

Drama _Queen(иако нов член,ќе пробам да ја анализирам)
Јузер:Мене Драма Квин ми асоцира на тебе како личност со милиони јас во себе.Знаеш да го приспособиш твојот карактер на секоја ситуација и дека знаеш да се справиш со секоја ситуација.Исто така тоа би можело да значи дека си некој вид сплеткарош и дека ги правиш поголемите заврзлами во твојата околина.
Титл под никот:Нема,како што реков,прилично нов член:)
Потпис:Ваууу,ова е нешто директно насочено,според мене посочено кон некој што ја изневерил твојата доверба и те разочарал,па сега си многу лута.
Аватар:Дете(барем така ми личи) со скала.Детето пробува да се искачи на скалата,го гледа врвот...Мене тоа ме наведува дека ти си моментално многу потисната личност поради нешто,но времето поминува и дека повторно ќе се вратиш во својата топ форма.

Hmmm...40% pogodeno...ama sepak fala:smir:

Sakam psihoanaliza od La Espanola ili od nekoe masko:wink: ,koe bilo so se cuvstvuva spremno i so misli deka nesto ke pogodi za mene...fala:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom