Божино
4815162342
може една кратка барем за мене ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Заушки. Сакам, now.TonInter
Ужасно тешко е да анализираш човек кој е модератор во темата на the social losers и кој 80% од мислењата ги остава во таа тема,во теми за фудбал или во играчница,а сериозноста и паметот ги чува во џеб за "недај боже" ситуации.
Тони е интересна појава(виртуелна,нормално)Иако ќе звучам малце шовинистички,сепак ќе кажам дека тој е еден од оние за кој наапаниот Македонец во 2002 викал дека "сепак има и добри меѓу нив".Арно ама јас ќе ги демантирам.Не сте во право бидејќи сите кога се раѓаат преферираат пушка наместо цицка.Тони нашол компромис.Тоа дека мора да држи пушка и да прска црпки го ублажил со тоа што ја усовршил Counter Strike и таму редовно прска црпки на 8 годишни деца(фигуративно кажано,оти кантерашите ги сметам за no brainers,јебига),попат станувајќи идол на тие чија глава ја послал на ѕидот.Значи тој е еднакво насилен како затнувачите на водовод и "шумарите",ама на еден фин начин кој никому не му штети.That makes him a good guy.
Сега контра на тоа иде фактот дека оние кои тренираат mouse micromenagment for a perfect headshot count не се баш умешни во надворешниот свет,а женскиот пол е она што лежи зад вратата која тие неможат никако да ја отворат.Затоа вежбаат редовно Counter и во WC.Исто така мора да е голем дудлач,што е сосема нормално за нежните годинки во кои се наоѓа,па тетките на форум или надвор со big boobies и ass-weight му ствараат препон-Армагедон.Сепак е малце поинаков од останатото јато лузери,па следствено на тоа можеби и балансира дечкото.
Гледа фудбал.И јас сум понекогаш виновен за тоа.Арно ама малиов е страсно фанатичен навивач на Интер,инаку при здрав памет не би го ставил Интер у ник и како MSN аватар(што патем,крајно ме нервира).Тоа фанатично навивање за мене е детска глупост.Не земаат пари за тебе,не добиваш ти ништо,ем се богати,имаат коли жени и вили кои ти никогаш нема да ги имаш.А имаат и прости сиромашни луѓе кои ги идолизираат.Зошто да бидеш дел од таа маса несреќници?Живеј за да победиш,не да чекаш тоа да го направат други.
Аватарот му е супер.Само јас никогаш не би ставил аватар на бебе,оти бебињата се лага.И Хитлер бил бебе,и Чарли Менсон бил бебе.Сите се слатки тогаш за штипкање.Финтава е дека некои од нив кога ќе пораснат знаат да штипкаат ташаци со клешта.:kesa: Тоа укажува дека Тони не ги суди работите суштински,туку само навидум и најверојатно поради ваквото однесување,некој ден ќе фати трипер или недај боже нешто полошо.
На крај,Тони сепак е обработлива површина и ако со време му се удрат неколку заушки и се тргне од глупостите во кои зацапал,неговиот потенцијал ќе дојде до израз.Малите работи во нежните години многу влијаат.Ако не испиеш доволно памет во овој период во кој си,колку и да имаш природен потенцијал,ќе се претвориш во дрвце.
може една кратка барем за мене ?
ај ја ќе пробам,ама ќе користам и нешто од мое лично искуство пошто се знаеме,нелиДајте и за мене една ако може :smir:
Да...требаше на латиница да те анализирамSWEDEN напиша:I od sea druga taktika imam koj saka da go analiziram prvo mene neka me izanalizira a ko sto znaete ja sum fer vracam u rok od 24 saata...
Se izvinuvam na tie sto baraa prethodno i za niv vazi ova...nisto licno
Да...требаше на латиница да те анализирам)
Сакаш да си бр.1 Тоа до некаде ти успева...ама жалам тоа е само на форум,фикција брату јебига!
Исто така се декларираш како голем шармер!Жените лудуваат по тебе,иако тоа можеби потајно го мислат
Ретко кој може да те заебе,ти си натпросечна интелигенција...главна фаца.
Утре ако сакаш ќе ја продолжам анализата![]()
Drama _Queen(иако нов член,ќе пробам да ја анализирам)
Јузер:Мене Драма Квин ми асоцира на тебе како личност со милиони јас во себе.Знаеш да го приспособиш твојот карактер на секоја ситуација и дека знаеш да се справиш со секоја ситуација.Исто така тоа би можело да значи дека си некој вид сплеткарош и дека ги правиш поголемите заврзлами во твојата околина.
Титл под никот:Нема,како што реков,прилично нов член
Потпис:Ваууу,ова е нешто директно насочено,според мене посочено кон некој што ја изневерил твојата доверба и те разочарал,па сега си многу лута.
Аватар:Дете(барем така ми личи) со скала.Детето пробува да се искачи на скалата,го гледа врвот...Мене тоа ме наведува дека ти си моментално многу потисната личност поради нешто,но времето поминува и дека повторно ќе се вратиш во својата топ форма.