Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
А ова што е (болдот)? И не знам зошто го сметаш за навреда дека најголемиот наркоман во Македонија е Аристотел за тебе, ваљда мува на капа си имаш??
И не гледам навредлив збор во сликата што си ја постирал? Еве цитарај една навреда таму.
Има ли некаков навредлив збор/полов орган спомнато?
Да да пчуј ми фамилија па ондак прави се будала ''нема ништо навредливо".
Нема потреба да ме споредуваш со Костич очигледно е си бетер и од него.
Продужи си друже научи да примаш и да даваш бантер без лични навреди па врати се тука.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
603
Поени од реакции
1.994
Овој стварно е на иста бранова линија како Костич. :pos:

Кога неможе со фудбалски аргументи и факти да врати се врти на лични навреди после цмиздри пизда како го навредувале.

Прегледај го приврзокот 433062
Прв го навредиле ..... Боже каков морон.... :lolzz:
И патем еве вака размисли, нели мислиш дека си смешен со досетките за Санчо кои во први 3 меча има подобра статистика од цела кариера на Ентони во Утд? Ај погледни табела уште еднаш и постависи прашање дали си во позиција да тролаш?
Автоматски споено мислење:

Да да пчуј ми фамилија и нема ништо навредливо.
Нема потреба да ме споредуваш со Костич очигледно е си бетер и од него.
Продужи си друже научи да примаш и да даваш бантер без лични навреди па врати се тука.
Не опцув никаде но добро, ако толку посакуваш нема проблем. Ако јас не разбирам бантер ни ти не разбираш сарказм/жаргон.
А и не гледам бантер ера за тим кој пред 3 сезони освои Лига на Шампиони

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
И патем еве вака размисли, нели мислиш дека си смешен со досетките за Санчо кои во први 3 меча има подобра статиска од цела кариера на Ентони во Утд? Ај погледни табела уште еднаш и постависи прашање дали си во позиција да тролаш?
Први 3 месеца Ентони имаше 3 гола, нема да го кажам дека е успех црепот флоп и пол излезе. Едини поголем флоп од него е Мудрик.
За Санчо тоа што го ставија у џеп ќе оправда дупка од играч допрва ќе паѓа кога ќе му почнат сезоните во фифа, фортнајт, итн...

И патем еве вака размисли, нели мислиш дека си смешен со досетките за Санчо кои во први 3 меча има подобра статистика од цела кариера на Ентони во Утд? Ај погледни табела уште еднаш и постависи прашање дали си во позиција да тролаш?

Не опцув никаде но добро, ако толку посакуваш нема проблем. Ако јас не разбирам бантер ни ти не разбираш сарказм/жаргон.
А и не гледам бантер ера за тим кој пред 3 сезони освои Лига на Шампиони
Бантерот не зависи од табелата променлива е, додека дојдеме да играме со вас може да паднете под нас ако не си проверил 3 бода е разликата.

Слободно продужи да негираш дека не сте во бантер со ера 12 то завршено место и играте европска селска лига. Баш заради умрениот Јунајтед. ;)

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Ograbeni united za penalov, cist bese kako solza, tipicno za dno ligt, ama prethodno Ings so race si ja zema laganini, sto u faza od napad a i bilo koja faza e cista raka. Bolni se ovie od varov izgleda so ogled deka se povtori i toa.

Ali ako mu presudi ova na Ten Hag, lesno ke go prebolat momentot navivacive na United, bar bi trebalo toa da e slucaj.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Кај ќе биде погребан Јунајтед да им се измочаме на гробот?:tvg:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Лани пишував за тоа дека ЕТХ беше најдобар менаџер на Јунајтед се таму до пред крај кога падна зад Мурињо.
Ама годинава како тргна....

Мурињо има 58.33% на победи со Јунајтед во пост-САФ ерата.
Ниту еден во моментов нема ни 55%....

Мојс: 52.94% (1 титула)
Ван Гал: 52.43% (1 титула)
Мурињо: 58.33% (3 титули)
Солскер: 54.17% (ниту една титула)
(Рагник: 37.93%)
И после денеска:
Тен Хаг: 54.69% (две титули)

Јас лично не памтам еден менаџер вака ретроградно да бил докажан за нешто сам против сите.
Имало ситуации каде некој како Конте ќе излезе ќе каже "Спарс се срање" ама..шо кур, сите знаеме дека се срање.
Ама некој да излезе да каже "Ова што го правам е најголем успех во мојата кариера" и истиот човек да има вистински неверојатни успеси, а притоа да е менаџер на екипа што доминирала во лигата до пред некоја година....

.... и сепак тоа после да испадне вистина....
Една декада после САФ очигледно најдобриот менаџер на Јунајтед беше Мурињо (наводно ќе имало документарец наскоро и ќе сме дознаеле дека биле блиски и двајцата тој период)

Треба хард ресет на Јунајтед од почеток

За Лопетеги кажав на почеток на сезоната дека ептен ме интересира како ќе се снајде и дека ова може да му е последна шанса во кариерата за нешто.
Јбг, ептен сум разочаран, тешко дно се годинава, не очекував дека ќе победат денеска. Ако не го искористат овој момент да започнат некаква позитивна серија, Лопетеги максимум во Арабија ќе може да менаџаира.

Од другиве ствари:

Мареска топ, Палмер играчиште. Не очекував денеска вака релативно лагано да победат. Секоја чест за сезонава, ќе треба да видиме како може да се носат со натпревари со поголем притисок. Ама разликата меѓу Покетино и Мареска е небо и земја. Ќе биде тврда битката за топ 4, ако успее Мареска да го врати тимот во ЛШ ќе биде навистина голем успех.

Тотенхем... Анге е ок тренер, ама не би се изненадил ова да му е последна сезона.
И овие ко Јунајтед се за хард ресет, ама не е ова нешто ептен ново или нешто што никој не го знае

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Мојс беше најдобро решение за Јунајтед само не му се даде време, од друга страна го чуваат ЕТХ лејката ќелава како да е Аладин и испунуе 3 желби док го трљаш по голошијанката.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.067
Ograbeni united za penalov, cist bese kako solza, tipicno za dno ligt, ama prethodno Ings so race si ja zema laganini, sto u faza od napad a i bilo koja faza e cista raka. Bolni se ovie od varov izgleda so ogled deka se povtori i toa.

Ali ako mu presudi ova na Ten Hag, lesno ke go prebolat momentot navivacive na United, bar bi trebalo toa da e slucaj.
Уште кога кажа на преносот коментаторот дека Мајкл Оливер е во ВАР, знаев што ке следува.

Јунајтед или не, мора некој да има каже на судииве дека не секој контакт во 16 метри е пенал. Пишував за ова пред 2-3 недели, и страшно е што никој не го дискутира интензитетот на контактот. Фала богу, им текна ова да го гледаат на Челсиа-Њукасл, ама тука common sense error 404.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
Заслужено си тепа Вест хем, дали имало пенал или немало ич не ми е битно. Среќа наша што Кудус не им беше достапен на чекичите.

Член од
3 декември 2014
Мислења
381
Поени од реакции
294
Како тоа ВВД за намерен удар без топка не добија ни жолт картон да беше обратно лесно би дале и црвен и после неоправдано плукало по судиите.

Kajgana Shop

На врв Bottom