Заборавиле да пишат недосуден пенал врз него, копија досудена за Ливерпул.
Му почнала Фортнајт сезоната изгледа.
Заборавиле да пишат недосуден пенал врз него, копија досудена за Ливерпул.
Му почнала Фортнајт сезоната изгледа.
Добро да беше ептен после средина фаулот направен, ама пак мислам со два допири и доаѓаше сам пред голман. Не е важно, немаат константност судиите тоа ми е муабетот.Последен човек не значи под дифолт дека е црвен, ако не е чиста 1 на 1 со голман, и ако други играчи од страна може да реагираат.
Ова ако мислиш на Пул у прво со Жота, жолт беше тоа. Ако спречува чист зицер и 1 на 1 со голман, тогаш е црвен, овде топката идеше бочно и други играчи на Челзи имаа простор да реагираат и покријат, немаше секако да е 1 на 1 со голман.
А иначе судењето во ПЛ е срамно веќе со години и имам пишувано тука ко намерно да го минираат варот судиите, зашто ко и во тенисот, со тек на време технологијата ќе им ја земе работата, во тенисот пример скоро и да не користат веќе линиски судии на големите турнири, дури и Вимблдон се реши од следна година таа традиција да ја прекине и да ги тргне целосно линиските, тоа им се заканува и на мувлите у фудбал во наредни неколку години.
У што го рангираат тоа асистенции, голови или шутеви на гол?Заборавиле да пишат недосуден пенал врз него, копија досудена за Ливерпул.
Шутеви во рамки на голот на член* од твоето блиско семејство.У што го рангираат тоа асистенции, голови или шутеви на гол?
Копук ај гитла таму со другар ти Костич и двајцата имате дупки во мозокот.Шутеви во рамки на голот на член* од твоето блиско семејство.
*Дефинирај го сам членот.
Костиќ за тебе е Аристотел.Копук ај гитла таму со другар ти Костич и двајцата имате дупки во мозокот.
Немора да ме читаш следен пат имаш копче за игнор
Ако незнаеш да удираш бантер не учествувај, одете со Костич пишете си го.Костиќ за тебе е Аристотел.
Го спаси фактот што Колвил беше буквално метар-два зад него и што топката имаше патека накај крило, а не директно кон голот. Вчера Вајт беше 20 метри од Салиба.Последен играч во одбрана, прави фаул од позади и му дава само жолт.
Ako lik so x useri koj ni lajka postovi vo fan klub redovno e za tebe na nivo so lik poradi koj denes postoi logika i red drugi raboti, ondak zal mi e za tebe. Deckoto e bolen vo glaata i si lajka, nema so da prai drugo.Костиќ за тебе е Аристотел.
Abe se mi e jasno, ama ne mi ja razbra komparacijava koj so kogo sporeduvam. Ne za mene, nego za x user.Ako lik so x useri koj ni lajka postovi vo fan klub redovno e za tebe na nivo so lik poradi koj denes postoi logika i red drugi raboti, ondak zal mi e za tebe. Deckoto e bolen vo glaata i si lajka, nema so da prai drugo.
Veruvam deka site fanovi na junajted pravat po edno huurrayyy koga ke dobijat smesna notifikacija od random user vo fk mu. I mislam deka treba da mu ispratime edna razglednica za rodenden so site otvoreni useri na forumov, da si se smeat zaedno vo soba.
По кој параметар ти се сметаш за паметен и навредуваш некој друг? Ме интересира во огледало се убедуваш или?Abe se mi e jasno, ama ne mi ja razbra komparacijava koj so kogo sporeduvam. Ne za mene, nego za x user.
Ќе му пратиме разгледница од мајка му со цел фан клуб Јунајтед и Интер, тука е најактивен, има нешто...Ako lik so x useri koj ni lajka postovi vo fan klub redovno e za tebe na nivo so lik poradi koj denes postoi logika i red drugi raboti, ondak zal mi e za tebe. Deckoto e bolen vo glaata i si lajka, nema so da prai drugo.
Veruvam deka site fanovi na junajted pravat po edno huurrayyy koga ke dobijat smesna notifikacija od random user vo fk mu. I mislam deka treba da mu ispratime edna razglednica za rodenden so site otvoreni useri na forumov, da si se smeat zaedno vo soba.
Не треба некои посебни параметри и не навредив никого и не реков дека некој е глуп. Само споредив два екстремно напорни членови кои се мислат себеси интересни. Зошто сметаш за навреда ако речам х е Аристотел за у? Каде гледаш тука навреда и во што? Ако одиме според навреди, У прв ме навреди мене.По кој параметар ти се сметаш за паметен и навредуваш некој друг? Ме интересира во огледало се убедуваш или?
А ова што е (болдот)? И не знам зошто го сметаш за навреда дека најголемиот наркоман во Македонија е Аристотел за тебе, ваљда мува на капа си имаш??Овој стварно е на иста бранова линија како Костич.
Кога неможе со фудбалски аргументи и факти да врати се врти на лични навреди после цмиздри пизда како го навредувале.
Прегледај го приврзокот 433062
Прв го навредиле ..... Боже каков морон....