- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.280
- Поени од реакции
- 3.032
Mukla narko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mukla narko

ama cesto izleguvaat vakvi tvrdenje na pr. Toshiba, Carier i sl. se kopii ili gi pravi Gree, Midea ...a ovie prvite pravele klimi vo vreme koga osnovacite na vtorive ne bile rodeni. I sto da se misli tuka, zar dilema e koj kogo kopira?!Здраво,
https://setec.mk/ладење-и-греење/kлиматизери/инвертер-сплит-системи/midea-breezeless-e-cb1-12hrfn8-i-cb1-12hfnx-o76952?mfp=manufacturers[149] Некој да има искуство со следнава клима, потребна ми е за греење да ми потпомага во ладни денови друга 5иполка клима.
Доста е ефтина, дали е добра за греење?
50-65 квадрата во зависност дали греам + една просторија, куќа е но веќе имам една МДВ 5.5.Za kolku m2 vi treba klimatzer ?
Dali imate izolacija i PVC prozori ?
Stan ili kuka ?
50-65 квадрата во зависност дали греам + една просторија, куќа е но веќе имам една МДВ 5.5.
Изолоцаја немам, ПВЦ прозори имам. Дополнително се мислам да ставам една 3.5м, затоа прашувам некое искуство дали се има со овој модел на клима.
Da znam mi istece netflix i sakav da kazam free stranici
Во 20m2 без изолација најмалку ке ти троши јака 2,5ка со Ефикасност А+++ на греење, S-NORDIC 43.999

Моделот што го референцираш од Финскиот Scanvarm има екстра 'P' буква на крајот, не знам дали праи разлика или е само за украс стаенаВо 20m2 без изолација најмалку ке ти троши јака 2,5ка со Ефикасност А+++ на греење, S-NORDIC 43.999

Vo Tehnomarket, 1000 den.Kaj se prodavaat sega wifi modulite za vivax?
Sent from my SM-A356B using Tapatalk