Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.057
Да бидеме реални можеше и со дрес на Милан или Јувентус да се клати на хип-хопот, ама не, знае дечкото што стои добро!
Уште подобро.
Доста нашине чамуги не срамотат по терен, не треба уште рандом чамуги по улици да не срамотат.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Losa e rabotava, Zielinski umre za Polska, turakot sega se povredi, ostanavme samo na 4 dusi u sredina sega mozda i na nekolku nedeli. A i 12 sansi utnavme vo prvi 15 min, sto u mnogu navradi znaelo od glava da ni se udri.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
619
Поени од реакции
1.385
Losa e rabotava, Zielinski umre za Polska, turakot sega se povredi, ostanavme samo na 4 dusi u sredina sega mozda i na nekolku nedeli. A i 12 sansi utnavme vo prvi 15 min, sto u mnogu navradi znaelo od glava da ni se udri.
ostaj toa tuku nisto i ne igrame, pasovive i priemive se teski za gledanje. Izdisaa kako balon, ne e ova istiot inter od lani sto melese. Nikako da se zaboravi i formata na Lautaro za klubot, uzasen. I dur go pisuvav ova otide i acerbi najverovatno tolku i od nego...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.656
Мачни втори 45 минути не чекаат за жал, ни умре пола екипа у прво.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Многу битна победа после репрезентативна пауза, плус две повреди во прво полувреме, истрошени некои играчи.
Кога свирна крај, пола играчи ни легна на терен, ама оставија срце, крв плукаа за победава.

Член од
18 март 2022
Мислења
266
Поени од реакции
921
Како ја прочита акцијата и го збрца голот ајме мени дајте му Балон Дор

• Хаха
Reactions: Syn

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Mnogu mi se sviga Fratesi koga vodi topka, pobrz e od tie sto go pratat i dobra preglednost ima, tocno e deka ja poeba so pasot za golot ama imase sreka i on a i Lautaro koj naseti sto ke se deshava.

Ja ne znaev deka i Aslani bil povreden, vo momentov sme samo so trojca vo sredina a tolku i igraat vo starten tim vo ovaa formacija, cela sreka sto sega vo LS ne igrame protiv nekoj od golemive timovi, Jang Bojs bi trebale i so nekoj od mladinska da gi pobedime, a ne e loso da se iskopa nesto od tamu peridov sto vredi, ako voopsto i postoi takov.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.794

Како продорот на Турам не беше фаул со црвен картон или пенал? Може ли некој да објасни?
Ндика го бутка во другиот играч на рома, овој го гази доле, судијата само одмавнуе. нема никаква логика судиското решение...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.851
Поени од реакции
23.203

Како продорот на Турам не беше фаул со црвен картон или пенал? Може ли некој да објасни?
Ндика го бутка во другиот играч на рома, овој го гази доле, судијата само одмавнуе. нема никаква логика судиското решение...
Немаше пенал зашто беше надвор направен фаулот. За црвен не знам кој треба да добие затоа што Ндика го бутка со рака а Кристанте го сопиња. Чудно е како немаше фаул воопшто, судијата беше одма позади нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom