Пола од овие со кои пробуваш да се објасниш веруваат дека Земјата е рамна плоча која ја држат 3 кита.
Размисли убаво во што се впушташ
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Само ти никако да споделиш мислење.
Сепак мудро од твоја страна, може ќе видиме колку ти фаќа, односно не ти фаќа кликерот.
Другар, очигледно не знаеш да комуницираш така да те молам заобиколи ме во било каква дискусија сега и понатака. Јас сум бил слеп верник а тој е во право што верува дека Израелците сами си ги убиле тие луѓе на 7 октомври. Што да ти кажам повеќе, тоа е...
Среќа па ти ми помогна поинаку да мислам. А многу е лесно, сподели информации кои укажуваат на спротивното и јас ќе прифатам.
На кого да верувам, на тебе што ништо немаш споделено, освен лично убедување, кое е чесно, но многу детско, наивно за твоите години.
Ти не веруваш на изјавите од самите војници што пукале, ама другите немаат логика. Не веруваш на изјави од лица кои знаат како функционира системот, дека претходно кога и да се активирале сензорите, за 15мин, воен хеликоптер се појавувал.
Примамливи се твоите изјави за логика, па затоа пробав да дознаам според кои податоци логички размислуваш, ама ете не сподели.
Во право си, штом и после толку време, после толку докази не ти е верно дека Израел намерно дозволиле да се случи тоа што се случи, плус "долеале бензин", најдобро е човек да те одмине, како и членот Зурла.